Tym razem ja bardzo "skutecznie" uaktualniłam sobie adres e-mail. Nie dostałam w poczcie linku do ponownej aktywacji konta. Bardzo proszę Górę ;) o pomoc. Paola_r
Witam. Może ktoś mi pomoże? Pomagałam siostrzeńcowi , który zaczyna przygodę z gotowaniem, założyć konto na WŻ. Czekamy blisko tydzień na link aktywujący i nic, cisza... Co możemy zrobić w tej sytuacji?
Tym razem ja bardzo "skutecznie" uaktualniłam sobie adres e-mail. Nie dostałam w poczcie linku do ponownej aktywacji konta.
Bardzo proszę Górę ;) o pomoc. Paola_r
Ja także czekam na nieszczęsny link. Już blisko tydzień. Zgodnie z radami zwróciłam się o pomoc do Pampasa, ale na razie bez rezultatu
Przynajmniej nie jesteś osamotniona Paola_r
Pozdrawiam. Tolla
Linku nie mam nadal, ale wszystko działa już jak trzeba ! Bardzo dziękuję za pomoc :)
Macie już aktywne konta. Link nie będzie potrzebny.
Dziękuję!!!
Witam. Może ktoś mi pomoże? Pomagałam siostrzeńcowi , który zaczyna przygodę z gotowaniem, założyć konto na WŻ. Czekamy blisko tydzień na link aktywujący i nic, cisza... Co możemy zrobić w tej sytuacji?
Jestem ciekawa czy ktoś się odezwie, ponieważ wż od dawna jest ,,anonimowo" zarządzane i zostawione samemu sobie i reklamom oczywiście
ja juz czekam wieki na link
Brak linku aktywującego.Pomoże ktoś??????????????
Obawiam się, że nikt Ci nie pomoże. Wkn i Pampas od dawna nie zaglądają...