Użytkownik kasia d napisał w wiadomości: > no wlasnie. mozna? dzieki!
Jasne że można i to nie tylko węgierski....każdy. Wyjątek stanowią gulasze zawierające ziemniaki. Po rozmrożeniu nie są najlepsze...ziemniaki robią się takie "kaszkowate" Bahus
Użytkownik kasia d napisał w wiadomości:
> no wlasnie. mozna? dzieki!
Z gulaszem jest jak z bigosem. Ponowne odgrzewanie polepsza smak, pod warunkiem powolnego podnoszenia temperatury. UWAGA! Jeżeli w celu zagęszczenia sosu była dodawania mąka, to taki gulasz musi być nieco dłużej gotowany. Inaczej po rozmrożeniu sos "puści" wodę!
no wlasnie. mozna?
dzieki!
Użytkownik kasia d napisał w wiadomości:
> no wlasnie. mozna? dzieki!
Jasne że można i to nie tylko węgierski....każdy. Wyjątek stanowią gulasze zawierające ziemniaki. Po rozmrożeniu nie są najlepsze...ziemniaki robią się takie "kaszkowate"
Bahus
Ja mroże i to z powodzeniem:)
ja zawsze robię więcej gulaszu,,,i zamrażam..potem mam jak znalazł....!.jak...świeży>..pozdrawiam..
Użytkownik kasia d napisał w wiadomości:
> no wlasnie. mozna? dzieki!
Z gulaszem jest jak z bigosem. Ponowne odgrzewanie polepsza smak, pod warunkiem powolnego podnoszenia temperatury. UWAGA! Jeżeli w celu zagęszczenia sosu była dodawania mąka, to taki gulasz musi być nieco dłużej gotowany. Inaczej po rozmrożeniu sos "puści" wodę!