Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Wiadomosc do Glumandy

• Autor: kuleczka Data: 2008-11-08 01:02:15

Witaj!Przepraszam Cie,ale wczesniej nie moglam Ci odpisac jak Ci obiecalam .Znalazlam serek homogenizowany,ale nie mialam czasu...praca,dziecko itd;zeby Ci odpisac,a pozatym narazie niemam swojego laptopa...i Twoj adres mi zniknal ........zeby Ci odpisac,to pomyslalam,ze otworze nowy watek,bo caly czas myslalam o Tobie i sumienie mnie gryzlo,ze Ci nie odpisuje,ale znalazlam juz to co chcialam i jeszcze raz Ci dziekuje:)))).Pozatym to nie mam czasu siedziec na kompie i jestem tylko wtedy,kiedy moge,bo bardzo polubilam WZ.
    Pozdrawiam Cieplutko - Agnieszka.

• Autor: Janek Data: 2008-11-08 10:48:09

A wiesz, że Glumanda ma podane wszyskie namiary w swoich ustawieniach.....

• Autor: kuleczka Data: 2008-11-08 16:40:42

Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
    > A wiesz, że Glumanda ma podane wszyskie namiary w swoich ustawieniach.....

hahaha....Bardzo smieszne Janku....Tylko,ze Glumanda ma adres zastrzezony(!),to niewiem o jakie namiary Ci chodzi.....o gg chyba(?)
    A tamten adres wykasowalam kiedys przez przypadek,dlatego postanowilam otworzyc "nowy watek"Czy to zle?Ze chcialam komus podziekowac?

• Autor: Janek Data: 2008-11-08 23:32:36

Za bardzo "przejęłaś się"...przepraszam, że dziób otworzyłem. Jak zwykle dostałem w ten dziób.

• Autor: Glumanda Data: 2008-11-08 23:41:15

Janku, nie przesadzaj.. nie dostales w dziob, bo nie masz dzioba..widzialam na wlasne oczy.. :)
    To bylo tak dawno, jak Kuleczka pytala sie o serek homogenizowany..ze ja juz zapomnialam o co chodzi.... no fakt, ze brak adresu w profilu..moze byc nieraz przeszkoda. Chyba go doloze.. skoro i tak moj profil jest prawie ze szkla... ;) Nic sie nie stalo...

• Autor: Janek Data: 2008-11-08 23:52:59

...

• Autor: firal Data: 2008-11-08 11:02:31

A ja mam tylko takie male pytanie do Glumandy,wiesz,ze ja tez mieszkam w Bawarii?W slicznym miasteczku Memmingen,moze znasz?Pozdrowka

• Autor: Glumanda Data: 2008-11-08 17:13:10

Wiem, przeczytalam w Twoim profilu. Ja mieszkam w Norymberdze.. to ile km dzieli nas od wspolnej kawy????? :))))

• Autor: Glumanda Data: 2008-11-08 17:12:10

Kuleczko, ciesze sie ze, znalazlas to czego szukalas :))) Pozdrawiam :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu