Kochani ! Zaczynam pakowanie walizeczki .... troche mnie tu nie będzie.. troche przerwy z compikiem !! Czas wolny poświece na zaległości w literaturze. Dziekuje za przemiłe towarzystwo , poznałam przesympatycznych , życzliwych ludzi!! Dzieki wam poznałam nowe smaki ..i dzieki wam mam ... 3 kg wiecej ! No cóz żarłoczki do ... lutego !
Megi dasz rade tyle bez nas wytrzymać?? bez czata?? Życzę Ci Wesołych Świąt w takim razie jak mamy się do lutego nie "widzieć". Pozdrawiam serdecznie. Aga
MEGI KOCHANA! Komu jak komu ale mnie będzie bardzo smutno bez CIEBIE! To TY mnie witałas z rana to z TOBĄ piłam popołudniową caffe! To dzięki TOBIE poznałam wspaniałe osoby na WZ! WIELKIE DZIĘKI!Będę myslami przy TOBIE!
Megi wielka szkoda że cię tu nie będzie. I kto będzie teraz prowadził " sto pytań do..." na chacie . No to do lutego, buzuiaki i trzymaj się cieplutko.
Megi ,kurcze zapomniałam na śmierć ,że to już nadszedł ten moment. Do lutego strasznie daleko,nie wiem jak my tu damy radę bez Ciebie a Ty bez nas -no cóż życie bywa czasem okrutne!!!Meguś kochana życzę Ci udanej podróży ,przyjemnej pracy i szybko wracaj do nas. Takiej fajnej kobietki ,dobrego ducha tego forum naprawdę będzie nam brakować.Buziaki.
Megi wracaj szybko do Nas, uważaj na siebie i myśl o nas cieplutko za każdym razem gdy będziesz pitrasić coś w kuchni:) Kożystając z okazji życzę Ci zdrowych, pogodnych Świąt,bogatego Mikołaja a przede wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku.
Megi, Wiedzmo kochana, co usmiechem gory przesuwa;)) Bedzie tu smutno bez Ciebie, ale wiem, ze tam gdzie jedziesz jestes potrzebna i pewnie oczekiwana. Taka Twoja rola, musisz to szczesie i radosc po ludziach i swiecie rozdawac .... wiec.... czyn swoja powinnosc. Pamietaj, ze my tu bedziemy na Ciebie czekali, troche bedzie smutno bez Twojej radosci zycia, ale wiemy, ze wrocisz z nowym zapalem sil i wiatrem w skrzydlach. Jestes jedna z najbardziej radosnych osob jakie znam wiec nies te radosc w swiat, bo kto jak kto, ale Ty wiesz najlepiej, ze tylko rozdajac pomnaza sie swoje poklady szczescia. Juz zaczynam czekac .... szerokiej drogi:))) buziaki caculku :))
oj... ale długo Cię nie bedzie:(((((((((((((((( mam nadzieje ze czas szybko minie ( oj szybko chyba przynajmniej mi) wiec szerokiej drogi kochana i mysl o nas , życze Ci też wesołych i zdrowych swiąt
Wszystkim , którzy tak . pieknie ''polali miód na moje serce '' barzdzo ślicznie z serca dziekuje .. ! Zabieram Was ze mną ... ! Czas szybciej płynie i ... łatwiej sie pracuje widząc ... ze taaaaaaaaaakie spontaniczne osoby na mnie czekaja .... ))) No cóz .. Mówie do miłego Wam ..
Megi dasz rade tyle bez nas wytrzymać?? bez czata?? Życzę Ci Wesołych Świąt w takim razie jak mamy się do lutego nie "widzieć".
Pozdrawiam serdecznie. Aga
MEGI KOCHANA! Komu jak komu ale mnie będzie bardzo smutno bez CIEBIE
! To TY mnie witałas z rana to z TOBĄ piłam popołudniową caffe! To dzięki TOBIE poznałam wspaniałe osoby na WZ! WIELKIE DZIĘKI!Będę myslami przy TOBIE!
Megi
Szkoda, że tak długo Cię nie będzie.
Pocieszam się myślą, że do lutego już niedaleko. :p
Nie zapomnij o nas i wracaj szybciutko!! Buziaki!!
Megi...będzie smutno..bez ciebie...zycze ci oby ..te trzy miesiące minęły jak jeden dzień ..przyjemnej podróży..!! wytrwałości..w pracy.

Ania.!
No to kochana życzę Ci szerokiej drogi i wracaj szybko do nas.
.
Wesołych Świąt i dużo zdrówka.
Wiesz gdzie nas znaleźć jak by co.
Buziola Ci posyłam
Megi wielka szkoda że cię tu nie będzie. I kto będzie teraz prowadził " sto pytań do..." na chacie
. No to do lutego, buzuiaki i trzymaj się cieplutko.
Wracaj do nas szybko bo bedzie smutno....Sciskam serdecznie
Megi ,kurcze zapomniałam na śmierć ,że to już nadszedł ten moment. Do lutego strasznie daleko,nie wiem jak my tu damy radę bez Ciebie a Ty bez nas -no cóż życie bywa czasem okrutne!!!Meguś kochana życzę Ci udanej podróży ,przyjemnej pracy i szybko wracaj do nas. Takiej fajnej kobietki ,dobrego ducha tego forum naprawdę będzie nam brakować.Buziaki.
oj Megi, Megi.. no niepocieszona jestem doprawdy.. smutno mi bedzie bez Ciebie.. :( ..duz buzka, 3m sie!!!! :*:*:*
Megi wracaj szybko do Nas, uważaj na siebie i myśl o nas cieplutko za każdym razem gdy będziesz pitrasić coś w kuchni:)
Kożystając z okazji życzę Ci zdrowych, pogodnych Świąt,bogatego Mikołaja a przede wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku.
Megi, Wiedzmo kochana, co usmiechem gory przesuwa;)) Bedzie tu smutno bez Ciebie, ale wiem, ze tam gdzie jedziesz jestes potrzebna i pewnie oczekiwana. Taka Twoja rola, musisz to szczesie i radosc po ludziach i swiecie rozdawac .... wiec.... czyn swoja powinnosc. Pamietaj, ze my tu bedziemy na Ciebie czekali, troche bedzie smutno bez Twojej radosci zycia, ale wiemy, ze wrocisz z nowym zapalem sil i wiatrem w skrzydlach. Jestes jedna z najbardziej radosnych osob jakie znam wiec nies te radosc w swiat, bo kto jak kto, ale Ty wiesz najlepiej, ze tylko rozdajac pomnaza sie swoje poklady szczescia. Juz zaczynam czekac .... szerokiej drogi:))) buziaki caculku :))
Wracaj szybciutko bo smutno tu będzie bez Ciebie. Serdecznie pozdrawiam . Grażyna
oj... ale długo Cię nie bedzie:(((((((((((((((( mam nadzieje ze czas szybko minie ( oj szybko chyba przynajmniej mi) wiec szerokiej drogi kochana i mysl o nas , życze Ci też wesołych i zdrowych swiąt
Wszystkim , którzy tak . pieknie ''polali miód na moje serce '' barzdzo ślicznie z serca dziekuje .. ! Zabieram Was ze mną ... ! Czas szybciej płynie i ... łatwiej sie pracuje widząc ... ze taaaaaaaaaakie spontaniczne osoby
na mnie czekaja .... ))) No cóz .. Mówie do miłego Wam ..
Megii,
chociaz nie bedziesz tutaj z nami na chaciku,my bedziemy mogly sobie pogadac przez telefon-na co juz sie ogromnie ciesze!!!!!!!
Zycze Ci, przyjemnego pobytu i mocnych wrazen w Niemcowie.Pa-pa
Będzie mi Ciebie strasznie brakować. Wracaj jak najszybciej. Powodzenia życzę, Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.PA, pa.