Wlasnie dostalam kolejna niespodzianke:))) Wspanialy przyniosl poczte, trzyma w rece jedna koperte osobno i mowi "czy Bodek tez wyslal Ci pestki??" Nie wiedzialam o co chodzi, bo na kopercie nawet nie bylo adresu zwrotnego ani imienia Bodka, wiec niby skad ta pewnosc Wspanialego??? Ale cos mi sie wydaje, ze czas spedzony i przegadany z Bodkiem zrobil swoje ;)) Otwieram koperte, a tam..... no wlasnie... CD, na ktorym tez nic nie pisze :)))))) Szybko wrzucilismy w loptopa i ... wlasnym oczom nie mozemy uwierzyc!!!!!! Bodek z kolekcji zdjec krakowskich zrobil pieknie zmontowane video !!!!! No poryczalam sie znow z radosci..... Bodek dziekujemy Ci serdecznie !!!!!!!!!!!!! Lucky i Wspanialy :))))))
Aga, nic nie potrafie powiedziec na temat tajemniczej przesylki ;)) bo teraz dopiero jak ochlonelam, to zaczynam myslec, ze Alicja prosila zebym Jej przyslala zdjecia z Krakowa, bo chce je razem zebrac na jeden dysk. Moja "tajemnicza" przesylka nie miala zadnej notki zalaczonej... nic zywcem nic ... na kopercie nie ma nawet nadawcy. I teraz wlasnie kombinuje, ze przeciez Alicja byla w Anglii i moze to wlasnie Ona a nie Bodek, a moze Ona i Bodek.... bo wiesz tych dwoje moglo wpasc na jakis pomysl... no wiesz, no znasz Ich lepiej niz ja ;))) W kazdym badz razie ja nie wiem nic i sama czekam na wyjasnienie !!!!!!!!
To ja Wam wytlumacze kochane:) Mikolaj zaczyna swoja objazdowke od Stanow (w tym roku ze wgledu na Obame:)) i my musimy troche poczekac, ale juz niedlugo, bo do 6 grudnia:))
No tak Bodek potrafi zaskoczyć, coś na ten temat wiem! Ja to do dzisiaj mojej "niespodzianki" nie mogę zapomnieć! Bodek jest naprawdę wspaniałym człowiekiem!
A więc było to tak:będąc u męża w Anglii skorzystałam z okazji i wysłałam dwie płytki,jedną Marylce a drugą Bodkowi.Mąż stał w kolejce na poczcie a ja pisałam adresy na kolanie i nawet nie miałam czasu aby cokolwiek jeszcze napisać.Nie wiedziałam,ze tak szybko do tej Hameryki list dotrze.Ale napisałam Marylce i Bodkowi na gg,że wysłałam im płytki ze spotkania.Może do Marylki wiadomość nie dotarła? Mimo wszystko cieszę się ,że się pokaz podobał.
Hahaha no to sie tajemnica wyjasnila :))) Ale ja na gg nic nie dostalam, widocznie poszlo gdzies i sie rozmylo w eterze. Wazne, ze plyta doszla i cieszy nas ogromnie. Dziekuje Alicjo:))))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Hahaha no to sie tajemnica wyjasnila :))) Ale ja na gg nic nie dostalam, > widocznie poszlo gdzies i sie rozmylo w eterze. Wazne, ze plyta doszla i > cieszy nas ogromnie. Dziekuje Alicjo:))))
no a ja sie dziwie ze mi nie odpisujesz na gg moge se pisac , a wiadomosci ida se gdzies
ps: jak kiedys wyslalem pare roznych rzeczy tak ludziska rowniez zaczeli wysylac:) nie mowie ze to ja jestem ten jedyny wariat na WZ, ale jest nas wielu teraz:) np jak dostalem od malgosi grzybki :) jak sie czlowiek ucieszy z malej rzeczy czasami przerasta nasze odczucia kiedy przychodzi to opisywac na forum :):):):) cala rodzina WZ jest wspaniala :)
A może ktoś przelotem będzie w Szwecji i zawita do mnie z małą paczuszką przyprawy Gyros .No szlak mnie trafia ,tyle przepisów na WŻ z GYROSEM , a tu nie ma w żadnym sklepie . Nigdy tej przyprawy nie próbowałam i chciałam chociaż raz.... tylko jeden
Użytkownik mysha2006 napisał w wiadomości: > Podziękujesz jak dostaniesz. Wejdź jeszcze raz na pocztę.
mysha2006...Co to za tajemnicze konszachty ? Wysyłasz ASTI przyprawę ...i bardzo dobrze (w przeciwnym wypadku ja bym wysłał)...więc po co te tajemnice? Bahus
A tak poważnie...wiem co to znaczą przyprawy..też ich sporo otrzymałem (i wysłałem) naszej WŻetowej braci.
Wlasnie dostalam kolejna niespodzianke:))) Wspanialy przyniosl poczte, trzyma w rece jedna koperte osobno i mowi "czy Bodek tez wyslal Ci pestki??" Nie wiedzialam o co chodzi, bo na kopercie nawet nie bylo adresu zwrotnego ani imienia Bodka, wiec niby skad ta pewnosc Wspanialego??? Ale cos mi sie wydaje, ze czas spedzony i przegadany z Bodkiem zrobil swoje ;)) Otwieram koperte, a tam..... no wlasnie... CD, na ktorym tez nic nie pisze :)))))) Szybko wrzucilismy w loptopa i ... wlasnym oczom nie mozemy uwierzyc!!!!!!
Bodek z kolekcji zdjec krakowskich zrobil pieknie zmontowane video !!!!! No poryczalam sie znow z radosci.....
Bodek dziekujemy Ci serdecznie !!!!!!!!!!!!! Lucky i Wspanialy :))))))
A ja też bym chciała taką niespodziankę.
Pozdrawiam
Aga, nic nie potrafie powiedziec na temat tajemniczej przesylki ;)) bo teraz dopiero jak ochlonelam, to zaczynam myslec, ze Alicja prosila zebym Jej przyslala zdjecia z Krakowa, bo chce je razem zebrac na jeden dysk. Moja "tajemnicza" przesylka nie miala zadnej notki zalaczonej... nic zywcem nic ... na kopercie nie ma nawet nadawcy. I teraz wlasnie kombinuje, ze przeciez Alicja byla w Anglii i moze to wlasnie Ona a nie Bodek, a moze Ona i Bodek.... bo wiesz tych dwoje
moglo wpasc na jakis pomysl... no wiesz, no znasz Ich lepiej niz ja ;))) W kazdym badz razie ja nie wiem nic i sama czekam na wyjasnienie !!!!!!!!
To ja Wam wytlumacze kochane:) Mikolaj zaczyna swoja objazdowke od Stanow (w tym roku ze wgledu na Obame:)) i my musimy troche poczekac, ale juz niedlugo, bo do 6 grudnia:))
No tak Bodek potrafi zaskoczyć, coś na ten temat wiem! Ja to do dzisiaj mojej "niespodzianki" nie mogę zapomnieć! Bodek jest naprawdę wspaniałym człowiekiem!
Marylko znając ich oboje to wszystkiego można się spodziewać. Kto wie czy nie wykombinowali czegoś razem;)
Pozdrawiam Aga
A więc było to tak:będąc u męża w Anglii skorzystałam z okazji i wysłałam dwie płytki,jedną Marylce a drugą Bodkowi.Mąż stał w kolejce na poczcie a ja pisałam adresy na kolanie i nawet nie miałam czasu aby cokolwiek jeszcze napisać.Nie wiedziałam,ze tak szybko do tej Hameryki list dotrze.Ale napisałam Marylce i Bodkowi na gg,że wysłałam im płytki ze spotkania.Może do Marylki wiadomość nie dotarła?
Mimo wszystko cieszę się ,że się pokaz podobał.
Czyli to Twoja sprawka Aluś? A tak w nawiasie to już widzę jak piszesz te adresy na kolanie heheh :)
Pozdrawiam
Hahaha no to sie tajemnica wyjasnila :))) Ale ja na gg nic nie dostalam, widocznie poszlo gdzies i sie rozmylo w eterze. Wazne, ze plyta doszla i cieszy nas ogromnie. Dziekuje Alicjo:))))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
moge se pisac , a wiadomosci ida se gdzies
> Hahaha no to sie tajemnica wyjasnila :))) Ale ja na gg nic nie dostalam,
> widocznie poszlo gdzies i sie rozmylo w eterze. Wazne, ze plyta doszla i
> cieszy nas ogromnie. Dziekuje Alicjo:))))
no a ja sie dziwie ze mi nie odpisujesz na gg
wlasnie :)
dziekuje sie nalezy ali:)
wiem ze znaczek cie troszke zmylil i mialas nosa co do ali :)
ona zaslguje na dziekowanie :)
cmoki dla was:)
To przede wszystkim Wspanialy pomyslal o Tobie jak zobaczyl, ze koperta wyslana w Anglii. Ale plyta jest super!!!!!!!1
hehe :)
wez mu piwko postaw ode mnie :):):):):)
prosze o maila jego na moj wyslac:) czasami mu moge cus ciekawego wyslac:)
ps: jak kiedys wyslalem pare roznych rzeczy tak ludziska rowniez zaczeli wysylac:)
nie mowie ze to ja jestem ten jedyny wariat na WZ, ale jest nas wielu teraz:)
np jak dostalem od malgosi grzybki :)
jak sie czlowiek ucieszy z malej rzeczy czasami przerasta nasze odczucia kiedy przychodzi to opisywac na forum :):):):)
cala rodzina WZ jest wspaniala :)
A może ktoś przelotem będzie w Szwecji i zawita do mnie z małą paczuszką przyprawy Gyros .No szlak mnie trafia ,tyle przepisów na WŻ z GYROSEM , a tu nie ma w żadnym sklepie . Nigdy tej przyprawy nie próbowałam i chciałam chociaż raz.... tylko jeden
Asti sprawdź maila.
dziękuję
Podziękujesz jak dostaniesz. Wejdź jeszcze raz na pocztę.
Użytkownik mysha2006 napisał w wiadomości:
Wysyłasz ASTI przyprawę ...i bardzo dobrze (w przeciwnym wypadku ja bym wysłał)...więc po co te tajemnice? 
> Podziękujesz jak dostaniesz. Wejdź jeszcze raz na pocztę.
mysha2006...Co to za tajemnicze konszachty ?
Bahus
A tak poważnie...wiem co to znaczą przyprawy..też ich sporo otrzymałem (i wysłałem) naszej WŻetowej braci.
Bahusie te tajemnice dotyczą adresu Asti. Wolałam żeby podała mi go na maila a nie na forum.
Użytkownik mysha2006 napisał w wiadomości:
> Bahusie te tajemnice dotyczą adresu Asti. Wolałam żeby podała mi go na maila a
> nie na forum.
Jasne że tak. Adresu na forum się nie podaje. Oczywiście żartowałem.
Bahus
Przecież wiem, że żartowałeś