Witam wszystkich! po przeczytaniu artykułu luckystar zdecydowałam się w końcu na oficjalne przywitanie. W końcu, bo z serwisu korzystam już dosyć długo (właśnie spojrzałam, że zalogowana jestem od czerwca), z wielu przepisów korzystałam, już parę razy zwracałam się o pomoc, wstawiłam kilka komentarzy, ale oficjalnie nie powiedziałam "Dzień dobry" Więc (w sumie to nie powinno się zaczynać zdania od "więc", ale jakoś to mi tu pasuje) bardzo serdecznie wszystkich witam, pozdrawiam i dziękuję za to, że jesteście :)
A tak na wstepie wypada się choć trochę przedstawić: należe do młodziezy uczącej się, więc szczególnego doświadczenia kuchennego jeszcze nie nabyłam, nie wspominając o tym, że na nadmiar czasu na jego zdobywanie też nie narzekam (ach ta matura...). Jednak lubię to robić i czasem naprawdę wolę wstać z samego rana w sobotę, żeby np. przygotować ciasto, czy nawet w ciągu tygodnia zwlec sie z łóżka trochę czesniej i zjeść na śniadanie coś innego jak "kanapka z serem" - nie obrażając kanapek czy ich smakoszy. Jak już wspomniałam, lubię piec - ciasteczka, ciasta... jedyną moją zmorą są ciasta drożdżowe - do tej pory robiłam je może ze 3 razy (i to tylko dzięki przepisom z WZ :) ) i jakoś nie mogę się przekonać do ich robienia. ale wszystko się może zmienić :) Co do gotowania i innych spraw że tak powiem "obiadowych" najlepiej wychodzą mi naleśniki :) pod każdą postacią. Z innych rzeczy robiłam zupy, zapiekanki, potrawki warzywne a jak do tej pory za większe rzeczy się nie brałam. chyba brakuje mi odwagi...
I tak tym krótkim wstepem (chyba znowu nie zaczyna się zdania od "i":/ ) jeszcze raz oficjalnie witam! i przepraszam, że tak późno :[
Witaj !!! Ja i tak Cię podziwiam bo ja jestem 2 razy starsza od ciebie ,a ciacho drożdżowe robiłam raz (siostrę mam w twoim wieku ona do obiadu robi najwyżej cherbatę, więc wszystko przed tobą).Pozdrawiam.
Serdecznie witam! Wielki komplement! Twoje wypieki sa godne podziwu - w twoim wieku jedynie mi zakalce wychodzily (hi hi) a ciasta drozdzowego do dzis wprost sie boje (kto wie moze kiedys sie przelamie). Serdecznie pozdrawiam i zachecam do wsawienia zachecajacych przepisow drozdzowych, ktore mnie moze przelamia....
po przeczytaniu artykułu luckystar zdecydowałam się w końcu na oficjalne przywitanie. W końcu, bo z serwisu korzystam już dosyć długo (właśnie spojrzałam, że zalogowana jestem od czerwca), z wielu przepisów korzystałam, już parę razy zwracałam się o pomoc, wstawiłam kilka komentarzy, ale oficjalnie nie powiedziałam "Dzień dobry"
Więc (w sumie to nie powinno się zaczynać zdania od "więc", ale jakoś to mi tu pasuje) bardzo serdecznie wszystkich witam, pozdrawiam i dziękuję za to, że jesteście :)
A tak na wstepie wypada się choć trochę przedstawić:
należe do młodziezy uczącej się, więc szczególnego doświadczenia kuchennego jeszcze nie nabyłam, nie wspominając o tym, że na nadmiar czasu na jego zdobywanie też nie narzekam (ach ta matura...). Jednak lubię to robić i czasem naprawdę wolę wstać z samego rana w sobotę, żeby np. przygotować ciasto, czy nawet w ciągu tygodnia zwlec sie z łóżka trochę czesniej i zjeść na śniadanie coś innego jak "kanapka z serem" - nie obrażając kanapek czy ich smakoszy.
Jak już wspomniałam, lubię piec - ciasteczka, ciasta... jedyną moją zmorą są ciasta drożdżowe - do tej pory robiłam je może ze 3 razy (i to tylko dzięki przepisom z WZ :) ) i jakoś nie mogę się przekonać do ich robienia. ale wszystko się może zmienić :)
Co do gotowania i innych spraw że tak powiem "obiadowych" najlepiej wychodzą mi naleśniki :) pod każdą postacią. Z innych rzeczy robiłam zupy, zapiekanki, potrawki warzywne a jak do tej pory za większe rzeczy się nie brałam. chyba brakuje mi odwagi...
I tak tym krótkim wstepem (chyba znowu nie zaczyna się zdania od "i":/ ) jeszcze raz oficjalnie witam! i przepraszam, że tak późno :[
:) fajnie zaczęłaś!
Lepiej późno niż wcale
. Witam Cię bardzo serdecznie i zapraszam do wspólnego gotowania i gawędzenia
Witaj !!! Ja i tak Cię podziwiam bo ja jestem 2 razy starsza od ciebie ,a ciacho drożdżowe robiłam raz (siostrę mam w twoim wieku ona do obiadu robi najwyżej cherbatę, więc wszystko przed tobą).Pozdrawiam.
Witaj wśród nas :)
smacznego:))
Witaj
Witaj i gotuj razem z nami Zarłokami!
Witaj.. wśród nas..miłego..pichcenia..pozdrawiam.!!

Ania.!
i dobrze ;)
Witam serdecznie!
No i jak tu serdecznie nie przyjąć po takim wstępie :D
dziękuję Wszystkim bardzo za tak przyjemne przyjęcie :) bardzo mi miło :)
Ja również dołączam do tak serdecznych powitań:) WITAJ Haberkowa w gronie Żarłoczków!!!