Kochani ... Tajger do mnie dzisiaj pod wieczór napisała : >> Jest OK . Kuba miał dzisiaj robione zdjecia i wyciągany dren. Pozdrów wszystkich od nas, na WŻ też napisz. Odezwę się jak już bedziemy w domu. Całuski dla Was :) << Tyle z SMS-a , ale ja po przeczytaniu wieści dobrych zadzwoniłam do naszego Sierściuszka i dowiedziałąm sie jeszcze , że być może / jak wszystko dalej bedzie dobrze z Kubą / we wtorek wrócą do domku . Wtedy sama Tajger wszystko opisze . ważne ,że Kuba czuje się już dużo lepiej i na rehabilitację i dalsze leczenie pojedzie do Rabki . Tajgerka jest zmęczona bardzo i marzy o swoim łóżku , bo tam w szpitalu śpi na jakiej mało wygodnej kozetce .
... no to tyle :)) , ale jakże miło , jak wieści są już dobre :)
Eluniu, Ty nasza donosicielko, bardzo dziękujemy za wieści. Dzielna Tajgerka i dzielny Kuba... Aż bym chciała tę wspaniałą Mamę utulić by jej trochę ulżyć...
Kochani moi - baardzo dziękuje w imieniu Tajgerka za wszystkie ...pozdrowienia i ...kciuki i ... uściski i ... uśmiechy oraz za okazane zainteresowanie stanem zdrowia Kuby :))) Próbowałam sie dzisiaj do Grażynki dodzwonić , ale chyba nie mogła odebrać telefonu . Będę próbowała jeszcze troszkę później :)))
Smakosiu - kochana jesteś :) Dziekuję Ci za dobre życzenia :)) No i donoszę teraz na siebie :P ... u mnie znacznie lepiej , ale i tak jesczze chodzę w ""kryzie"" ,,, jeszcze tydzień :( ale w domku .to ja już ściagam ten kołnierz :) i nie jest źle :))))) Będzie dobrze :) Buźka !!!! :*
Ty kwiaciarko! No nie wytrzymam aleś wymyśliła z tą ""kryzą"" ! Pewnie, że będzie dobrze. Tylko zaglądaj do nas, to już mi Ci powysyłamy tyle dobrych fluidów, że aż się zdziwisz, jak szybka będzie poprawa. Buźka!
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > A Tobie co??? Bal maskowy??? w jakies kryzy sie poubierala ??? No bez zadnych > takich mi tu prosze i wracac do zdrowka;) buziaki...
Marylko - ano to tak prawie jak bal maskowy wyglada ;p ... albo , na wielkie przeziębienie ... bo tak się maskuję z tym kołnierzem i w wysokich golfach chodzę :)) A i jeszcze Marylko zapewnienie : wracam , wracam ... buziaki i ode mnie dla Ciebie :* ... od Piętaszka , znaczy mojego Połówka też cmok :)
Jesteśmy juz w domu. W piątek mamy jechać do kontroli i ściagniecia szwów. Dzięki Bogu jest dobrze i mam nadzieję że już dobrze bedzie:) Pozdrawiam Was serdecznie i idę gotować domowy obiad:)))
Tajgerku - bardzo się cieszę ,ze juz jesteście w domku ... wreszcie się wyśpisz na swoim łożu :))) ... a co na obiadek dzisiaj było ? coś upichciła ? ... na co mieliście ochotę :)))
Kochani ... Tajger do mnie dzisiaj pod wieczór napisała :
>> Jest OK . Kuba miał dzisiaj robione zdjecia i wyciągany dren.
Pozdrów wszystkich od nas, na WŻ też napisz. Odezwę się jak już bedziemy w domu.
Całuski dla Was :) <<
Tyle z SMS-a , ale ja po przeczytaniu wieści dobrych zadzwoniłam do naszego Sierściuszka i dowiedziałąm sie jeszcze ,
że być może / jak wszystko dalej bedzie dobrze z Kubą / we wtorek wrócą do domku . Wtedy sama Tajger wszystko opisze .
ważne ,że Kuba czuje się już dużo lepiej i na rehabilitację i dalsze leczenie pojedzie do Rabki .
Tajgerka jest zmęczona bardzo i marzy o swoim łóżku , bo tam w szpitalu śpi na jakiej mało wygodnej kozetce .
... no to tyle :)) , ale jakże miło , jak wieści są już dobre :)
Donosicielka...Elek
Fajnie, ze sa donosicielki dobrych wiadomosci.. :) cale szczescie dla Grazynki i jej synka.. ze idzie ku poprawie :)
Eluniu, Ty nasza donosicielko, bardzo dziękujemy za wieści. Dzielna Tajgerka i dzielny Kuba... Aż bym chciała tę wspaniałą Mamę utulić by jej trochę ulżyć...
Dobre wieści powinny szybko się rozchodzic
Trzymam kciuki za Mamę i Synka!
dziękuję za dobre wieści:))
Bardzo sie ciesze :) Dzieki Elek za dorbe wiadomoci . !
Serdecznie pozdrawiam
Beata
Ja również się cieszę, że u nich się wszystko zaczyna układać. Oby tak dalej. Będę trzymać kciuki na stałe.
No chwala Bogu- oby tak dalej usciskaj oboje telefonicznie ode mnie
UFFF - Elek - przekaz usciski.
Cieszę się że u nich jest dobrze.
Pozdrawiam i życzę Kubusiowi zdrowia a Grażynce dużo siły i wytrwałości.
Dzięki za dobre wiadomości.Będzie dobrze.
Pozdrowienia dla mamy i synka
Cieszę się i ja,że wszystko w porządku (innej opcji nie było),a będzie jeszcze lepiej czego z całego serca życzymy!!!
Oby więcej i częściej tak dobrych wieści:):) czekamy na ich powrót z niecierpliwością.Buziaki
Kochani moi - baardzo dziękuje w imieniu Tajgerka za wszystkie
...pozdrowienia i ...kciuki i ... uściski i ... uśmiechy oraz za okazane zainteresowanie stanem zdrowia Kuby :)))
Próbowałam sie dzisiaj do Grażynki dodzwonić , ale chyba nie mogła odebrać telefonu .
Będę próbowała jeszcze troszkę później :)))
Pozdrawiam ... :))) ... przekaźnik Elek :)))))
To całusy tym przekaźnikiem wysyłam!
Till oczywiście przekażę ... a dla Ci ... od mi
takie kwieciste :)))
Eluniu Ty też wracaj szybko do zdrowia i napisz jak się czujesz Ty nasz "donosicielu" :-)
Smakosiu - kochana jesteś :) Dziekuję Ci za dobre życzenia :))
No i donoszę teraz na siebie :P ... u mnie znacznie lepiej ,
ale i tak jesczze chodzę w ""kryzie"" ,,, jeszcze tydzień :(
ale w domku .to ja już ściagam ten kołnierz :) i nie jest źle :)))))
Będzie dobrze :) Buźka !!!! :*
Ty kwiaciarko! No nie wytrzymam
aleś wymyśliła z tą ""kryzą"" ! Pewnie, że będzie dobrze. Tylko zaglądaj do nas, to już mi Ci powysyłamy tyle dobrych fluidów, że aż się zdziwisz, jak szybka będzie poprawa. Buźka!
A Tobie co??? Bal maskowy??? w jakies kryzy sie poubierala ??? No bez zadnych takich mi tu prosze i wracac do zdrowka;) buziaki...
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
> A Tobie co??? Bal maskowy??? w jakies kryzy sie poubierala ??? No bez zadnych
> takich mi tu prosze i wracac do zdrowka;) buziaki...
Marylko - ano to tak prawie jak bal maskowy wyglada ;p ... albo , na wielkie przeziębienie ... bo tak się maskuję z tym kołnierzem i w wysokich golfach chodzę :))
A i jeszcze Marylko zapewnienie : wracam , wracam ... buziaki i ode mnie dla Ciebie :* ... od Piętaszka , znaczy mojego Połówka też cmok :)
Jesteście kochani:)
Dzięki ze byliscie z nami:))
Jesteśmy juz w domu. W piątek mamy jechać do kontroli i ściagniecia szwów. Dzięki Bogu jest dobrze i mam nadzieję że już dobrze bedzie:)
Pozdrawiam Was serdecznie i idę gotować domowy obiad:)))
...Dzięki Eluś za przekazanie wiadomosci:)))
musi być dobrze , jak tyle osób naraz sle ciepłe myśli :)) buziaczki dla Was kochani:)
Witajcie w domu
Stersy już za Wami teraz będzie lepiej i tylko lepiej.
Tajgerku - bardzo się cieszę ,ze juz jesteście w domku ... wreszcie się wyśpisz na swoim łożu :))) ... a co na obiadek dzisiaj było ? coś upichciła ? ... na co mieliście ochotę :)))
Sierściuszku ... nie za ma co :))) Cmok
Witajcie w domu!!!Będzie dobrze............nie ma innej opcji
Teraz może być tyilo lepiej Grażynko:)) Pozdrawiam