Kochana N. Różyczko, wcale nie byłaś śmieszna jako małe bobo...ale śliczna jak aniołek!!!! Uśmiechnięta, wesolutka, z szelmowskim błyskiem w oczętach...nie zmieniaj się, bądź szczera i otwarta..... pozostań taka jak w dzieciństwie radosna i uśmiechnięta... Pozdrawiam..
ha , teraz wiem dlaczego niebieska:)) te sliczne niebieskie oczka :)) byłas uroczym dzieciatkiem ;) miłe wspomnienia , też lubię podróże w czasie przy albumie ;)
Najfajniejsze jak dla mnie to ostatnie zdjęcie:)). Wesolutka z Ciebie dziewczynka. Moje dzieci tez popołudnie spędziły przed albumami :)) Pozdrawiam .Aga
Oglądałyśmy z mamą dzisiaj zdjęcia:) i wybrałam kilka żeby Wam kochani pokazać jaka byłam śmieszna mała:)
Słodkim byłaś dzieciaczkiem! A w jakim jesteś wieku na tych fotkach? Wyglądasz na ok 3 latka. :)
Na jednym miałam przeszło 2 latka,a na innych nie całe 2,teraz też nie jestem za wysoka
Kochana N. Różyczko, wcale nie byłaś śmieszna jako małe bobo...ale śliczna jak aniołek!!!! Uśmiechnięta, wesolutka, z szelmowskim błyskiem w oczętach...nie zmieniaj się, bądź szczera i otwarta..... pozostań taka jak w dzieciństwie radosna i uśmiechnięta... Pozdrawiam..
ha , teraz wiem dlaczego niebieska:)) te sliczne niebieskie oczka :)) byłas uroczym dzieciatkiem ;) miłe wspomnienia , też lubię podróże w czasie przy albumie ;)
Sliczna dziewczyneczka.. juz ciesze sie z wami na nowe dzidzi u Was w domu ;))))
No kochaniutka to ja już chyba wiem dlaczego jesteś niebieska-różyczka. Masz śliczne niebieskie oczęta.
Najfajniejsze jak dla mnie to ostatnie zdjęcie:)). Wesolutka z Ciebie dziewczynka. Moje dzieci tez popołudnie spędziły przed albumami :))
Pozdrawiam .Aga
Świetna, radosna dziewczynka i wspaniałe wspomnienia. Zdjęcie z kaczorem jest rewelacyjne. Uwielbiam fotki w takim klimacie. Gratulacje dla fotografa!
Prawdziwa różyczka:)) Wszystkie zdjęcia superanckie- ale z kaczuszką wprost cudne- bije na kolana:)
Szczęśliwe dzieciństwo...,zazdroszczę.Pozdrawiam!
no no Niebieska_Różyczko urocze fotki w nagrodę
od kamyxyz jesteś jak ta gwiazdka radosna i pozostań nią