Dzisiaj przedpoludniem zaczely padac ogromne platy sniegu,,,,a pelargonie dalej kwitna:)) Slicznie jasno sie zrobilo, bardzo lubie biala zime. Pozdrowienia tineczka
Tylko pozazdrościć -białej zimy - u nas juz dawno nie bylo. Mowiąc u nas mam na mysli zachodniopomorskie, nie licząc tegorocznej wiosennej nawałnicy, która doprowadziła do paraliżu.... Ale ty w Szwecji...och pozazdrościc... pozdrawiam jasia
Jasiu, pamietam ten wiosenny paraliz,,,nie zazdrosc, tu wieje, pada i zimno a snieg juz zniknal. Teraz mamy najgorsza pore roku, juz od 3-ej po poludniu zmrok,,,tylko swiece i lampy ratuja nas od harakiri:))) Pozdrawiam tineczka
Asti, och, nie wiem dlaczego juz dawno, czytajac Twoje wypowiedzi , wymyslilam sobie, ze mieszkasz w okolicy Malmö:)? Ursäkta, nie bylo moim zamiarem umiescic Cie w Skåne:) To teraz rozumiem, ze macie zime, hehe,,,,, U nas dzisiaj zimno , ale sniegu nie ma , caly dzien pada deszcz. Pozdrawiam cieplo tineczka
O!!! Taka zima to swój urok ma Ja, niestety mieszkam w duzym mieście i świeżym śniegiem mogę się cieszyc parę godzin, bo potem wszystko brudne, zasypane solą, na chodnikach ciapa. Wtedy chciałoby się byc niedźwiedziem i zimę przespac (tylko świętecznych pierniczków szkoda )
A ja nie chce śniegu !!!!!!!!!!!! Poprosze o ciepłe słoneczne dni .. z błekitnym niebem .. żadnej posniegowej chlapy , spóznonych pociągów , autobusów , przeziobionych ludzi i ..............przmarzanietych zwierząt .Zimie mówie stanowcze NIE ! Pozdrawiam wszystkich '' ciepłoludków "
Megi, hehe, ja z dobrego serca chcialam wyslac Cie do brata i bratowej , maja ekstra dom blisko morza, nic nie kosztuje lokum:) A Ty do Francji , Hiszpani, hehehe , to tylko czarter:) A swoja droga, jak juz sie poprzeprowadzam, to nie bylo by glupie spotkac sie na tydzien i wygrzac stopy w hiszpanskim morzu. Buziaki tineczka
Dzisiaj przedpoludniem zaczely padac ogromne platy sniegu,,,,a pelargonie dalej kwitna:)) Slicznie jasno sie zrobilo, bardzo lubie biala zime. Pozdrowienia tineczka
Tylko pozazdrościć -białej zimy - u nas juz dawno nie bylo. Mowiąc u nas mam na mysli zachodniopomorskie,
nie licząc tegorocznej wiosennej nawałnicy, która doprowadziła do paraliżu....
Ale ty w Szwecji...och pozazdrościc...
pozdrawiam jasia
Jasiu, pamietam ten wiosenny paraliz,,,nie zazdrosc, tu wieje, pada i zimno a snieg juz zniknal. Teraz mamy najgorsza pore roku, juz od 3-ej po poludniu zmrok,,,tylko swiece i lampy ratuja nas od harakiri:)))
Pozdrawiam tineczka
A u nas jest już tak od paru dni :)
ASTI to prawdziwy?? gdzie Ty mieszkasz??
makusiu odpowiem za Asti, to jest poludniowa Szwecja ,Skåne, mieli snieg przed nami ( Sztokholm) :)
Ja mieszkam w Jämtland , blisko Östersund
Asti, och, nie wiem dlaczego juz dawno, czytajac Twoje wypowiedzi , wymyslilam sobie, ze mieszkasz w okolicy Malmö:)? Ursäkta, nie bylo moim zamiarem umiescic Cie w Skåne:)
To teraz rozumiem, ze macie zime, hehe,,,,,
U nas dzisiaj zimno , ale sniegu nie ma , caly dzien pada deszcz.
Pozdrawiam cieplo tineczka
O!!! Taka zima to swój urok ma Ja, niestety mieszkam w duzym mieście i świeżym śniegiem mogę się cieszyc parę godzin, bo potem wszystko brudne, zasypane solą, na chodnikach ciapa. Wtedy chciałoby się byc niedźwiedziem i zimę przespac (tylko świętecznych pierniczków szkoda )
Wiem, o wypadkach drogowych tez czytalam:) Mieszkalam w Lundzie 7 lat, przezylam takie zimy, brrrrr.
śliczny widok :) ja juz nie mogę sie doczekać śniegu ..
JA TEŻ CHCĘ JUŻ ŚNIEG!!!!!! podeślijcie go kochani!!!!WIELKOPOLSKA ;-))POZDRAWIAM :-))
Popros Asti u niej wiecej:))) Pozdrawiam:)
A ja nie chce śniegu !!!!!!!!!!!! Poprosze o ciepłe słoneczne dni .. z błekitnym niebem .. żadnej posniegowej chlapy , spóznonych pociągów , autobusów , przeziobionych ludzi i ..............przmarzanietych zwierząt .Zimie mówie stanowcze NIE ! Pozdrawiam wszystkich '' ciepłoludków "
megi wysle Cie na Floryde:)
Tincia ... Tak daleko chcesz mnie sie pozbyc ..? Pł . Francji lub Hiszpania spełniaja moje oczekiwania .. Pozdrwiam !
Megi, hehe, ja z dobrego serca chcialam wyslac Cie do brata i bratowej , maja ekstra dom blisko morza, nic nie kosztuje lokum:)
A Ty do Francji , Hiszpani, hehehe , to tylko czarter:)
A swoja droga, jak juz sie poprzeprowadzam, to nie bylo by glupie spotkac sie na tydzien i wygrzac stopy w hiszpanskim morzu.
Buziaki tineczka
wysylam roztopiony:) juz po sniegu i tylko mokro...
makusiu ja chce Twoje slonce:)))