Forum

Pomysł czy Problem?

Utracone komentarze

• Autor: yette Data: 2008-11-26 19:30:09

Mam pytanko, czy ktoś wie jak odzyskać utracone komentarze? Wiem, że takie rzeczy już sie zdarzały na WŻ. Może ktoś się orientuje dlaczego tak się dzieje?

• Autor: Paola_r Data: 2008-11-26 19:42:54

Yette, masz nieudostępnione przepisy - wejdź do swojego profilu. Liczba Twoich przepisów to 0. Może to jest przyczyna ? Bo otrzymane komentarze są w Twoim profilu widoczne.

• Autor: yette Data: 2008-11-26 20:35:43

Paola_r dziękuję Ci serdecznie za pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Nie wiem jak to mogło się stać, bo wszystko było OK. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

• Autor: Paola_r Data: 2008-11-26 20:38:30

Cała przyjemność po mojej stronie :) Miłego wieczoru !

• Autor: Wkn Data: 2008-11-26 20:55:13

Yette, wysłałam do Ciebie trzykrotnie prośbę o zmienienie wielkich liter na małe w tytułach Twoich przepisów.
    Prosiłam o nieignorowanie wiadomości od moderatorów, ponieważ kończy się to zablokowaniem konta. Mało tego, w założonym przez Ciebie wątku, ponowiłam prośbę (http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=207375&post=207375)
    Otrzymałaś grzeczną informację, że cofnięto udostępnienie przepisów z powodu jak wyżej oraz prośbę o udostępnienie ich ponownie po dokonaniu zmian w wielkości liter.
    Wszystko, o co proszę jest ignorowane.
    Bardzo Cię proszę ostatni raz, tym razem publicznie, o zastosowanie się do mojej kolejnej prośby, ponieważ powoli tracę cierpliwość i w końcu zostaniesz zbanowana.
    Masz czas do końca tego tygodnia.
    pozdrawiam

i jeszcze co to pytanie robiło w "kuchennych poradach"?!

• Autor: Paola_r Data: 2008-11-26 21:43:47

Przepraszam za mimowolne "wtrącenie się" do sprawy cofnięcia udostępniania przepisów - nie miałam okazji trafić na tamten wątek.

• Autor: Wkn Data: 2008-11-26 22:04:22

Paolo, naprawdę nie ma problemu. To świetna sprawa, że zanim moderatorzy zareagują i zdążą odpowiedzieć na czyjeś pytanie, już ktoś z Was zdąży skutecznie wyciągnąć pomocną dłoń.
    Nigdy nie przyszłoby mi do głowy mieć w takim przypadku pretensje!

• Autor: yette Data: 2008-11-27 10:30:03

Wkn owszem taką prośbę otrzymałam, ale tylko raz (http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=207375&post=207375 innych niestety nie widziałam. Co do wielkich liter to czytałam regulamin i nic tam nie pisze o wielkich literach, więc wybacz, że nie znam zasad WZ, może jestem tu za krótko, ale widzę, że nie tylko ja nie znam tych zasad, bo tytułów pisanych dużymi literami jest znacznie więcej. Dzięki za "oświecenie" i postaram się poprawić w najbliższym tygodniu. Pozdrawiam

• Autor: Wkn Data: 2008-11-27 10:34:50

Dziękuję za odpowiedź. Sprawdź, czy wszystko w porządku z Twoim serwerem pocztowym, prośby o dokonanie zmian wysyłałam na adres mailowy, który podałaś przy logowaniu na WZ. Gdybyś chciała potwierdzenia, że faktycznie wysyłałam wiadomości, przyślę Ci wszystkie moje listy wysyłane w przeciągu ostatniego miesiąca. Tylko najpierw upewnij się, czy Twój serwer odbiera pocztę.

pozdrawiam

• Autor: yette Data: 2008-11-27 10:52:37

Co do adresu mailowego to jest to adres mojego męża, więc chyba dlatego moja niewiedza o Twoich prośbach. Mam jeszcze jedno pytanko co oznacza słowo "ZBANOWANA"?

• Autor: Wkn Data: 2008-11-27 12:11:16

Już tłumaczę - niestety to nic przyjemnego - osobom, które nie stosują się do próśb moderatorów (zwykle chodzi o powtarzające się sytuacje lub bardzo drastyczne przypadki braku kultury) blokuje się konto.
    Jednocześnie cieszę, że wszystko się w końcu pozytywnie wyjaśniło.
    A regulamin faktycznie musimy rozszerzyć :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu