Na początek może o tym jak tu trafiłam. Szukając jakiejś inspiracji, żeby wyżyc się kulinarnie natknęłam się na tę stronę;) Kucharka ze mnie kiepska, ale jak dorwę się do kuchni to już tak szybko nie odpuszczę Tak więc cieszę się, że dorwałam kilka super przepisów w swoje ręce i wyruszam na dalsze poszukiwania;) (A tymczasem wypróbowac nową sałatkę:D)
Haaj SERENITY! Ja też jestem tu od niedawna.Wprawdzie nie rzucam pomysłami kulinarnymi,ale bardzo często korzystam z przepisów.Tutejsze dziewczyny są naprawdę świetne.Pozdrawiam! PS."Serenity"to również tytuł filmu.Masz coś z tym wspólnego?
Na początek może o tym jak tu trafiłam. Szukając jakiejś inspiracji, żeby wyżyc się kulinarnie natknęłam się na tę stronę;) Kucharka ze mnie kiepska, ale jak dorwę się do kuchni to już tak szybko nie odpuszczę
Tak więc cieszę się, że dorwałam kilka super przepisów w swoje ręce i wyruszam na dalsze poszukiwania;) (A tymczasem wypróbowac nową sałatkę:D)
Witaj
Haaj SERENITY! Ja też jestem tu od niedawna.Wprawdzie nie rzucam pomysłami kulinarnymi,ale bardzo często korzystam z przepisów.Tutejsze dziewczyny są naprawdę świetne.Pozdrawiam! PS."Serenity"to również tytuł filmu.Masz coś z tym wspólnego?
Dziękuję wszystkim za przywitanie :D
Użytkownik zielona70 napisał w wiadomości:
> PS."Serenity"to również tytuł
> filmu.Masz coś z tym wspólnego?
Nawet nie wiedziałam, że istnieje taki film;) Ale pewnie nie zaszkodzi obejrzec:)
Witaj!!!
Gotuj z nami smacznie.
Witaj!! :D
Witaj serdecznie!!
i gotuj z Nami..
Witaj :)))
Witam serdecznie!
Witam serdecznie !!!!
Witaj!!!
Witaj serdecznie żarloku!!!