Sprzedalam moje piekne , duze , wygodne mieszkanie w polnocnej czesci Sztokholmu. 15-go grudnia wprowadza sie nowi wlasciciele. Serce mnie boli, nie spie prawie ani jednej godziny w nocy,,,,
Szukam domu w poblizu mojej corki, ciezko cos fajnego znalezc, widocznie wymagania za duze a pieniedzy za malo:)))
Trzymajcie za mnie kciuki, w piatek jade zobaczyc dom, ktory mnie, lubemu i mamie sie podoba,,,, mame "zabieram" ze soba :) W Sztokholmie zostanie syn,,,nie wiem jak dam rade nie widziec go tak czesto jak teraz?
Potrzebuje dobre fluidy, pierwszy raz o nie prosze! Dziekuje:)
Nastaw się pozytywnie do nowego miejsca a napewno Wam się spodoba. Czasami dobrze jest coś zmienić w życiu. Trzeba sobie dawać szansę... Zasyłam fluidy. Będzie dobrze.
Ach Tineczko! Jak ja Ci zazdroszę tej Szwecji!:) Ale nie zimno Ci tam ? Jako fluidy - Przesyłam trochę polskiego- jesiennego(słoneczka :) - letnie zapasy prosto z weków babcinej spiżarni ;) buziaki!
Tineczko, mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli Trzymam kciuki, by tak właśnie było. Wierzę, że znajdziecie miejsce, gdzie będziecie szczęśliwi
Zosia Smakosia Elek Lucystar Till Anneau Piegusowa Makusia Jasia Asti Agik Mysha 2006 Alman Zielona 70 Dorota zza plota Petra Paola_r DorDa Teresa 55 Zielona 53 Asia_minor Kasmat 81 Alinka Crisen Mama Rozyczki Patrycja O Irena 57
Jestescie kochane, dziekuje!!!
Trzymajcie kciuki jeszcze pare dni i dobre fluidy wysylajcie, prosze:) Dom , ktory chce kupic lezy pieknie , otoczony drzewami , ale najwazniejsza dla mnie jest kuchnia i ta kuchnia juz sni mi sie po nocach:)))
Pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz serdeczne podziekowania za wasze cieplo:) tineczka
Skoro czeka na Ciebie kuchnia Twoich marzeń i drzewa zaglądające do okien, to trza nastawić przesył fluidów co najmniej przez satelitę :)))))))) Pozdrawiam serdecznie. Paola.
A ja myślę, że nasze fluidy już zadziałały, bo mi tu jakimś "oczarowaniem" pachnie :-) Piękna kuchnia, drzewa...nie wyczuwam w "głosie" obaw, tylko niecierpliwośc żeby się szybko znaleźć w nowym miejscu :-) Powodzenia!!!
Tineczko, jak już będziesz na nowym miejscu, to koniecznie musisz wstawić zdjecia... kazda przeprowadzka jest fascynujaca, każde oddalenie się od bliskich jest druzgocące... ale Ty się oddalasz i przyblizasz...czyli jakby rownowaga ? Życze zadowolenia z nowego miejsca zamieszkania jasia
tineczko, krzyzuje dziesiec paluchow na czas dowolny. Boze, co to musi byc za radosc ogladac sobie za oknem sosny, brzozy.... i na dodatek miec piekna kuchnie. Ja tez bym byla niecierpliwa.
Kokliko, ja juz rycze jak glupia, nigdy nie spodziewalam sie takich cieplych slow od internetowych kolezanek. Dziekuje. Odezwe sie w poniedzialek, jak uda mi sie kupic ten dom.
Jasiu, mam naprawde lzy w oczach , moze trudno zrozumiec dlaczego,,,Twoje slowa : oddalasz sie i przyblizasz,,,Dziekuje! Wstawie zdjecia, nie ma innej opcji. Serdeczne dzieki tineczka
No to trzymamy te kciuki dalej, bo ja wiem co to znaczy zakochac sie w kuchni;))) tak wlasnie bylo z moim obecnym mieszkaniem. Tez spac nie moglam przez 3 noce czekajac czy zostaniemy zaakceptowani przez wlascicieli. No i mam te kuchnie marzen i teraz nie ma wymowki od gotowania ;) Wiec Ty tez bedziesz miala !!!! Te wszystkie fluidy i dobre mysli musza pomoc !!!!!!
Luckystar, Marylko, ja pamietam "kciuki" zwiazane z nowym lokalem:) Udalo sie Tobie zrealizowac marzenie:) Ja tez trzymalam kciuki. Dziekuje za Twoje cieple mysli, musi sie udac! Tak, jak obiecalam , wloze zdjecia , po podpisaniu kupna. Serdecznosci tineczka
Sprzedalam moje piekne , duze , wygodne mieszkanie w polnocnej czesci Sztokholmu. 15-go grudnia wprowadza sie nowi wlasciciele. Serce mnie boli, nie spie prawie ani jednej godziny w nocy,,,,
Szukam domu w poblizu mojej corki, ciezko cos fajnego znalezc, widocznie wymagania za duze a pieniedzy za malo:)))
Trzymajcie za mnie kciuki, w piatek jade zobaczyc dom, ktory mnie, lubemu i mamie sie podoba,,,, mame "zabieram" ze soba :)
W Sztokholmie zostanie syn,,,nie wiem jak dam rade nie widziec go tak czesto jak teraz?
Potrzebuje dobre fluidy, pierwszy raz o nie prosze!
Dziekuje:)
Nastaw się pozytywnie do nowego miejsca a napewno Wam się spodoba. Czasami dobrze jest coś zmienić w życiu. Trzeba sobie dawać szansę... Zasyłam fluidy. Będzie dobrze.
Trzymam kciuki i jak Wam sie podoba to musi sie udac. Powodzenia !!!!!!!!
Ach Tineczko! Jak ja Ci zazdroszę tej Szwecji!:) Ale nie zimno Ci tam ? Jako fluidy - Przesyłam trochę polskiego- jesiennego(słoneczka :)
- letnie zapasy prosto z weków babcinej spiżarni ;) buziaki!
"Wszystko jest trudne, nim stanie się proste"
To słowa być może banalne, ale prawdziwe.
Będzie dobrze!
Tineczko przesyłam moc pozytywnych myśli ,i trzymam kciuki aby wszystko Ci sie pomyślnie poukładało
Tineczko, zycze ci wszystkiego najlepszego..glowa do góry...
ja cos wiem o rozstaniach, bedzie dobrze...
pozdrawiam jasia
Jasne, ze dasz radę!!!
Będziesz za to bliżej córki :)
Będzie dobrze!!! Musi być...
Przytulka i ściski i buziaki i co tam jeszcze chcesz
Trzymam kciuki Tineczko
Powodzenia.
Mówisz - masz !!! cały wór dobrych fluidów !
Wróżka sprawi, że będzie ok. Trzymaj się cieplutko !
Dasz radę!!!Wszystko będzie dobrze!
Anioł czuwa...Pozdrawiam!
Niech Ci sie powiedzie znalesc miejsce w ktorym bedziesz szczesliwa, zycze Ci z calego serca.
Tineczko, dużo, dużo pozytywnych fluidków i trzymam kciuki! POWODZONKA!!!!
Będzie dobrze ! Po pierwszym stresie (bo przecież zostawiasz z mieszkaniem jakąś część swojego życia) znajdziesz dom swoich marzeń. Jestem pewna ! :)
tineczko! uda się na pewno, ba! niech...
już się udało! Mocno pozdrawiam i ślę fluidy powodzenia!
Niech Wam sis spełnia marzenia, przesyłam moc pozytywnych fluidów
.
Będzie bobrze !! Dobre fluidy posyłam . Serdecznie pozdrawiam . Grażyna
Ja również wierzę,że wszystko się uda! I trochę zazdroszczę bo do swojej mamy mam dosyć daleko
.Będzie dobrze bo przecież nmie będziecie sami!!!
Wysyłam dużo pozytywnych fluidów , wierzę że się uda życzę powodzenia !!!!
trzymam kciuki.
POWODZENIA!!!! Trzymam kciuki .
Podobno jak czegos mocno pragniemy to sie spelni,zycze Ci zeby wszystko poszlo po Twojej mysli.Powodzenia !
Tineczko, zyczę Ci wszystkigo dobrego!!!! Wysyłam moc megapozytywnych fluidów...:))
Zosia
Smakosia
Elek
Lucystar
Till
Anneau
Piegusowa
Makusia
Jasia
Asti
Agik
Mysha 2006
Alman
Zielona 70
Dorota zza plota
Petra
Paola_r
DorDa
Teresa 55
Zielona 53 Asia_minor
Kasmat 81
Alinka
Crisen
Mama Rozyczki
Patrycja O
Irena 57
Jestescie kochane, dziekuje!!!
Trzymajcie kciuki jeszcze pare dni i dobre fluidy wysylajcie, prosze:)
Dom , ktory chce kupic lezy pieknie , otoczony drzewami , ale najwazniejsza dla mnie jest kuchnia i ta kuchnia juz sni mi sie po nocach:)))
Pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz serdeczne podziekowania za wasze cieplo:) tineczka
Skoro czeka na Ciebie kuchnia Twoich marzeń i drzewa zaglądające do okien, to trza nastawić przesył fluidów co najmniej przez satelitę :))))))))
Pozdrawiam serdecznie. Paola.
Na sankach z Mikolajem tez przyjme:)))
Dziekuje serdecznie,. tineczka
A ja myślę, że nasze fluidy już zadziałały, bo mi tu jakimś "oczarowaniem" pachnie :-) Piękna kuchnia, drzewa...nie wyczuwam w "głosie" obaw, tylko niecierpliwośc żeby się szybko znaleźć w nowym miejscu :-) Powodzenia!!!
Dziekuje smakosiu, juz mi pachne wielkie gotowanie:)
:) no opowiedz coś jeszcze...
till, opowiem po piatku:)
Tineczko, jak już będziesz na nowym miejscu, to koniecznie musisz wstawić zdjecia...
kazda przeprowadzka jest fascynujaca, każde oddalenie się od bliskich jest druzgocące...
ale Ty się oddalasz i przyblizasz...czyli jakby rownowaga ?
Życze zadowolenia z nowego miejsca zamieszkania
jasia
sosny, brzozy.... i na dodatek miec piekna kuchnie. Ja tez bym byla niecierpliwa.
Kokliko, ja juz rycze jak glupia, nigdy nie spodziewalam sie takich cieplych slow od internetowych kolezanek. Dziekuje. Odezwe sie w poniedzialek, jak uda mi sie kupic ten dom.
Jasiu, mam naprawde lzy w oczach , moze trudno zrozumiec dlaczego,,,Twoje slowa : oddalasz sie i przyblizasz,,,Dziekuje!
Wstawie zdjecia, nie ma innej opcji. Serdeczne dzieki tineczka
Tineczko , czekamy na zdjecia:))
No to trzymamy te kciuki dalej, bo ja wiem co to znaczy zakochac sie w kuchni;))) tak wlasnie bylo z moim obecnym mieszkaniem. Tez spac nie moglam przez 3 noce czekajac czy zostaniemy zaakceptowani przez wlascicieli. No i mam te kuchnie marzen i teraz nie ma wymowki od gotowania ;) Wiec Ty tez bedziesz miala !!!! Te wszystkie fluidy i dobre mysli musza pomoc !!!!!!
Luckystar, Marylko, ja pamietam "kciuki" zwiazane z nowym lokalem:) Udalo sie Tobie zrealizowac marzenie:) Ja tez trzymalam kciuki.
Dziekuje za Twoje cieple mysli, musi sie udac! Tak, jak obiecalam , wloze zdjecia , po podpisaniu kupna.
Serdecznosci tineczka
Ooooo!!!!! To tu jest o co "walczyc"
Asiu, jest o co :) Buziaki