Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Wcale nie taki zimna ANGLIA!

• Autor: crystal Data: 2008-11-24 12:25:53

TAKA pogoda w LONDYNIE!u nas zima a tu kwitną krzewy które w POLSCE kwitną na wiosnę!

• Autor: maggiekasia Data: 2008-11-24 12:33:45

pięknie :)

• Autor: Shanna Data: 2008-11-24 12:56:42

Zgadzam sie calkowicie ;)
    Mieszkam w Szkocji i tu co roku w okolicach lutego zakwitaja najpierw drzewa wisni a potem to juz jak leci wszystko kwitnie po kolei.
    Klimat lagodniejszy, w czasie zimy nie trzeba ubierac grubasnych kurtek, snieg to rzadkie i krotkie zjawisko, a temperatura nie spada ponizej -5C. Lato nas nie przegrzewa, zima nie zamraza. Dla mnie klimat idealny;))) Jedyne czego brakuje to sniegu na wigilie.

• Autor: Dagna Data: 2008-11-24 14:37:25

No dla mnie tez jest to wazne zeby na Wigilie snieg padal. W tamtym roku nie bylo go i jakos cieplo bylo, to musze powiedziec ze atmosfera nie ta sama.

• Autor: Regina Florczak Data: 2008-11-24 13:14:18

Czy to jest forsycja? krzew wiosenny

• Autor: nadia Data: 2008-11-24 14:58:49

Wczoraj rano bylo troche sniegu,ale potem snieg przeszedl w deszcz i po ptokach ...

• Autor: crystal Data: 2008-11-24 15:11:20

DZIEWCZYNY! Dla mnie to jest szok! fakt faktem brak sniegu w zimie to nie zima a zwłaszcza na swieta! wczoraj był snieg dzis słoneczko pieknie swieci a do tego te kwiaty kwitnące i jeszcze fuksje mają ładne kwiaty !

• Autor: nadia Data: 2008-11-24 15:31:49

No coz, taki klimat....Kazdy chce ,zeby na swieta byl snieg.... Ale poki co, to ja mam w domu wiosne, kupilam cebule amarylisow i chcialam je posadzic przed swietami a one zaczely mi puszczac pedy w kartonie, coz bylo robic, trzeba bylo je przesadzic do doniczek ;)

Te czerwone mialy w sumie 12 kwiatow i 2 lodygi , teraz pojawila sie trzecia lodyga i mbedzie miec takze 6 kwiatow ( bardzo wydajny ten czerwony amarylis ;) ) bialy mial troche mniej,ale za to kielichy mial wieksze ;))) Obok tego bialego ma byc pomaranczowy, ale co z niego wyrosnie to sie okaze pozniej ;)))

• Autor: crystal Data: 2008-11-24 18:10:38

NADIA! Slicznie  CI zakwitły!

• Autor: wiewiura Data: 2008-11-24 21:24:32

Crystal wracaj, będziemy bałwanki lepić, śnieżkami się bić i grzańca pić.
    U nas mikołaj już spakował wory z prezentami,możesz nie zdążyć.

• Autor: crystal Data: 2008-11-24 22:39:10

WIEWIURA! Ja i tak cały rok byłam bardzo niegrzeczna,broiłam zachodziłam za skóre , i o paczce moge tylko pomarzyc! moze tu jest inny mikołaj i daje takim jak ja! wiec dopóki moge tio  smole siedze tu!a jakby do  CIEBIE  zapukał i miał cos dla mnie do bierz!

Przejdź do pełnej wersji serwisu