Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Reklama zabawki - kto widział

• Autor: pandora Data: 2008-11-24 22:58:32

Moja córka zażyczyła sobie od Mikołaja jakowegoś kotka, który jest chyba budzikiem - podobno się "nastawia" żeby się "obudził" rano - tak mi to wytłumaczyła. Podobno są też inne zwierzątka (jeszcze jakieś dwa).
     Kto widział taką reklamę?? Pomocy...

A tak na marginesie - to jest straszne, że dzieciaki chcą tylko to, co im w TV zapodadzą...a gdzie ta magia????
    p.

• Autor: anay Data: 2008-11-24 23:02:45

;) pandora....   no powiedz, gdzie ta magia, przecież to ty wychowujesz córkę ;)

(może w sieci poszukaj?)

a tak na marginesie, kiedyś dzieci mowily ze chcą lalę taką jak ma kasia, albo samochód jaki byl na wystawie sklepu, albo coś co było w jakimśtam katalogu z niemiec.....   teraz akurat mogą zobaczyć coś w reklamach.  to chyba nie jest wina dzieci czy brak magii. to raczej dostępność innych (moze nieco bardziej inwazyjnych dla rodzicowego portfela) źródeł informacji po prostu.

• Autor: pandora Data: 2008-11-24 23:09:49

Może i masz rację, ale mnie jakoś to przygnębia.
     I nie jest to kwestia inwazyjności w portfel ( ta kwestia przygnębia raczej mojego męża, hahaha ).
     Po prostu jak słyszę te durne reklamy...I to "mamooo, kupisz mi taakieee"...
     No takie czasy, trudno
    p.

• Autor: Iloria Data: 2008-11-24 23:20:33

Widziałam tą reklamę. Jest kotek, piesek i chyba małpka hmm. Są to zwierzaczki na baterie, pod szyja wisi zegareczek, taki malutki zamknięty w obroży, w którym nastawiasz budzik. Wyłączasz zwierzaka, on kładzie się i zamyka oczy imitując prawdziwego np kotka. O danej godzinie otwiera oczy, wstaje i miauczy lub szczeka jak prawdziwy zwierzak. Chyba tak to jakoś wygląda.. mam nadzieje że nic nie przekręciłam. Obawiam się, że cena takiego pluszaka nie schodzi poniżej 100 zł. 

Pozdrawiam!

• Autor: kaja38 Data: 2008-11-25 01:27:22

Ogranicz dziecku dostep do reklam bo.....zbankrutujesz

• Autor: miauka Data: 2008-11-25 07:14:36

czy to o tego kociaka chodzi ?

• Autor: sabia Data: 2008-11-25 07:17:30

Tutaj masz link do takiej zabawki http://www.allegro.pl/item489738396_a_rescue_pets_pals_obudz_mnie_kundelek_tv.html . Na allegro jest tego sporo. Są też tańsze wersje ale bez budzika. Ostatnio widziałam je w tesco za 95zł czy jakoś tak. Moja córka też chciała tę maskotkę ale ona chce każdą zabawkę z reklamy i jak pokazuje się inna to o tej wcześniejszej już zapomina.

Przejdź do pełnej wersji serwisu