Wpadłaś jak śliwka w kompot, teraz będziesz jeszcze więcej piekła, smażyła, produkowała przetwory na zimę w ilości wystarczającej dla małego miasteczka, siupała wcale nie wirtualne piwsko na czacie i uczestniczyła w grupowym gotowaniu obiadów na forum, a potem szorowała garnki przypalone przez siedzenie na WuZecie. Witamy serdecznie.
dzięki za miłe powitanie :) po długim weekendzie postaram się zamieścić kilka przepisów. może ma ktoś fajny sposób na tortille? tylko nie taką tradycyjna w stylu 'burito',,
Przyznaję, że od dawna "podczytuję" i korzystam z przepisów, ale dopiero dziś postanowiłam zostać oficjalnym, jawnym żarłokiem :D
Witaj Gosiu.
witaj i czuj się jak u siebie
Witaj wśród nas!!:))
Wpadłaś jak śliwka w kompot, teraz będziesz jeszcze więcej piekła, smażyła, produkowała przetwory na zimę w ilości wystarczającej dla małego miasteczka, siupała wcale nie wirtualne piwsko na czacie i uczestniczyła w grupowym gotowaniu obiadów na forum, a potem szorowała garnki przypalone przez siedzenie na WuZecie.
Witamy serdecznie.
To coś tak jak i ja. Witam Cię serdecznie i pozdrawiam!!!
Witaj
.
Wkn napisała najprawdziwsza prawdę :)) Tyle tylko że gary często myję a nawet szoruje mój mąż:)
Pozdrawiam serdecznie. Aga
Witam!!!
Baw i gotuj z nami smacznie.
Witaj!!!
Witaj ..gotuj a nami...żarłokami.!!

ANIA.!
Witajj!!!
dzięki za miłe powitanie :) po długim weekendzie postaram się zamieścić kilka przepisów. może ma ktoś fajny sposób na tortille? tylko nie taką tradycyjna w stylu 'burito',,
pozdrawiam! :D