Forum

Rozmowy wolne i frywolne

prezent na srebrne wesele

• Autor: punius Data: 2008-11-24 08:20:43

witajcie ...zostaliśmy zaproszeni na srebrne wesele do rodziny i tu pojawia się problem, prezent
    ,może ktoś z was był kiedyś na takiej imprezie, pomóżcie bo nie mam pojęcia czym obdarować srebrnych małżonków;-) swoją droga fajny staż, nam niestety jeszcze bardzo daleko do tego srebra
    będę wdzięczna za jakiekolwiek propozycje
    miłego dzionka zycze

• Autor: Dagna Data: 2008-11-24 08:45:30

No ja bylam niedawno na takiej impezie i wlasciwie to tylko pieniadze byly w roznych fomach darowane. Na przyklad barzo duzy balon i w nim male baloniki a w nich banknoty, konfetti itp., lub tort uformowany z banknotow, apropos tort tez ktos przynosl, potem byly darowane roznego rodzaju dzewka np przyprawy, bonsaj. Talary zlote w sloiku udekorowane na niebieskiej ziemi, aha i wyjazd na weekend do spa tez dostali, ale to sie pare ludzi razem zlozylo.

Co chcialam powiedziec-bardzo milo bylo i smiesznie bo przyjaciele pary gry i zabawy sobie wymislili w ktorych malzonkowiwe w dwojke cos musieli robic. Zona karmila meza nic nie widzac.

Mam nadzieje ze Ci to cos pomoze. Zycze dobrej zabawy.

• Autor: jamajka Data: 2008-11-24 09:21:12

Moja mama ostatnio była na takiej imprezce kupiła małżonkom na allegro dwa kieliszki z imonami jubilatów i napis srebrne gody. Uważam ze bardzo oryginalny to prezent. Pozdrawiam.

• Autor: angela Data: 2008-11-24 10:07:46

W zeszłym roku znajomi dostali od nas na srebrny jubileusz haftowany obrus i obrazek, który własnoręcznie wyhaftowałam krzyżykami.

• Autor: punius Data: 2008-11-24 10:16:00

śliczny ...dziękuje za propozycje ...tylko jest jeden problem..mianowicie wczoraj dostaliśmy zaproszenie..a impreza jest w najbliższa środę, wiec na zakupy na allegro czy tez ręczną robótkę nie mam czas wiec zostaje mi tylko cos kupic tylko co...

• Autor: maggiekasia Data: 2008-11-24 14:10:00

..komplet srebrnych sztućców bądż komplet pościeli, ręczników :) zawsze sie przyda.. albo serwis do kawy czy obadu lub 2 w 1 :)

• Autor: kola Data: 2008-11-24 14:40:37

moze bon zakupowy (niech wybiora sami) do jakiegos konkretnego sklepu czy galerii, albo zaproszenie (wykupione przez ciebie) na kolacje w restauracji, albo bilety do teatru czy kina?

• Autor: punius Data: 2008-11-24 14:57:59

dziękuje bardzo ..jesteście kochani i macie super pomysły;-)

• Autor: Dagna Data: 2008-11-24 15:44:57

A moze gazete z dokladinie tego dna w ktorym byl slub???

• Autor: punius Data: 2008-11-24 15:55:45

no...fajnie a skad ją wziasc???

• Autor: Dagna Data: 2008-11-24 16:00:32

Ja kupilam taka gazetke kiedys w antikwariacie to znaczy ze bedziesz chyba musiala troche podzwocic. Oczywiscie byla to kopia ale dobrze zrobiona.

• Autor: JolaFi Data: 2008-11-24 16:30:55

ja bym kupiła bilety do teatru , jubilaci powinni być zadowoleni ze wspólnego wyjścia do teatru.

Przejdź do pełnej wersji serwisu