Już od jakiegoś czasu korzytam z Waszych przepisów no i stweirdziłam, że to zbyt samolubne dlatego chcę się serdecznie przywitać i obiecać że w miarę możliwości będę zamiszczała swoje przepisy. Bardzo lubie w kuchni eksperymentować - głównym "testerem" jest mężul i to on decyduje czy przepis do zeszytu czy do kosza... Także jakby co to do niego zażalenia :)
No to witamy i czekamy na efekty eksperymentów. Twoje przepisy i komentarze do inych WELLCOME! Chwal i krytykuj ku ogólnemu rozwojowi i nie zasłaniaj się "testerem" Pozdrowienia dla Was obojga!
Już od jakiegoś czasu korzytam z Waszych przepisów no i stweirdziłam, że to zbyt samolubne dlatego chcę się serdecznie przywitać i obiecać że w miarę możliwości będę zamiszczała swoje przepisy. Bardzo lubie w kuchni eksperymentować - głównym "testerem" jest mężul i to on decyduje czy przepis do zeszytu czy do kosza... Także jakby co to do niego zażalenia :)
witaj wśród nas :)
Wielkie DZIEN DOBRY!!!:)) Witaj serdecznie!!!
Witaj!!!
Witam Cię:)
Witam !!! Gotuj razem z nami.
No to witamy i czekamy na efekty eksperymentów. Twoje przepisy i komentarze do inych WELLCOME!
Chwal i krytykuj ku ogólnemu rozwojowi i nie zasłaniaj się "testerem" Pozdrowienia dla Was obojga!
WITAJ..u nas...miłego..pichcenia..pozdrowionka..

Ania.!
Witaj
Witaj i czuj się jak w domu!!!
Witaj wśród nas:))
Witam serdecznie ;))))))
hej hej witaj :) oki ..bedziemy razem probowac pysznosci :) pozdrawiam
Dziękuję Wam śicznie za ciepłe przywitanie.
Zosieńko ja się nie zasłaniam o nie tylko dbam żeby to co poslę w świat miało ręce i nogi ;)
Witam i zycze duzo zabawy z nami.