Czy ja wiem - pierwszy pasek układałam niespiesznie i nie skacząc, trzeci metodą od dwóch stron i skacząc lewo prawo, żeby porównać skalę odcieni, czwarty poszedl piorunem. Chyba nie będe powtarzac testu - wynik pierwszego razu mnie satysfakcjonuje hihihihi dzięki za fajny link!
Petra, jak Ty buuuczysz, to ja Cię pędęm informuję , że najpierw miałam 19 punktów a za drugim razem 8. Na tym zakończyłam. Tak więc jak widzisz AS-em nie jestem . Nie mam pojecia jak oni to zrobili, że mieli "0" punktów. Moje gratulacje Normalnie, najnormalniej w świecie myślałam, że na czym jak na czym, ale na kolorach to ja się znam No i masz babo placek!
http://www.xrite.com/custom_page.aspx?PageID=77 Ulozcie kolory aby waszym zdaniem byla skala od do.... Ciekawa zabawa :))
Im mniejszy wynik, tym lepszy :)
Bardzo fajny test:) dzieki za link,polecam wszystkim.
Fajne, choć oczopląsu mozna dostać :) Uzyskałam 15 pkt.
FAJNE!!
18 to dobrze czy już się martwić?
Uzyskałam 4 punkty. To dobrze czy źle?
Bardzo dobrze :) najlepszy jest wynik zero! ja przed chwila powtorzylam wieczorny test, ktory mial wynik 26..i uzyskalam zero!! hurra :))
Matko jedyna - mam 0!
Brawo :)))) skaczesz, tak jak ja?? ;))) hihihi .. az trudno sobie wyobrazic, ze sa ludzie ktorzy wcale tych niuansow nie rozrozniaja. :(
Czy ja wiem - pierwszy pasek układałam niespiesznie i nie skacząc, trzeci metodą od dwóch stron i skacząc lewo prawo, żeby porównać skalę odcieni, czwarty poszedl piorunem.
Chyba nie będe powtarzac testu - wynik pierwszego razu mnie satysfakcjonuje hihihihi
dzięki za fajny link!
Wkn, te skakanie.... to mialo dotyczyc skakania ze szczescia.... hahaha, tosmy sobie pogadaly jak gluchy z niewidomym o kolorach... ;))))
dobre, dobre
Więc wracając do Twojego właściwego pytania, prawdę mówiąc zrobiłam tylko "hehe" z uśmieszkiem na ustach
he he - wcale nie trudno sobie wyobrazic. Niuansow??? Z podstawami bywaja klopoty
Świetny test,pierwszy raz miałam 16 pkt, a drugi raz 8 pkt.Super,muszę jeszcze potrenować.
Przyznać się, czy nie przyznać? Oto jest pytanie! fatalnie! buuuuuuu.....
Petra - nie przejmuj sie - ja nawet nie podjalem proby he he
Petra, jak Ty buuuczysz, to ja Cię pędęm informuję , że najpierw miałam 19 punktów a za drugim razem 8. Na tym zakończyłam. Tak więc jak widzisz AS-em nie jestem
. Nie mam pojecia jak oni to zrobili, że mieli "0" punktów. Moje gratulacje
Normalnie, najnormalniej w świecie myślałam, że na czym jak na czym, ale na kolorach to ja się znam
No i masz babo placek!
toś mnie podbudowała - 36!!!!!!!
Super mi wyszlo 0 :)
petra to masz mało ja mam ...................... 78!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz próbuje dalej ( ślepnę cy cus?? )
Dzięki za test....wyszło 0.... ale oczy trochę mnie bolą....
Mnie wyszło 1,ale będę dalej próbować:)
Pozdrawiam serdecznie:)
Jestem perfect!!!! 0 pkt!!! Dzięki, Glumando, fajna zabawa. Zaraz mi ego podskoczyło
(bo w rodzinie za ślepą uchodzę
)
normalnie nie mogę. A myślałam, że rozróżniam kolory. Przy tych "0" - ówkach to strach się bać
Pocieszam się tylko że to było bez patrzałek i chyba dlatego tak mi poszło