Wpadlam tu tylko na sekundkę... Byliśmy tylko dwa dni w Busku i wylądowalismy tu w naszym szpitalu:((. Kubie wyszła odma płuca. Już jest lepiej, ale jutro mamy robić zdjęcie i jeśli będzie ok, to potem czekamy czy nie powróci... Okrobnie sie boję choć jestem dobrej myśli... Trzymajcie kciuki zeby było już dobrze.. Teraz biegnę spowrotem do szpitala ,ale jak tylko bedę mogła to się odezwę.
Grażynko,wiem że Wam ciężko , myślami jestem przy Was , myśl pozytywnie , musi się w końcu uspokoić i będzie dobrze. Trzymam kciuki i slę moc uscisków Makusia
Tajgerku - Ty wiesz i .... mam nadzieję ,że czujesz wciaż naszą obecność przy Was ... Nasze wszystkie dobre mysli i fluidy są skierowane do Was ... Trzymaj się dzielnie ... Pozdro dla Kuby , no i dla Damiana i oczywiście dla Ciebie również :)
Trzymam za Kubę kciuki tak mocno jak tylko potrafię. Generalnie nie jestem za bardzo "w temacie" jeżeli chodzi o Wasze problemy ale z całego serca życzę wam żeby się wszytko jak najlepiej poukładało.
Kochana Grażynko myślami, sercem i modlitwą jestem z Wami.Trzymaj się dzielnie,wszystko będzie dobrze. Po burzy zawsze wychodzi słońce.Całuski i uściski dla Ciebie i Kubusia.Trzymajcie się cieplutko
Wpadlam tu tylko na sekundkę...
Byliśmy tylko dwa dni w Busku i wylądowalismy tu w naszym szpitalu:((. Kubie wyszła odma płuca. Już jest lepiej, ale jutro mamy robić zdjęcie i jeśli będzie ok, to potem czekamy czy nie powróci... Okrobnie sie boję choć jestem dobrej myśli... Trzymajcie kciuki zeby było już dobrze..
Teraz biegnę spowrotem do szpitala ,ale jak tylko bedę mogła to się odezwę.
Nie wierzę , więc sie nie pomodle, ale trzymam mocno kciuki i wierze w siłę Kubusia i moc medycyny. Będę myślami z Wami.
Grażynko,wiem że Wam ciężko , myślami jestem przy Was , myśl pozytywnie , musi się w końcu uspokoić i będzie dobrze. Trzymam kciuki i slę moc uscisków Makusia
Grażynko, wierzę, że będzie dobrze. Trzymam za was kciuki i ciepło myślę.
Tajgerku - Ty wiesz i .... mam nadzieję ,że czujesz wciaż naszą obecność przy Was ...
Nasze wszystkie dobre mysli i fluidy są skierowane do Was ...
Trzymaj się dzielnie ... Pozdro dla Kuby , no i dla Damiana i oczywiście dla Ciebie również :)
Trzymam mocno kciuki za Ciebie Grażynko i za Kubę, będzie dobrze, uściskaj Kubę mocno, trzymaj się kochana!!
Trzymam za Kubę kciuki tak mocno jak tylko potrafię. Generalnie nie jestem za bardzo "w temacie" jeżeli chodzi o Wasze problemy ale z całego serca życzę wam żeby się wszytko jak najlepiej poukładało.
Kochana Grażynko myślami, sercem i modlitwą jestem z Wami.Trzymaj się dzielnie,wszystko będzie dobrze. Po burzy zawsze wychodzi słońce.Całuski i uściski dla Ciebie i Kubusia.Trzymajcie się cieplutko
Trzymam kciuki. Pamiętam.