Ja też poproszę o ten przepis,komentarze może każdy pisać nawet negatywne,nikt tego nie zabrania! ale nie wolno nikomu ubliżać,wrzuć na luzik Lunax:) po co się denerwujesz i denerwujesz innych! ta stronka jest piękna kocham ją i uwielbiam jak jest miło:)) Pozdrowionka
http://wielkiezarcie.com/przepis.php?przepis=32038&ul=1 jest coś takiego....podobnego...znalazłam..nie wiem czy aktywny....może ktoś poprawi jeżeli..nie..dziękuję...!!pozdrawiam..!!!
też jestem zainteresowana... Ania- dzięki za przepis, tylko Lunaxa twierdzi, ze to jakiś specjalny ser i coś tam jeszcze specjalnego... niestety nie chche powiedzieć w czym rzecz... A może chce, tylko nie odhaczyła "udostępnienia"?
I mam jeszcze taki apel, Kochani ( o ile mogę) Nie napadajmy zbytnio na Lunaxę, jest tu króciutko, może nie ma w tym wielkiej złośliwości, tylko tak "krzywo" jej wychodzi? No to tyle :) A tak jak na nią sforą polecimy to się zamknie i miło nie będzie na pewno...
Niecierpliwie czekam na przepis na "prawdziwy" czeski ser smażony...
Faktycznie, Czesi, Słowacy mają specjalny ser do smażenia, panierowania. Nie znaczy to, że u nas nie kupi się podobnego. Zaprzyjaźniona Słowaczka mówiła, że ten ser ma mniejszą zawartość tłuszczu. Z wypróbowanych przeze mnie gatunków, dostępnych u nas, świetnie sprawdza się ser Morski i Cheddar. No i trzeba go dokładnie panierować, można nawet ponownie po pierwszym panierowaniu obtoczyć znowu w jajku i bułce, to zapobiegnie wypłynięciu sera w trakcie smażenia z panierki. No.. sos tatarski konieczny. Ja kupuję firmy Develey, nie jest tak dobry jak czeski, ale całkiem smaczny.
Czy ja mogę prosić o ten przepis na ser smażony po czesku ?
Przyłanczam się do prośby :P
Ja też poproszę o ten przepis,komentarze może każdy pisać nawet negatywne,nikt tego nie zabrania! ale nie wolno nikomu ubliżać,wrzuć na luzik Lunax:) po co się denerwujesz i denerwujesz innych! ta stronka jest piękna kocham ją i uwielbiam jak jest miło:)) Pozdrowionka
Ja również proszę o ten przepis:))
http://wielkiezarcie.com/przepis.php?przepis=32038&ul=1
jest coś takiego....podobnego...znalazłam..nie wiem czy aktywny....może ktoś poprawi jeżeli..nie..dziękuję...!!pozdrawiam..!!!
http://wielkiezarcie.com/przepis.php?przepis=32038&ul=1
niebieska różyczko....dziękuję ..poprawiłaś...pozdrawiam...
cieplutko..!!
też jestem zainteresowana...
Ania- dzięki za przepis, tylko Lunaxa twierdzi, ze to jakiś specjalny ser i coś tam jeszcze specjalnego... niestety nie chche powiedzieć w czym rzecz...
A może chce, tylko nie odhaczyła "udostępnienia"?
I mam jeszcze taki apel, Kochani ( o ile mogę)
Nie napadajmy zbytnio na Lunaxę, jest tu króciutko, może nie ma w tym wielkiej złośliwości, tylko tak "krzywo" jej wychodzi?
No to tyle :)
A tak jak na nią sforą polecimy to się zamknie i miło nie będzie na pewno...
Niecierpliwie czekam na przepis na "prawdziwy" czeski ser smażony...
Ja również dołączam sie do prośby.
Dziękuję lunaxo. http://wielkiezarcie.com/przepis38689.html
Dziękuję bardzo za przepis:)) Pozdrawiam,!
Faktycznie, Czesi, Słowacy mają specjalny ser do smażenia, panierowania. Nie znaczy to, że u nas nie kupi się podobnego. Zaprzyjaźniona Słowaczka mówiła, że ten ser ma mniejszą zawartość tłuszczu. Z wypróbowanych przeze mnie gatunków, dostępnych u nas, świetnie sprawdza się ser Morski i Cheddar. No i trzeba go dokładnie panierować, można nawet ponownie po pierwszym panierowaniu obtoczyć znowu w jajku i bułce, to zapobiegnie wypłynięciu sera w trakcie smażenia z panierki. No.. sos tatarski konieczny. Ja kupuję firmy Develey, nie jest tak dobry jak czeski, ale całkiem smaczny.