No tak niebieska różyczka wybrała się na długi spacer sama bez psiuni. To co ona biedna miała sama robić w domu? Musiała się czymś zająć. Przecież nie każdy lubi samotność.;)
o ludkowie... ale psina się napracowała...toć to artystyczne dzieło , no kto tak potrafi kto??? z kanapy zrobić drugą kanapę nie do odtworzenia pierwszej kanapy /ale zagmatwałam/
Ja mam w domu beagla ,nikommu nie radziłabym kupywac takiej rasy psa kto mieszka w bloku,ten pies musi sie wyszaleć na zewnątrz,chodzi mi o podwórze.W domu wszystko niszczy,cały czas kradnie,a nie wspomnę juz o meblach.Zjadł mi dwa fotele i ławę.To jest okropny pies,wszystko co ukradnie potrafi zjeść,a ma już rok.Teraz musze się z nim męczyć bo nie mam serca zeby go oddać.
A to się w moim domu zdarza (może nie na taką skalę ;))) Jak się uda urwisowi "ukraśc" paczkę chusteczek higienicznych albo rolkę papieru toaletowego to zabawa jest przednia !!!!
Mój psiur jest urwisem do kwadratu, ale takiej niespodzianki na pewno by mi nie zafundował ;))) Na wszelki wypadek odsunę go jednak od komputera, żeby nie podejrzał i pomysłu nie skopiował ;)))
Witam :) mam pytanko :) jestem nowa na Wielkim Żarciu, więc nie wiem... dodając zdjecia do galerii jest ograniczona ich wielkosc? jesli tak to maksymalnie jaka moze byc? bo nie moge dodac :(
No tak niebieska różyczka wybrała się na długi spacer sama bez psiuni. To co ona biedna miała sama robić w domu? Musiała się czymś zająć. Przecież nie każdy lubi samotność.;)
Crisen,to nie mój piesek ,moja sunia by tego nie zrobiła:)
Niebieska różyczko ,cieszę się ,że to nie Twoja sunia. Aż mi ulżyło .
Oj,miałam już różne wybryki moich piesków,ale w porównaniu z tym,to były drobiazgi.
o ludkowie...
ale psina się napracowała...toć to artystyczne dzieło , no kto tak potrafi kto??? z kanapy zrobić drugą kanapę nie do odtworzenia pierwszej kanapy /ale zagmatwałam/
normalnie szok
Ja mam w domu beagla ,nikommu nie radziłabym kupywac takiej rasy psa kto mieszka w bloku,ten pies musi sie wyszaleć na zewnątrz,chodzi mi o podwórze.W domu wszystko niszczy,cały czas kradnie,a nie wspomnę juz o meblach.Zjadł mi dwa fotele i ławę.To jest okropny pies,wszystko co ukradnie potrafi zjeść,a ma już rok.Teraz musze się z nim męczyć bo nie mam serca zeby go oddać.
spraw mu towarzystwo. moze być spokojniesze - byleby miał kogoś do kochania prócz ludzi ktorzy bywają zajęci.
No ja tez nie. O co chodzi?
hihih ale numer:))) te psiaczki wyglądają tak niewinnie.
Mój psiur jest urwisem do kwadratu, ale takiej niespodzianki na pewno by mi nie zafundował ;))) Na wszelki wypadek odsunę go jednak od komputera, żeby nie podejrzał i pomysłu nie skopiował ;)))
haha no uwazaj. A grdzie foto "urwiska"?
Witam :)
mam pytanko :) jestem nowa na Wielkim Żarciu, więc nie wiem... dodając zdjecia do galerii jest ograniczona ich wielkosc? jesli tak to maksymalnie jaka moze byc? bo nie moge dodac :(
800x 600 będą wchodzić:)