Zostalam upowazniona i zaszczycona zadaniem bojowym, aby przekazac Wam serdeczne pozdrowienia od Megi65.. co tym samym czynie :)) Macie wszyscy buziaki i usciski. Megi65 prosila, aby przekazac Wam jej przeslanie..abysmy cieszyli sie kazdym dniem. Nie mamy pojecia, ze to iz uwazamy zdrowie za normalnosc..moze w kazdej chwili prysnac. Prosi nas, abysmy nie klocili sie o byle glupstwa i nie tracili energii na dyskusje, ktore do niczego nie prowadza. Tyle od Megi65. Dodam tylko, ze jej slowa powstaly po tym jak od kilku dni, zajmuje sie mlodym czlowiekiem, chorym na Multiple Sklerose.. jakas paskudna odmiana. Nie moze chodzic, nie moze mowic... ma 4 letnie dziecko..ktore do niego mowi..a on nie moze ga ani usciskac, ani przytulic... Serce sie kraje.. Badzmy wdzieczni za kazdy dzien w zdrowiu.. bo tak szybko moze ono od nas odejsc... pozdrawiam w zastanowieniu..
Dziękuję za wiadomość o Magi65, Glumando! Przekaż ode mnie uściski i całusy dla tego kochanego trzpiota. Pusto tu bez niej...I jeśli mogę -( ja też choruję na SM, jak jej podopieczny, wiem, że to się cofa), pozdrowienia i serdeczne uściski też dla niego- warto zawalczyć o siebie!
Serdecznie dziękuję za wiadomości od Megi65. Gorąco ją pozdrawiam , życzę dużo wytrwałości bo wiem co to znaczy opieka nad chorym. Czekam na następne wieści. Grażyna
Buziaki i usciski dla WAS obu :)))) A przeslanie naprawde warto sobie wziac do serca, bo czesto trzeba zeby cos takiego czlowieka dotknelo zeby zaczal patrzec na swiat inaczej.
Glumandziu, na poczatek dziękuję Tobie, że tak "mocno" i prawdziwie przekazałaś nam wieści od Megi65. Biorę sobie wszystko do serca. Chyba w tych ostatnich dniach zbyt wiele jest we mnie emocji i przyda mi się ta chwila refleksji. Pozdrów Megi serdecznie, uściskaj i powiedz, że na nią czekamy. Emila.
Serdeczne dzięki za pozdrowienia-megi to dzielna optymistka da radę a przesłanie daje wiele do myślenia.Czasami nawet nie zdajemy sprawy z ludzkich dramatów,gonimy za pieniędzmi które przecież nie są najważniejsze w życiu.
Glumando...wielkie dzięki..za przekazanie pozdrowionek od megi..ja również ślę gorące pozdrowienia,uściski dla Ciebie i Megi ....jeżeli.. będzie taka możliwość..odezwijcie się tu..przed świętami aby złożyć wam świąteczne życzenia....smutno tu bez niej...bardzo smutno..pa pa.!!!!! Ania.!
Danusiu, przekaz setki usciskow tej slodkiej , zwariowanej , niezapomnianej i oczekiwanej jak najszybciej na chacie Megi:) Tobie sle serdecznosci i pozdrowienia.
Dziekuje Wam wszytskim, ale musze czekac az sie zglosi. Wczoraj wyslalam jej sms-a z Waszymi imionami :) tzn. Nickami. Wszystko przekaze. Jestescie kochani :) :*
Wczoraj dzwonila Megi65.. macie wszyscy bardze gorace, serdeczne pozdrowienia :) tylko brak czasu i wymeczenie jej praca powoduje, ze rzadko sie melduje. Podziekowala za Wasze cieple mysli i energie, ktora jej wysylacie.. mowila, ze to czuje :) ze wszyscy o niej myslimy. Na swieta zostanie jednak przy swoim chorym.. dopiero w lutym wroci do domu. Megi65...byla taka zmeczona, ze caly czas ziewala mi do ucha.. ale to tylko znak, ze daje z siebie wszystko.... Bede Was dalej informowac, jesli tylko zglosi sie do mnie. Pozdrawiam... w jej i moim imieniu.
Może to nie będą łatwe święta, ale z pewnością bardzo wartościowe i skoro Megi tak zdecydowała, to znaczy, że będzie w tym dniu baaaardzo szczęśliwa, że dokonała takiego wyboru. Jestem przekonana, iż poczuje, że to były wyjatkowe święta. Tego Jej z całych sił życzę. Nie wiem w jakim mieście jest Megi (nie ma informacji w Jej profilu). Czy dobrze kojarzę, że w Toruniu? Gdyby była w moim mieście, to chętnie bym coś "wykombinowała" by choć na chwilkę Ją uściskać i może... No, ale chyba jednak nie mieszkamy koło siebie. Ktoś, coś wie? Glumandziu, może Ty wiesz gdzie teraz jest Megi? Bardzo mocno chodzi mi coś po głowie...
smakosiu... Megi65 jest 400km odemnie oddalona... gdzies tam 20km od Köln... kawal drogi.. Mozemy ja tylko mentalnie posciskac..ale jak zadzwoni to ja wysciskam od wszystkich.
Zostalam upowazniona i zaszczycona zadaniem bojowym, aby przekazac Wam serdeczne pozdrowienia od Megi65.. co tym samym czynie :))
Macie wszyscy buziaki i usciski. Megi65 prosila, aby przekazac Wam jej przeslanie..abysmy cieszyli sie kazdym dniem. Nie mamy pojecia, ze to iz uwazamy zdrowie za normalnosc..moze w kazdej chwili prysnac. Prosi nas, abysmy nie klocili sie o byle glupstwa i nie tracili energii na dyskusje, ktore do niczego nie prowadza. Tyle od Megi65. Dodam tylko, ze jej slowa powstaly po tym jak od kilku dni, zajmuje sie mlodym czlowiekiem, chorym na Multiple Sklerose.. jakas paskudna odmiana. Nie moze chodzic, nie moze mowic... ma 4 letnie dziecko..ktore do niego mowi..a on nie moze ga ani usciskac, ani przytulic... Serce sie kraje.. Badzmy wdzieczni za kazdy dzien w zdrowiu.. bo tak szybko moze ono od nas odejsc... pozdrawiam w zastanowieniu..
Wielkie dzięki Glumandziu za pozdrowienia od Megi.Jeśli masz z nią kontakt,pozdrów i uściskaj ją ode mnie.
o jejku! az mi ciarki przeszły! megi dała znac o sobie! wielkie dzięki droga GLUMANDO za słowa które przekazałas! pozdrawiam!
Dziękuję za wiadomość o Magi65, Glumando! Przekaż ode mnie uściski i całusy dla tego kochanego trzpiota. Pusto tu bez niej...I jeśli mogę -( ja też choruję na SM, jak jej podopieczny, wiem, że to się cofa), pozdrowienia i serdeczne uściski też dla niego- warto zawalczyć o siebie!
Dziękujemy i pozdrawiamy i ściskamy)))
Ja również proszę o przekazanie Megi uścisków ode mnie.
Serdecznie dziękuję za wiadomości od Megi65. Gorąco ją pozdrawiam , życzę dużo wytrwałości bo wiem co to znaczy opieka nad chorym.
Czekam na następne wieści.
Grażyna
Ja też ją pozdrawiam.
Dziękuję Danusiu , pozdrów Madzię ode mnie i usciskaj ciepło. Współczuję temu młodemu człowiekowi , wzruszyłam się...
super ..ciesze usciski dla niej i dla Ciebie :)
Całusy i uściski dla Megi65. Życzę Jej dużo wytrwałości w tym co robi.Pa,pa
Danusiu - dziękuję !!
Bardzo proszę i ode mnie przekazać Megi65 pozdrowienia i życzenia , co by się dzielnie trzymała !!!
Pozostająca w zadumie Elek .
Buziaki,myslę o niej często...
Po włosku dalej rozmawiam
ona wie o co chodzi
Pozdrowienia dla Megusi od zosi.!!!!!
Buziaki i usciski dla WAS obu :)))) A przeslanie naprawde warto sobie wziac do serca, bo czesto trzeba zeby cos takiego czlowieka dotknelo zeby zaczal patrzec na swiat inaczej.
Dzięki za wiadomość od Megi. Ciężką ma pracę. Pozdrów ją jak będziesz miała okazję.
Glumandziu, na poczatek dziękuję Tobie, że tak "mocno" i prawdziwie przekazałaś nam wieści od Megi65. Biorę sobie wszystko do serca. Chyba w tych ostatnich dniach zbyt wiele jest we mnie emocji i przyda mi się ta chwila refleksji. Pozdrów Megi serdecznie, uściskaj i powiedz, że na nią czekamy. Emila.
Pozdrów Megi od mamy i mnie Glumando:)
Serdeczne dzięki za pozdrowienia-megi to dzielna optymistka da radę a przesłanie daje wiele do myślenia.Czasami nawet nie zdajemy sprawy z ludzkich dramatów,gonimy za pieniędzmi które przecież nie są najważniejsze w życiu.
Glumando...wielkie dzięki..za przekazanie pozdrowionek od megi..ja również ślę gorące pozdrowienia,uściski dla Ciebie i Megi ....jeżeli.. będzie taka możliwość..odezwijcie się tu..przed świętami aby złożyć wam świąteczne życzenia....smutno tu bez niej...bardzo smutno..pa pa.!!!!!

Ania.!
Pozdrowienia i w druga strone.
Optymizm to wazna sprawa
Danusiu, przekaz setki usciskow tej slodkiej , zwariowanej , niezapomnianej i oczekiwanej jak najszybciej na chacie Megi:)
Tobie sle serdecznosci i pozdrowienia.
Pychola ode mnie daj Jej ...
Dziekuje Wam wszytskim, ale musze czekac az sie zglosi. Wczoraj wyslalam jej sms-a z Waszymi imionami :)
tzn. Nickami. Wszystko przekaze. Jestescie kochani :) :*
Wczoraj dzwonila Megi65.. macie wszyscy bardze gorace, serdeczne pozdrowienia :) tylko brak czasu i wymeczenie jej praca powoduje, ze rzadko sie melduje. Podziekowala za Wasze cieple mysli i energie, ktora jej wysylacie.. mowila, ze to czuje :) ze wszyscy o niej myslimy. Na swieta zostanie jednak przy swoim chorym.. dopiero w lutym wroci do domu. Megi65...byla taka zmeczona, ze caly czas ziewala mi do ucha.. ale to tylko znak, ze daje z siebie wszystko.... Bede Was dalej informowac, jesli tylko zglosi sie do mnie. Pozdrawiam... w jej i moim imieniu.
Pozdrow Megi65 jeszcze raz:) Biedactwo, nawet swieta bedzie miala ciezkie,,,buziaki dla Megi i dla Ciebie.
Może to nie będą łatwe święta, ale z pewnością bardzo wartościowe i skoro Megi tak zdecydowała, to znaczy, że będzie w tym dniu baaaardzo szczęśliwa, że dokonała takiego wyboru. Jestem przekonana, iż poczuje, że to były wyjatkowe święta. Tego Jej z całych sił życzę. Nie wiem w jakim mieście jest Megi (nie ma informacji w Jej profilu). Czy dobrze kojarzę, że w Toruniu? Gdyby była w moim mieście, to chętnie bym coś "wykombinowała" by choć na chwilkę Ją uściskać i może... No, ale chyba jednak nie mieszkamy koło siebie. Ktoś, coś wie? Glumandziu, może Ty wiesz gdzie teraz jest Megi? Bardzo mocno chodzi mi coś po głowie...
smakosiu... Megi65 jest 400km odemnie oddalona... gdzies tam 20km od Köln... kawal drogi.. Mozemy ja tylko mentalnie posciskac..ale jak zadzwoni to ja wysciskam od wszystkich.
wysciskaj mocno i ode mnie i życz spokojnych świat