Moja córka zażyczyła sobie od Mikołaja jakowegoś kotka, który jest chyba budzikiem - podobno się "nastawia" żeby się "obudził" rano - tak mi to wytłumaczyła. Podobno są też inne zwierzątka (jeszcze jakieś dwa). Kto widział taką reklamę?? Pomocy...
A tak na marginesie - to jest straszne, że dzieciaki chcą tylko to, co im w TV zapodadzą...a gdzie ta magia???? p.
;) pandora.... no powiedz, gdzie ta magia, przecież to ty wychowujesz córkę ;)
(może w sieci poszukaj?)
a tak na marginesie, kiedyś dzieci mowily ze chcą lalę taką jak ma kasia, albo samochód jaki byl na wystawie sklepu, albo coś co było w jakimśtam katalogu z niemiec..... teraz akurat mogą zobaczyć coś w reklamach. to chyba nie jest wina dzieci czy brak magii. to raczej dostępność innych (moze nieco bardziej inwazyjnych dla rodzicowego portfela) źródeł informacji po prostu.
Może i masz rację, ale mnie jakoś to przygnębia. I nie jest to kwestia inwazyjności w portfel ( ta kwestia przygnębia raczej mojego męża, hahaha ). Po prostu jak słyszę te durne reklamy...I to "mamooo, kupisz mi taakieee"... No takie czasy, trudno p.
Widziałam tą reklamę. Jest kotek, piesek i chyba małpka hmm. Są to zwierzaczki na baterie, pod szyja wisi zegareczek, taki malutki zamknięty w obroży, w którym nastawiasz budzik. Wyłączasz zwierzaka, on kładzie się i zamyka oczy imitując prawdziwego np kotka. O danej godzinie otwiera oczy, wstaje i miauczy lub szczeka jak prawdziwy zwierzak. Chyba tak to jakoś wygląda.. mam nadzieje że nic nie przekręciłam. Obawiam się, że cena takiego pluszaka nie schodzi poniżej 100 zł.
Tutaj masz link do takiej zabawki http://www.allegro.pl/item489738396_a_rescue_pets_pals_obudz_mnie_kundelek_tv.html . Na allegro jest tego sporo. Są też tańsze wersje ale bez budzika. Ostatnio widziałam je w tesco za 95zł czy jakoś tak. Moja córka też chciała tę maskotkę ale ona chce każdą zabawkę z reklamy i jak pokazuje się inna to o tej wcześniejszej już zapomina.
Moja córka zażyczyła sobie od Mikołaja jakowegoś kotka, który jest chyba budzikiem - podobno się "nastawia" żeby się "obudził" rano - tak mi to wytłumaczyła. Podobno są też inne zwierzątka (jeszcze jakieś dwa).
Kto widział taką reklamę?? Pomocy...
A tak na marginesie - to jest straszne, że dzieciaki chcą tylko to, co im w TV zapodadzą...a gdzie ta magia????
p.
;) pandora.... no powiedz, gdzie ta magia, przecież to ty wychowujesz córkę ;)
(może w sieci poszukaj?)
a tak na marginesie, kiedyś dzieci mowily ze chcą lalę taką jak ma kasia, albo samochód jaki byl na wystawie sklepu, albo coś co było w jakimśtam katalogu z niemiec..... teraz akurat mogą zobaczyć coś w reklamach. to chyba nie jest wina dzieci czy brak magii. to raczej dostępność innych (moze nieco bardziej inwazyjnych dla rodzicowego portfela) źródeł informacji po prostu.
Może i masz rację, ale mnie jakoś to przygnębia.
I nie jest to kwestia inwazyjności w portfel ( ta kwestia przygnębia raczej mojego męża, hahaha ).
Po prostu jak słyszę te durne reklamy...I to "mamooo, kupisz mi taakieee"...
No takie czasy, trudno
p.
Widziałam tą reklamę. Jest kotek, piesek i chyba małpka hmm. Są to zwierzaczki na baterie, pod szyja wisi zegareczek, taki malutki zamknięty w obroży, w którym nastawiasz budzik. Wyłączasz zwierzaka, on kładzie się i zamyka oczy imitując prawdziwego np kotka. O danej godzinie otwiera oczy, wstaje i miauczy lub szczeka jak prawdziwy zwierzak. Chyba tak to jakoś wygląda.. mam nadzieje że nic nie przekręciłam. Obawiam się, że cena takiego pluszaka nie schodzi poniżej 100 zł.
Pozdrawiam!
Ogranicz dziecku dostep do reklam bo.....zbankrutujesz
czy to o tego kociaka chodzi ?
Tutaj masz link do takiej zabawki http://www.allegro.pl/item489738396_a_rescue_pets_pals_obudz_mnie_kundelek_tv.html . Na allegro jest tego sporo. Są też tańsze wersje ale bez budzika. Ostatnio widziałam je w tesco za 95zł czy jakoś tak. Moja córka też chciała tę maskotkę ale ona chce każdą zabawkę z reklamy i jak pokazuje się inna to o tej wcześniejszej już zapomina.