witajcie ...zostaliśmy zaproszeni na srebrne wesele do rodziny i tu pojawia się problem, prezent ,może ktoś z was był kiedyś na takiej imprezie, pomóżcie bo nie mam pojęcia czym obdarować srebrnych małżonków;-) swoją droga fajny staż, nam niestety jeszcze bardzo daleko do tego srebra będę wdzięczna za jakiekolwiek propozycje miłego dzionka zycze
No ja bylam niedawno na takiej impezie i wlasciwie to tylko pieniadze byly w roznych fomach darowane. Na przyklad barzo duzy balon i w nim male baloniki a w nich banknoty, konfetti itp., lub tort uformowany z banknotow, apropos tort tez ktos przynosl, potem byly darowane roznego rodzaju dzewka np przyprawy, bonsaj. Talary zlote w sloiku udekorowane na niebieskiej ziemi, aha i wyjazd na weekend do spa tez dostali, ale to sie pare ludzi razem zlozylo.
Co chcialam powiedziec-bardzo milo bylo i smiesznie bo przyjaciele pary gry i zabawy sobie wymislili w ktorych malzonkowiwe w dwojke cos musieli robic. Zona karmila meza nic nie widzac.
Mam nadzieje ze Ci to cos pomoze. Zycze dobrej zabawy.
Moja mama ostatnio była na takiej imprezce kupiła małżonkom na allegro dwa kieliszki z imonami jubilatów i napis srebrne gody. Uważam ze bardzo oryginalny to prezent. Pozdrawiam.
śliczny ...dziękuje za propozycje ...tylko jest jeden problem..mianowicie wczoraj dostaliśmy zaproszenie..a impreza jest w najbliższa środę, wiec na zakupy na allegro czy tez ręczną robótkę nie mam czas wiec zostaje mi tylko cos kupic tylko co...
moze bon zakupowy (niech wybiora sami) do jakiegos konkretnego sklepu czy galerii, albo zaproszenie (wykupione przez ciebie) na kolacje w restauracji, albo bilety do teatru czy kina?
witajcie ...zostaliśmy zaproszeni na srebrne wesele do rodziny i tu pojawia się problem, prezent
,może ktoś z was był kiedyś na takiej imprezie, pomóżcie bo nie mam pojęcia czym obdarować srebrnych małżonków;-) swoją droga fajny staż, nam niestety jeszcze bardzo daleko do tego srebra
będę wdzięczna za jakiekolwiek propozycje
miłego dzionka zycze
Co chcialam powiedziec-bardzo milo bylo i smiesznie bo przyjaciele pary gry i zabawy sobie wymislili w ktorych malzonkowiwe w dwojke cos musieli robic. Zona karmila meza nic nie widzac.
Mam nadzieje ze Ci to cos pomoze. Zycze dobrej zabawy.
Moja mama ostatnio była na takiej imprezce kupiła małżonkom na allegro dwa kieliszki z imonami jubilatów i napis srebrne gody. Uważam ze bardzo oryginalny to prezent. Pozdrawiam.
W zeszłym roku znajomi dostali od nas na srebrny jubileusz haftowany obrus i obrazek, który własnoręcznie wyhaftowałam krzyżykami.
śliczny ...dziękuje za propozycje ...tylko jest jeden problem..mianowicie wczoraj dostaliśmy zaproszenie..a impreza jest w najbliższa środę, wiec na zakupy na allegro czy tez ręczną robótkę nie mam czas wiec zostaje mi tylko cos kupic tylko co...
..komplet srebrnych sztućców bądż komplet pościeli, ręczników :) zawsze sie przyda.. albo serwis do kawy czy obadu lub 2 w 1 :)
moze bon zakupowy (niech wybiora sami) do jakiegos konkretnego sklepu czy galerii, albo zaproszenie (wykupione przez ciebie) na kolacje w restauracji, albo bilety do teatru czy kina?
dziękuje bardzo ..jesteście kochani i macie super pomysły;-)
A moze gazete z dokladinie tego dna w ktorym byl slub???
no...fajnie a skad ją wziasc???
Ja kupilam taka gazetke kiedys w antikwariacie to znaczy ze bedziesz chyba musiala troche podzwocic. Oczywiscie byla to kopia ale dobrze zrobiona.