Forum

Kuchenne porady

Mini piekarnik

• Autor: matylda27 Data: 2008-11-20 16:10:45

Chciałabym kupić mini pekarnik,może poradzicie w jaką firmę zainwestować, jeżli chodzi o mini piecyki.Podobno sprzęt Firm MPM i holden są wadliwe.

• Autor: anneau Data: 2008-11-20 19:03:22

bardzo dobre pytanie! Ja też chcę kupić mini piekarnik. Taki, w którym można piec ciasta :) Prosimy o sugestie

• Autor: matylda27 Data: 2008-11-24 13:35:51

Chyba musimy sobie same poradzić z zakupem. Dzisiaj byłam w Media ,piekarnik MPM kosztuje ok. 240 zł. Ekspedientka nie miała uwag, ale wiadomo musi chwalić produkty , które ma na półkach. Może jednak ktoś się odezwie i pomoże nam w wyborze.

• Autor: anneau Data: 2008-11-26 23:17:00

no tak...ja tez przeglądałam rózne promocje w marketach tych minipiekarników. Ale czy w nim mozna na pewno piec ciasta tak jak w zwykłym...mam wątpliwości...

• Autor: matylda27 Data: 2008-11-27 17:43:25

W przyszłym tyg. w Biedronce będzie mini piekarnik 20 litrów , opiekanie góra- dół, termoobieg.Możo to coś dla nas? zobaczymy. Ma kosztować chyba  159zł, więc cena do przyjęcia

• Autor: matylda27 Data: 2008-12-01 18:10:31

Stało się KUPIŁAM mini-piekarnik w biedronce 139 zł. W najbliższych dniach mam zamiar go wypróbować. Do środka bez problemu wchodzi forma na tartę, tortownica,miski do zapiekania.Na wyposażeniu jest rożen, więc można bedzie spróbować upiec kurczaczka.

• Autor: anneau Data: 2008-12-02 00:45:57

o! a ja chyba widziałam - ten z obecnej promocji? --->

http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php ? napisz jak się sprawuje :)

• Autor: matylda27 Data: 2008-12-02 14:44:03

Dokładnie ten sam, tylko w mojej biedronce kosztuje 139 zł. Właśnie piekę w nim karkóweczkę z ziemniaczkami na obiad. Jak narazie dymu ani wybuchów w kuchni nie ma.Zobaczymy jak będzie smakowało zarełko z"biedronki"

• Autor: smakosia Data: 2008-12-02 19:51:05

Matylda, co zerknę na ten Twój wątek, to zawsze czytam jego tytuł przekrecając słowo "piekarnik i wychodzi mi: "Mini piernik". Rzucam się do czytania a tam... :-D Sama nie wiem czemu tak sie dzieje...? Chyba całkiem mi już odbiło, bo najwyraźniej moje myśli krążą koło ciasta na piernik, które czeka w piwnicy na swój czas

• Autor: matylda27 Data: 2008-12-03 09:52:08

Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
    > Matylda, co zerknę na ten Twój wątek, to zawsze czytam jego tytuł przekrecając
    > słowo "piekarnik i wychodzi mi: "Mini piernik". Rzucam się do
    > czytania a tam... :-D Sama nie wiem czemu tak sie dzieje...? Chyba całkiem mi
    > już odbiło, bo najwyraźniej moje myśli krążą koło ciasta na piernik, które
    > czeka w piwnicy na swój czas 
    A może chcesz upiec swój piernik w mini piekarniku ?????????

Przejdź do pełnej wersji serwisu