Śpiewam to już sobie ... 23 lata ale w pewnych sytuacjach ,... rzadziej niektóre słowa ,...,chociaż parafrazując słowa Mistrza Jana: "..gdy obok przechozi ładna dziewczyna, To zaraz Amor łuk mi napina ... ", myślę sobie, że ...jakoś mi się wzrok poprawił.;-))
No a nie mowilam? Ciesz sie zes po 40-stce! Wtedy Panowie sami pychole rozdaja i jeszcze wierszykiem pozdrawiaja! Prosze Prosze i ode mnie. i dziekuje za poprawienie! Prawda ze tekst jest swietny? A ja wpadlam w "kobiete pracujaca " i wypasc nie moge .. Kwiatkowska jest swietna.
Miałem okazję wypić z Panią Irenką kawkę i ciacho wtrusiać ... kieeeedyś. W życiu prywatnym poważny zgrywus do kwadratu. A teksty oczywiscie zwsze miała wspaniałe(Kabaret Starszych Panów)(!!!) ...chyba zawsze poprawia'ła po swojemu.
Oj, ja też uwielbiam "Czterdziestolatka". Ten film chyba nigdy mi się nie znudzi. To nic, że oglądałam go już wieeele razy. Teraz też czekam...może znów któregoś dnia wznowią te odcinki?
Jeszcze "Wojna domowa"!!! Tesknie za ta seria! Podobno byly plyty w polskiej gazecie jako dodatek. Ma ktos moze w nadmiarze? Bylabym dozgonnie wdzieczna:)
Maddalena, mieszkasz w Niemczech. Jesli jestes powaznie zainteresowana serialem "Wojna domowa" to moge Ci dac namiary gdzie mozesz zamowic. Jest taka strona w internecie www.polbuch.de (kiedys u nich cos kupowalam i dostalam wlasnie dzisiaj prospekt). U nich mozesz zamowic wszystkie 15 odcinkow na 4 DVD w cenie 32,80 Euro. Nie jest to co prawda tanio ale jesli jestes taka fanka tego serialu...pozdrawiam siljed
A ja może z innej beczki.Uwielbiałam ,,Wakacje z duchami,,i ,,Pan Samochodzik,,.Do dziś lubię te filmy. ,,Sami Swoi,,i,,Jak rozpętałem drugą wojnę światową,,mogła bym oglądać co dziennie.
Tak mnie naszlo i ...znalazlam: http://www.youtube.com/watch?v=goxpFYsafrI&feature=related
Śpiewam to już sobie ... 23 lata ale w pewnych sytuacjach
,... rzadziej niektóre słowa ,...
,chociaż parafrazując słowa Mistrza Jana:
"..gdy obok przechozi ładna dziewczyna,
To zaraz Amor łuk mi napina ... ", myślę sobie, że ...jakoś mi się wzrok poprawił.;-))
Pozwoliłem sobie ten link przenieść:
http://www.youtube.com/watch?v=goxpFYsafrI&feature=related
i zrobić , tak zeby otwierał się w osobnym oknie, chyba nie pogniewasz się...
Pychol (tak na wszelki wypadek);-)))
No a nie mowilam? Ciesz sie zes po 40-stce! Wtedy Panowie sami pychole rozdaja i jeszcze wierszykiem pozdrawiaja! Prosze Prosze
i ode mnie. i dziekuje za poprawienie! Prawda ze tekst jest swietny? A ja wpadlam w "kobiete pracujaca " i wypasc nie moge ..
Kwiatkowska jest swietna.
Miałem okazję wypić z Panią Irenką kawkę i ciacho wtrusiać ... kieeeedyś. W życiu prywatnym poważny zgrywus do kwadratu.
A teksty oczywiscie zwsze miała wspaniałe(Kabaret Starszych Panów)(!!!) ...chyba zawsze poprawia'ła po swojemu.
Janku a masz moze jakies namiary na wiecej Pani Irenki w necie bo ja ja uwielbiam...
Dorotko ... proszę bardzo ... tu masz różnosci z Pania Kwiatkowską :
http://ru.youtube.com/results?search_query=Kwiatkowska+Irena&search_type=
Pozdrawiam - Elek
A przy tym to placze tak sie wzruszam
Dzieki za przypomnienie dziecinstwa, uwielbialam czterdziestolatka!!
Oj, ja też uwielbiam "Czterdziestolatka". Ten film chyba nigdy mi się nie znudzi. To nic, że oglądałam go już wieeele razy. Teraz też czekam...może znów któregoś dnia wznowią te odcinki?
Jeszcze "Wojna domowa"!!! Tesknie za ta seria! Podobno byly plyty w polskiej gazecie jako dodatek. Ma ktos moze w nadmiarze? Bylabym dozgonnie wdzieczna:)
Maddalena, mieszkasz w Niemczech. Jesli jestes powaznie zainteresowana serialem "Wojna domowa" to moge Ci dac namiary gdzie mozesz zamowic.
Jest taka strona w internecie www.polbuch.de (kiedys u nich cos kupowalam i dostalam wlasnie dzisiaj prospekt). U nich mozesz zamowic wszystkie 15 odcinkow na 4 DVD w cenie 32,80 Euro. Nie jest to co prawda tanio ale jesli jestes taka fanka tego serialu...pozdrawiam siljed
Dziekuje za informacje, nie widzialam, ze jest taka mozliwosc:)
A ja może z innej beczki.Uwielbiałam ,,Wakacje z duchami,,i ,,Pan Samochodzik,,.Do dziś lubię te filmy.
,,Sami Swoi,,i,,Jak rozpętałem drugą wojnę światową,,mogła bym oglądać co dziennie.
ja tez ja tez i wojne domowa!