W poniedziałek 17 listopada będę w Warszawie. Od południa w zasadzie powinienem być wolny.
Jeśli by się zebrała grupa chętnych, jestem gotów zostać o wieczora i mile go z Wami spędzić.
Proponuje kawiarnię wiedeńską w hotelu Holiday na Złotej (obok Dworca Centralnego)
O potwierdzenie proszę do jutra do ósmej wieczorem. Później nie będę miał dostępu do internetu!
Jeśli nie będzie chętnych, po obiedzie siadam w pociąg i wracam do Krakowa.
Tam organizuje się spotkanie we środę 19 o ogodzine 18.00
Jeszcze nie wiem gdzie, ale tym powiadomię Was tutaj najpóźniej we wtorek wieczorem.
Do zobacenia. :-)
Bo wszyscy już wiedzą, że Lubczyk poza dostępem do Internetu. Termin przeznaczony na decyzję też był niesłychanie krótki. Nie szkodzi, wyciągniemy go na forumowe pogaduchy, jak wróci
Gdyby spotkanie było trochę wcześniej, to moze bym się skusiła, ale potem sama nie będę wracała pociągiem, a do pracy w środę niestety muszę iść. Szkoda, może innym razem się uda spotkać! Miłego spotkania życzę Wszystkim, którzy się na nie stawią!!
Użytkownik Kropcia napisał w wiadomości: > Gdyby spotkanie było trochę wcześniej, to moze bym się skusiła, ale potem sama > nie będę wracała pociągiem, a do pracy w środę niestety muszę iść. Szkoda, > może innym razem się uda spotkać! Miłego spotkania życzę Wszystkim, którzy się > na nie stawią!!
Wal śmiało o której Ci by pasowało. Rza kozie śmierć. Dla Ciebie stawię się wcześniej, a reszta niech się wypowie gdzie by doszło do widzenia? Dla mnie ważne jest to wiedzieć, równie ja dla Was :-)
Przykro mi bardzo, ale niestety nie będę mogła się wstawić w Krakowie ( a tak bardzo chciałam), ale to niestety siła wyższa. Mam jednak nadzieję, że kiedyś uda nam się spotkać i życzę Wam (którzy się stawią) udanego spotkania! No i oczywiście czekam na zdjęcia!
Chyba i z mojej strony też to nie będzie możliwe, bo czekam na potwierdzenie ze strony wydawcy. Nie jest wykluczone, że będę musiał wyjechać do Opola, nie we czwartek (jak planowałem) tylko jutro w środę :-(
Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości: > Dzisiaj wieczorem dam Wam znać. Może tak być (niestety) że jutro, zamiast byc > do Waszej dyspozycji, będę musiał wyjechą do Opola!
Niestety z jutrzejszego spotkania bedą nici ale dzisiaj byłem w Księgarni Matras w Rynku w Krakowie i podpisałem 3 egzemplarze książki. Kto się pospieszy ten dostanie :-)
W poniedziałek 17 listopada będę w Warszawie. Od południa w zasadzie powinienem być wolny. Jeśli by się zebrała grupa chętnych, jestem gotów zostać o wieczora i mile go z Wami spędzić. Proponuje kawiarnię wiedeńską w hotelu Holiday na Złotej (obok Dworca Centralnego) O potwierdzenie proszę do jutra do ósmej wieczorem. Później nie będę miał dostępu do internetu! Jeśli nie będzie chętnych, po obiedzie siadam w pociąg i wracam do Krakowa. Tam organizuje się spotkanie we środę 19 o ogodzine 18.00 Jeszcze nie wiem gdzie, ale tym powiadomię Was tutaj najpóźniej we wtorek wieczorem. Do zobacenia. :-)
kurcze, a ja będę w Warszawie dopiero od czwartku.
no i cisza...... a środa już tuż tuż....
Bo wszyscy już wiedzą, że Lubczyk poza dostępem do Internetu.
Termin przeznaczony na decyzję też był niesłychanie krótki.
Nie szkodzi, wyciągniemy go na forumowe pogaduchy, jak wróci
nie będę się sprzeczać apropos dostępu do netu :)
Gdyby spotkanie było trochę wcześniej, to moze bym się skusiła, ale potem sama nie będę wracała pociągiem, a do pracy w środę niestety muszę iść
. Szkoda, może innym razem się uda spotkać! Miłego spotkania życzę Wszystkim, którzy się na nie stawią!!
No z ostatnich niusów chyba będzie wieczorową porą, zresztą zobaczymy. Jak coś dam Ci znać na gg.
No proszę, ja nie zaglądałam od piątku, działeczka wymagała pieszczot. a szkoda....
Użytkownik Kropcia napisał w wiadomości:
> Gdyby spotkanie było trochę wcześniej, to moze bym się skusiła, ale potem sama
> nie będę wracała pociągiem, a do pracy w środę niestety muszę iść. Szkoda,
> może innym razem się uda spotkać! Miłego spotkania życzę Wszystkim, którzy się
> na nie stawią!!
Wal śmiało o której Ci by pasowało. Rza kozie śmierć. Dla Ciebie stawię się wcześniej, a reszta niech się wypowie gdzie by doszło do widzenia?
Dla mnie ważne jest to wiedzieć, równie ja dla Was :-)
no tak, a mnie pasuje tylko wieczorkiem :(
Przykro mi bardzo, ale niestety nie będę mogła się wstawić w Krakowie ( a tak bardzo chciałam), ale to niestety siła wyższa. Mam jednak nadzieję, że kiedyś uda nam się spotkać i życzę Wam (którzy się stawią) udanego spotkania! No i oczywiście czekam na zdjęcia!
Chyba i z mojej strony też to nie będzie możliwe, bo czekam na potwierdzenie ze strony wydawcy. Nie jest wykluczone, że będę musiał wyjechać do Opola, nie we czwartek (jak planowałem) tylko jutro w środę :-(
Dzisiaj wieczorem dam Wam znać. Może tak być (niestety) że jutro, zamiast byc do Waszej dyspozycji, będę musiał wyjechą do Opola!
Użytkownik lubczyk69 napisał w wiadomości:
> Dzisiaj wieczorem dam Wam znać. Może tak być (niestety) że jutro, zamiast byc
> do Waszej dyspozycji, będę musiał wyjechą do Opola!
Niestety z jutrzejszego spotkania bedą nici ale dzisiaj byłem w Księgarni Matras w Rynku w Krakowie i podpisałem 3 egzemplarze książki. Kto się pospieszy ten dostanie :-)