Nauczycielka pyta Grzesia: - Zrobiles zadanie?! - Prosze pani, mamusia zachorowala i musialem wszystko w domu robic... - Siadaj, dwoja! A ty Witku, zrobiles zadanie? - Ja proszę pani musialem ojcu pomagac w polu... - Siadaj, dwoja! A ty Jasiu, zrobiłes zadanie?? - Jakie zadanie, prosze pani, moj brat wyszedl z wiezienia, taka balanga byla, ze szkoda gadac! - Ty mnie tu bratem nie strasz! Siadaj, troja!
Warszawa. Korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa się drugi: - słuchaj, porwali prezydenta Kaczyńskiego, żądają 100 mln złotych, bo inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę... - Tak? A po ile dają inni kierowcy? - No tak po 2 - 3 litry...
Przychodzi zajączek do lisicy. - Lisico chcesz zarobic 100$? - Chcę. - To daj mi całusa. Lisica mysli "lisa nie ma w domu a 100$ piechotą nie chodzi". Dała więc zającowi całusa. A zając: - Chcesz zarobić jeszcze 100$? - Chcę. - To się rozbierz. Lisica się rozebrala. A zając: - A jeszcze 100$ to chcesz? - Chcę. - No to chodz wykręcimy numerek! No i wykręcili taki numer że aż zając się spocił. Gdy skonczyli zając się ubrał i poszedł do domu. Po jakimś czasie do domu lisicy wpada jej mąż i pyta: - Był zając? - No by by by był - mówi lisica przerażona. - A oddał 300$??
Pewien portret
Pewien człowiek przyglądał się jakiemuś portretowi. Ktoś go zapytał: - Czyjemu portretowi się przyglądasz? Ów człowiek odpowiedział: - Nie mam braci ani sióstr, ale syn tego człowieka jest synem mojego ojca.
Czyjemu portretowi się przyglądał?
Seks test
Zrób to zadanie matematyczne a rezultat na pewno Cię zadziwi... Trwa tylko 20 sekund. Wszystko, co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć.
Zaczynamy!
Pomyśl ile razy w ciągu tygodnia chciałbyś uprawiać sex.
Pomnóż wynik przez 50
Następnie dodaj 44
Następnie pomnóż przez 200.
Jeśli w tym roku miałeś już urodziny dodaj 108. Jeśli nie dodaj 107.
Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd....)
Kiedy wykonasz już wszystkie działania powinieneś otrzymać numer pięciocyfrowy? A więc: Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda? Ale to nie wszystko. Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat. Ale najlepsze jeszcze przed nami. Druga i trzecia cyfra dają .... POZYCJĘ KTORĄ NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU
Jak niedzielna chwila relaxu, to ja tez coś dożucę:))
Lato, popołudnie, mąż mówi do żony: - Może pójdziemy do łóżka? - Ale Jasiu jeszcze nie śpi, jak mu wytłumaczysz, że tak wcześnie do łóżka idziemy? A jak coś usłyszy? - Ja to załatwię - mówi mąż i idzie do Jasia. - Jasiu, stań w oknie i licz ubranych na czarno ludzi. Za każdego dostaniesz ode mnie złotówkę. Jasiu idzie do okna, rodzice do łóżka. Jasiu liczy: - Złoty... dwa... trzy... oj, ojcu by taniej prostytutka wyszła, procesja pogrzebowa idzie...
Stoi Jasiu na holu i powtarza: to bez sensu, bez sensu! Podchodzi sprzątaczka i pyta: - O co Ci chodzi Jasiu? Jasiu na to: - Jak byłem w klasie pusciłem bąka i pani kazała mi wyjść z klasy a sami siedzą w tym smrodzie.
Na lekcji Jasiu podnosi rękę i oznajmia nauczycielce: - Proszę Pani,kolega który siedzi obok mnie- się zjeb..ł - Jasiu, nie mówi się "zjeb..ł", tylko puścił bąka! Można to powiedzieć grzeczniej! -Dobrze, proszę Pani Po kilku minutach, Jasiu znowu podnosi rękę, i mówi: -Proszę Pani, ten kolega, który wcześniej puścił bąka...znowu się zjeb..ł!
Jest gorące popołudnie. Zona szydełkuje,mąż czyta gazetę,żona prosi męża -kochanie tak gorąco,możesz otworzyć okno,mąż bez słowa otwiera okno i siada do gazety -kochanie jest przeciąg ,zamknij okno,mąż posłusznie zamyka okno po paru minutach,żona stęka "jak gorąco,taka duchota ",otwórz okno! Mąż wstaje ,wali pięścią w szybę -teraz masz i otwarte i zamknięte!
Nauczycielka pyta Grzesia:
- Zrobiles zadanie?!
- Prosze pani, mamusia zachorowala i musialem wszystko w domu robic...
- Siadaj, dwoja! A ty Witku, zrobiles zadanie?
- Ja proszę pani musialem ojcu pomagac w polu...
- Siadaj, dwoja! A ty Jasiu, zrobiłes zadanie??
- Jakie zadanie, prosze pani, moj brat wyszedl z wiezienia, taka balanga byla, ze szkoda gadac!
- Ty mnie tu bratem nie strasz! Siadaj, troja!
Warszawa.
Korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa się drugi:
- słuchaj, porwali prezydenta Kaczyńskiego, żądają 100 mln złotych, bo
inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę...
- Tak? A po ile dają inni kierowcy?
- No tak po 2 - 3 litry...
Przychodzi zajączek do lisicy.
- Lisico chcesz zarobic 100$?
- Chcę.
- To daj mi całusa.
Lisica mysli "lisa nie ma w domu a 100$ piechotą nie chodzi". Dała więc zającowi całusa. A zając:
- Chcesz zarobić jeszcze 100$?
- Chcę.
- To się rozbierz.
Lisica się rozebrala. A zając: - A jeszcze 100$ to chcesz?
- Chcę.
- No to chodz wykręcimy numerek!
No i wykręcili taki numer że aż zając się spocił. Gdy skonczyli zając się ubrał i poszedł do domu. Po jakimś czasie do domu lisicy wpada jej mąż i pyta:
- Był zając?
- No by by by był - mówi lisica przerażona.
- A oddał 300$??
- Czyjemu portretowi się przyglądasz?
Ów człowiek odpowiedział:
- Nie mam braci ani sióstr, ale syn tego człowieka jest synem mojego ojca.
Czyjemu portretowi się przyglądał?
Trwa tylko 20 sekund. Wszystko, co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć.
Zaczynamy!
A więc:
Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda?
Ale to nie wszystko.
Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat.
Ale najlepsze jeszcze przed nami.
Druga i trzecia cyfra dają ....
POZYCJĘ KTORĄ NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU
Zgadzam się- seks test najlepszy:))
Jak niedzielna chwila relaxu, to ja tez coś dożucę:))
- Może pójdziemy do łóżka?
- Ale Jasiu jeszcze nie śpi, jak mu wytłumaczysz, że tak wcześnie do łóżka idziemy? A jak coś usłyszy?
- Ja to załatwię - mówi mąż i idzie do Jasia.
- Jasiu, stań w oknie i licz ubranych na czarno ludzi. Za każdego dostaniesz ode mnie złotówkę.
Jasiu idzie do okna, rodzice do łóżka. Jasiu liczy:
- Złoty... dwa... trzy... oj, ojcu by taniej prostytutka wyszła,
procesja pogrzebowa idzie...
Podchodzi sprzątaczka i pyta:
- O co Ci chodzi Jasiu?
Jasiu na to:
- Jak byłem w klasie pusciłem bąka i pani kazała mi wyjść z klasy a
sami siedzą w tym smrodzie.
Na lekcji Jasiu podnosi rękę i oznajmia nauczycielce:
- Proszę Pani,kolega który siedzi obok mnie- się zjeb..ł
- Jasiu, nie mówi się "zjeb..ł", tylko puścił bąka! Można to powiedzieć grzeczniej!
-Dobrze, proszę Pani
Po kilku minutach, Jasiu znowu podnosi rękę, i mówi:
-Proszę Pani, ten kolega, który wcześniej puścił bąka...znowu się zjeb..ł!
Jest gorące popołudnie. Zona szydełkuje,mąż czyta gazetę,żona prosi męża
-kochanie tak gorąco,możesz otworzyć okno,mąż bez słowa otwiera okno i siada do gazety
-kochanie jest przeciąg ,zamknij okno,mąż posłusznie zamyka okno
po paru minutach,żona stęka "jak gorąco,taka duchota ",otwórz okno!
Mąż wstaje ,wali pięścią w szybę
-teraz masz i otwarte i zamknięte!