Cóż by Ci życzyć, kiedy życzeń tyle na każdej kartce, tu wszędzie. Każdy Cię kocha i życzy mile cóż moje słowo znaczyć tu będzie? Wiec ślę Ci jedno życzenie małe: BYWAJ SZCZĘŚLIWYM PRZEZ ŻYCIE CAŁE no i proszę jeszcze skromnie: nigdy nie zapomnij o mnie!
No to siup!! no to ciup!! wypijmy za zdrówko Eli No to siup!! no to ciup!! będziemy pić do niedzieli No to siup!! no to ciup!! niech się jej w zyciu darzy No to siup!! no to ciup!! niech spełni sie o czy marzy
Eluś, życzę Ci szczęścia, zdrówka, wynalezienia szybkiego połączenia teleportacyjnego z Miaukolem - wte i wewte, zachowania tej radości życia i życzliwości jaką emanujesz. Wszystkiego dobrego Słoneczko :)
Pomarańcze i banany niech Ci tańczą dzionek cały. Niech wesoło ćwierka ptaszek, goście niech naniosą flaszek. Hipopotam zejdzie z drzewa, niechaj Doda Ci zaśpiewa. Uśmiech towarzyszy wiernie - moc uścisków masz ode mnie! Wszystkiego najlepszego Elu od nas!!!
Eleku:))))))) Chwilowo bez kompa i od razu taka wsypa... dwa dni spóźnienia... Najlepsze życzenia!!! Zdrowia, radości, grzecznej Miauki, jak najczęściej oglądanej na własne oczy!
Eluniu droga!
Cóż by Ci życzyć, kiedy życzeń tyle
na każdej kartce, tu wszędzie.
Każdy Cię kocha i życzy mile
cóż moje słowo znaczyć tu będzie?
Wiec ślę Ci jedno życzenie małe:
BYWAJ SZCZĘŚLIWYM PRZEZ ŻYCIE CAŁE no i proszę jeszcze skromnie:
nigdy nie zapomnij o mnie!
Wszystkiego najlepszego.
Wszystkiego najlepszego!!!
Dużo szczęścia i radości.
życzy Agnieszka
Samych uciech i słodyczy.
W życiu tylko pomyślności.
Nigdy żadnej troski
No to siup!! no to ciup!! wypijmy za zdrówko Eli
No to siup!! no to ciup!! będziemy pić do niedzieli
No to siup!! no to ciup!! niech się jej w zyciu darzy
No to siup!! no to ciup!! niech spełni sie o czy marzy
Eluś, życzę Ci szczęścia, zdrówka, wynalezienia szybkiego połączenia teleportacyjnego z Miaukolem - wte i wewte, zachowania tej radości życia i życzliwości jaką emanujesz. Wszystkiego dobrego Słoneczko :)
100 lat
Zdrowia szczęścia i słodyczy eyta życzy.
Elu wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka,szczęścia,spełnienia wszystkich marzeń i dużo uśmiechu na twarzy.
Pomarańcze i banany niech Ci tańczą dzionek cały.
Niech wesoło ćwierka ptaszek,
goście niech naniosą flaszek.
Hipopotam zejdzie z drzewa,
niechaj Doda Ci zaśpiewa.
Uśmiech towarzyszy wiernie
- moc uścisków masz ode mnie! Wszystkiego najlepszego Elu od nas!!!
w dniu tak pięknym i
wspaniałym, dużo
zdrowia i radości,
by ziściły się twe troski.
Wszystkiego dobrego w Dniu Twoich Urodzinek!!!
STO LAT!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Z okazji urodzin...to o czym marzysz.. by się spełniło..to czego pragniesz...by twoim było.!
życzy Ania.!
Bardzo dziekuje Wam za te wszystkie wspaniałe życzenia
i .....
Zapraszam na kawkę, herbatkę i ciacho
Pozdrawiam - Elek
Wszystkiego na, naj, najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego Najlepszego.
Eleku:)))))))
Chwilowo bez kompa i od razu taka wsypa... dwa dni spóźnienia...
Najlepsze życzenia!!! Zdrowia, radości, grzecznej Miauki, jak najczęściej oglądanej na własne oczy!