Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Bodek, dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!

• Autor: luckystar Data: 2008-11-15 17:27:11

Wlasnie dostalam kolejna niespodzianke:))) Wspanialy przyniosl poczte, trzyma w rece jedna koperte osobno i mowi "czy Bodek tez wyslal Ci pestki??" Nie wiedzialam o co chodzi, bo na kopercie nawet nie bylo adresu zwrotnego ani imienia Bodka, wiec niby skad ta pewnosc Wspanialego??? Ale cos mi sie wydaje, ze czas spedzony i przegadany z Bodkiem zrobil swoje ;)) Otwieram koperte, a tam..... no wlasnie... CD, na ktorym tez nic nie pisze :)))))) Szybko wrzucilismy w loptopa i ... wlasnym oczom nie mozemy uwierzyc!!!!!!
    Bodek z kolekcji zdjec krakowskich zrobil pieknie zmontowane video !!!!! No poryczalam sie znow z radosci.....
    Bodek dziekujemy Ci serdecznie !!!!!!!!!!!!! Lucky i Wspanialy :))))))

• Autor: Agulek74 Data: 2008-11-15 19:35:36

A ja też bym chciała taką niespodziankę.
    Pozdrawiam

• Autor: luckystar Data: 2008-11-15 20:20:10

Aga, nic nie potrafie powiedziec na temat tajemniczej przesylki ;)) bo teraz dopiero jak ochlonelam, to zaczynam myslec, ze Alicja prosila zebym Jej przyslala zdjecia z Krakowa, bo chce je razem zebrac na jeden dysk. Moja "tajemnicza" przesylka nie miala zadnej notki zalaczonej... nic zywcem nic ... na kopercie nie ma nawet nadawcy. I teraz wlasnie kombinuje, ze przeciez Alicja byla w Anglii i moze to wlasnie Ona a nie Bodek, a moze Ona i Bodek.... bo wiesz tych dwoje moglo wpasc na jakis pomysl... no wiesz, no znasz Ich lepiej niz ja ;))) W kazdym badz razie ja nie wiem nic i sama czekam na wyjasnienie !!!!!!!!

• Autor: Maddalena Data: 2008-11-15 20:29:46

To ja Wam wytlumacze kochane:) Mikolaj zaczyna swoja objazdowke od Stanow (w tym roku ze wgledu na Obame:)) i my musimy troche poczekac, ale juz niedlugo, bo do 6 grudnia:))

• Autor: Kropcia Data: 2008-11-15 20:33:39

No tak Bodek potrafi zaskoczyć, coś na ten temat wiem! Ja to do dzisiaj mojej "niespodzianki" nie mogę zapomnieć! Bodek jest naprawdę wspaniałym człowiekiem!

• Autor: Agulek74 Data: 2008-11-15 20:39:41

Marylko znając ich oboje  to wszystkiego można się spodziewać. Kto wie czy nie wykombinowali czegoś razem;)
    Pozdrawiam Aga

• Autor: alicja37 Data: 2008-11-15 20:53:05

A więc było to tak:będąc u męża w Anglii skorzystałam z okazji i wysłałam dwie płytki,jedną Marylce a drugą Bodkowi.Mąż stał w kolejce na poczcie a ja pisałam adresy na kolanie i nawet nie miałam czasu aby cokolwiek jeszcze napisać.Nie wiedziałam,ze tak szybko do tej Hameryki list dotrze.Ale napisałam Marylce i Bodkowi na gg,że wysłałam im płytki ze spotkania.Może do Marylki wiadomość nie dotarła?
    Mimo wszystko cieszę się ,że się pokaz podobał.

• Autor: Agulek74 Data: 2008-11-15 20:57:44

Czyli to Twoja sprawka  Aluś?  A tak w nawiasie to już widzę jak piszesz te adresy na kolanie heheh :)
    Pozdrawiam

• Autor: luckystar Data: 2008-11-15 21:10:15

Hahaha no to sie tajemnica wyjasnila :))) Ale ja na gg nic nie dostalam, widocznie poszlo gdzies i sie rozmylo w eterze. Wazne, ze plyta doszla i cieszy nas ogromnie. Dziekuje Alicjo:))))

• Autor: makusia Data: 2008-11-15 23:33:36

Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
    > Hahaha no to sie tajemnica wyjasnila :))) Ale ja na gg nic nie dostalam,
    > widocznie poszlo gdzies i sie rozmylo w eterze. Wazne, ze plyta doszla i
    > cieszy nas ogromnie. Dziekuje Alicjo:))))

no a ja sie dziwie ze mi nie odpisujesz na gg moge se pisac , a wiadomosci ida se gdzies

• Autor: Bodek Data: 2008-11-16 00:43:08

wlasnie :)
    dziekuje sie nalezy ali:)
    wiem ze znaczek cie troszke zmylil i mialas nosa co do ali :)
    ona zaslguje na dziekowanie :)
    cmoki dla was:)

• Autor: luckystar Data: 2008-11-16 01:04:13

To przede wszystkim Wspanialy pomyslal o Tobie jak zobaczyl, ze koperta wyslana w Anglii. Ale plyta jest super!!!!!!!1

• Autor: Bodek Data: 2008-11-16 01:09:07

hehe :)
    wez mu piwko postaw ode mnie :):):):):)
    prosze o maila jego na moj wyslac:) czasami mu moge cus ciekawego wyslac:)

• Autor: Bodek Data: 2008-11-16 01:12:18

ps: jak kiedys wyslalem pare roznych rzeczy tak ludziska rowniez zaczeli wysylac:)
    nie mowie ze to ja jestem ten jedyny wariat na WZ, ale jest nas wielu teraz:)
    np jak dostalem od malgosi grzybki :)
    jak sie czlowiek ucieszy z malej rzeczy czasami przerasta nasze odczucia kiedy przychodzi to opisywac na forum :):):):)
    cala rodzina WZ jest wspaniala :)

• Autor: ASTI Data: 2008-11-16 12:43:35

A może ktoś przelotem będzie w Szwecji i zawita do mnie z małą paczuszką przyprawy Gyros .No szlak mnie trafia ,tyle przepisów na WŻ z GYROSEM , a tu nie ma w żadnym sklepie . Nigdy tej przyprawy nie próbowałam i chciałam chociaż raz.... tylko jeden

• Autor: mysha2006 Data: 2008-11-16 12:52:08

Asti sprawdź maila.

• Autor: ASTI Data: 2008-11-16 13:06:24

dziękuję

• Autor: mysha2006 Data: 2008-11-16 13:17:38

Podziękujesz jak dostaniesz. Wejdź jeszcze raz na pocztę.

• Autor: bahus Data: 2008-11-16 14:55:15

Użytkownik mysha2006 napisał w wiadomości:
    > Podziękujesz jak dostaniesz. Wejdź jeszcze raz na pocztę.

mysha2006...Co to za tajemnicze konszachty ? Wysyłasz ASTI przyprawę ...i bardzo dobrze (w przeciwnym wypadku ja bym wysłał)...więc po co te tajemnice?
    Bahus

A tak poważnie...wiem co to znaczą przyprawy..też ich sporo otrzymałem (i wysłałem) naszej WŻetowej braci.

• Autor: mysha2006 Data: 2008-11-16 16:05:21

Bahusie te tajemnice dotyczą adresu Asti. Wolałam żeby podała mi go na maila a nie na forum.

• Autor: bahus Data: 2008-11-16 16:59:20

Użytkownik mysha2006 napisał w wiadomości:
    > Bahusie te tajemnice dotyczą adresu Asti. Wolałam żeby podała mi go na maila a
    > nie na forum.

Jasne że tak. Adresu na forum się nie podaje. Oczywiście żartowałem.
    Bahus

• Autor: mysha2006 Data: 2008-11-16 17:36:54

Przecież wiem, że żartowałeś

Przejdź do pełnej wersji serwisu