Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Mówie wszystkim ''Do miłego''!!

• Autor: megi65 Data: 2008-11-17 07:48:17

Kochani ! Zaczynam pakowanie walizeczki .... troche mnie tu nie będzie.. troche przerwy z compikiem !! Czas wolny poświece na zaległości w literaturze. Dziekuje za przemiłe towarzystwo , poznałam przesympatycznych , życzliwych ludzi!! Dzieki wam poznałam nowe smaki ..i dzieki wam mam ... 3 kg wiecej ! No cóz żarłoczki do ... lutego !

• Autor: Agulek74 Data: 2008-11-17 08:18:12

Megi dasz rade tyle bez nas wytrzymać?? bez czata??  Życzę Ci Wesołych Świąt  w takim razie jak mamy się do lutego nie "widzieć".
    Pozdrawiam serdecznie. Aga

• Autor: crystal Data: 2008-11-17 08:54:53

MEGI KOCHANA! Komu jak komu ale mnie będzie bardzo smutno bez CIEBIE! To TY mnie witałas z rana to z TOBĄ piłam popołudniową caffe! To dzięki TOBIE poznałam wspaniałe osoby na WZ! WIELKIE DZIĘKI!Będę myslami przy TOBIE!

• Autor: Iloria Data: 2008-11-17 09:20:09

Megi Szkoda, że tak długo Cię nie będzie. Pocieszam się myślą, że do lutego już niedaleko. :p
    Nie zapomnij o nas i wracaj szybciutko!! Buziaki!!

• Autor: ania205 Data: 2008-11-17 09:32:28

Megi...będzie smutno..bez ciebie...zycze ci oby ..te trzy miesiące minęły jak jeden dzień ..przyjemnej podróży..!! wytrwałości..w pracy.

Ania.!

• Autor: alicja37 Data: 2008-11-17 09:49:13

No to kochana życzę Ci szerokiej drogi i wracaj szybko do nas.
    Wesołych Świąt i dużo zdrówka.
    Wiesz gdzie nas znaleźć jak by co.
    Buziola Ci posyłam .

• Autor: wipat Data: 2008-11-17 10:06:24

Megi wielka szkoda że cię tu nie będzie. I kto będzie teraz prowadził " sto pytań do..." na chacie . No to do lutego, buzuiaki i trzymaj się cieplutko.

• Autor: nire Data: 2008-11-17 10:17:36

Wracaj do nas szybko bo bedzie smutno....Sciskam serdecznie

• Autor: agacia3323 Data: 2008-11-17 10:34:41

Megi ,kurcze zapomniałam na śmierć ,że to już nadszedł ten moment. Do lutego strasznie daleko,nie wiem jak my tu damy radę bez Ciebie a Ty bez nas -no cóż życie bywa czasem okrutne!!!Meguś kochana życzę Ci udanej podróży ,przyjemnej pracy i szybko wracaj do nas. Takiej fajnej kobietki ,dobrego ducha tego forum naprawdę będzie nam brakować.Buziaki.

• Autor: maggiekasia Data: 2008-11-17 11:01:23

oj  Megi,  Megi.. no niepocieszona jestem doprawdy.. smutno mi bedzie bez  Ciebie.. :( ..duz buzka, 3m sie!!!! :*:*:*

• Autor: aguś Data: 2008-11-17 11:55:35

Megi wracaj szybko do Nas, uważaj na siebie i myśl o nas cieplutko za każdym razem gdy będziesz pitrasić coś w kuchni:)
    Kożystając z okazji życzę Ci zdrowych, pogodnych Świąt,bogatego Mikołaja a przede wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku.

• Autor: luckystar Data: 2008-11-17 13:55:50

Megi, Wiedzmo kochana, co usmiechem gory przesuwa;)) Bedzie tu smutno bez Ciebie, ale wiem, ze tam gdzie jedziesz jestes potrzebna i pewnie oczekiwana. Taka Twoja rola, musisz to szczesie i radosc po ludziach i swiecie rozdawac .... wiec.... czyn swoja powinnosc. Pamietaj, ze my tu bedziemy na Ciebie czekali, troche bedzie smutno bez Twojej radosci zycia, ale wiemy, ze wrocisz z nowym zapalem sil i wiatrem w skrzydlach. Jestes jedna z najbardziej radosnych osob jakie znam wiec nies te radosc w swiat, bo kto jak kto, ale Ty wiesz najlepiej, ze tylko rozdajac pomnaza sie swoje poklady szczescia. Juz zaczynam czekac .... szerokiej drogi:))) buziaki caculku :))

• Autor: zielona53 Data: 2008-11-17 14:38:50

Wracaj szybciutko bo smutno tu będzie bez Ciebie. Serdecznie pozdrawiam . Grażyna

• Autor: makusia Data: 2008-11-17 15:03:28

oj... ale długo Cię nie bedzie:(((((((((((((((( mam nadzieje ze czas szybko minie ( oj szybko chyba przynajmniej mi) wiec szerokiej drogi kochana i mysl o nas , życze Ci też wesołych i zdrowych swiąt

• Autor: megi65 Data: 2008-11-18 13:34:27

Wszystkim , którzy tak . pieknie ''polali miód na moje serce '' barzdzo ślicznie z serca dziekuje .. ! Zabieram Was ze mną ... ! Czas szybciej płynie i ... łatwiej sie pracuje widząc ... ze taaaaaaaaaakie spontaniczne osoby na mnie czekaja .... ))) No cóz .. Mówie do miłego Wam ..

• Autor: stern Data: 2008-11-19 14:11:14

Megii, chociaz nie bedziesz tutaj z nami na chaciku,my bedziemy mogly sobie pogadac przez telefon-na co juz sie ogromnie ciesze!!!!!!!

Zycze Ci, przyjemnego pobytu i mocnych wrazen w Niemcowie.Pa-pa

• Autor: mysha2006 Data: 2008-11-19 19:01:16

Będzie mi Ciebie strasznie brakować. Wracaj jak najszybciej. Powodzenia życzę, Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.PA, pa.

Przejdź do pełnej wersji serwisu