Liczę na Waszą pomoc. Chcę kupić córce matę do tańczenia.Zdecydowałam się na firmę coil(czerwone poakowanie),których jest dużo na allegro .I tu moja prośba pomóżcie mi wybrać którą. Maty są te same,ale gry dołączone do nich inne.Jest STEPMANIA albo DANC MAT COIL MIX. nie wiem,którą kupić .Może ktoś jest szczęśliwym posiadaczem tej maty i mi pomoże. Dodatkowo mozna dostać obłędu, ponieważ w tytule aukcji jest np.STEPMANIA a w prezentacji zawartości pudełka jest ta druga płyta.Pozdrawiam
W Biedronce były w tamtym tygodniu maty do tańczenia, nie wiem czy na dzień dzisiejszy są dostępne. Zakupiłam już z myślą o Mikołaju, 5 melodii, możliwość podłączenia do MP3, wygląd estetyczny, ja jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Moja córka w tamtym roku dostała matę do tańczenia na gwazdkę i ... nie przypadła jej do gustu ,dlaczego _??? zaraz napiszę , ogólnie jest ok ,mata na dwie osoby ,dużo róznej muzyki ,dodatkowo dwie gry ,ale tworzywo z którego wykonana jest mata jest tak śliskie ,że o wypadek łatwo , nawet na bosaka przy szybkich rytmach nie da się długo potańczyć . A to ta mata
Hej :) moja przyjaciółka ma STEPMANIĘ.. jest bardzo zadowolona, nic sie nie psuje, jest latwa w obsłudze i fantastyczna zabawa :) tylko trzeba zwracać uwage na mozliwości komputera, ale chodzi nawet z laptopami, jest na USB:)
Własnie myślałam o tych trochę poważniejszych typu Stepmania.Córka kończy 12 lat ,jest wysoką dziewczynką i ma nr stopy 41, więc na tych dziecinnych by się nie zmieściła.Temat nadala ktualny, może ktoś jeszcze ma doświadczenie w tej"materi" to proszę o pomoc.
Liczę na Waszą pomoc. Chcę kupić córce matę do tańczenia.Zdecydowałam się na firmę coil(czerwone poakowanie),których jest dużo na allegro .I tu moja prośba pomóżcie mi wybrać którą. Maty są te same,ale gry dołączone do nich inne.Jest STEPMANIA albo DANC MAT COIL MIX. nie wiem,którą kupić .Może ktoś jest szczęśliwym posiadaczem tej maty i mi pomoże. Dodatkowo mozna dostać obłędu, ponieważ w tytule aukcji jest np.STEPMANIA a w prezentacji zawartości pudełka jest ta druga płyta.Pozdrawiam
ja zakupiłam coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=473337431
W Biedronce były w tamtym tygodniu maty do tańczenia, nie wiem czy na dzień dzisiejszy są dostępne. Zakupiłam już z myślą o Mikołaju, 5 melodii, możliwość podłączenia do MP3, wygląd estetyczny, ja jestem bardzo zadowolona z zakupu.
http://www.allegro.pl/item477140287_mata_do_tanczenia_tanca_muzyka_z_mp3_tanio.html, to ta mata w Biedronce kosztuje 59,90.
Moja córka w tamtym roku dostała matę do tańczenia na gwazdkę i ... nie przypadła jej do gustu ,dlaczego _??? zaraz napiszę , ogólnie jest ok ,mata na dwie osoby ,dużo róznej muzyki ,dodatkowo dwie gry ,ale tworzywo z którego wykonana jest mata jest tak śliskie ,że o wypadek łatwo , nawet na bosaka przy szybkich rytmach nie da się długo potańczyć .
A to ta mata
Hej :) moja przyjaciółka ma STEPMANIĘ.. jest bardzo zadowolona, nic sie nie psuje, jest latwa w obsłudze i fantastyczna zabawa :)
tylko trzeba zwracać uwage na mozliwości komputera, ale chodzi nawet z laptopami, jest na USB:)
Własnie myślałam o tych trochę poważniejszych typu Stepmania.Córka kończy 12 lat ,jest wysoką dziewczynką i ma nr stopy 41, więc na tych dziecinnych by się nie zmieściła.Temat nadala ktualny, może ktoś jeszcze ma doświadczenie w tej"materi" to proszę o pomoc.