Witam, mam zamiar kupić ekspres ciśnieniowy do kawy.Podzielcie się ze mną doświadczeniem do do jakości określonych marek, a w szczgólności naszego ZELMERA.
nie przecze,jednak teraz sa bardzo nowoczesne,jednym guziczkiem robisz cale capuccino:)ale racja krups to super firma, jezeli chodzi o ekspres,to jest tak jak wsrod zmywarek bosch:))
Witam,
mam zamiar kupić ekspres ciśnieniowy do kawy.Podzielcie się ze mną doświadczeniem do do jakości określonych marek, a w szczgólności naszego ZELMERA.
..zelmera nie znam ,ale najlepszy jest KRUPS :)
temat ekspresow (ogolnie) byl juz kiedys poruszony - moze cos ci to pomoze http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=184485&post=184530
napewno nie zelmer i jezeli ekspres ma robic pyszna kawke to musi kosztowac....ok.3500:(niestety
Ja mam KRUPSA. Kosztował jakieś 600 zł czy trochę ponad. Mam go pięć lat i nadal robi wspaniałą kawę. Nawet moje ulubione cappucino
nie przecze,jednak teraz sa bardzo nowoczesne,jednym guziczkiem robisz cale capuccino:)ale racja krups to super firma, jezeli chodzi o ekspres,to jest tak jak wsrod zmywarek bosch:))