Witam wszystkich serdecznie .Trafiłam tu dzięki Niebieskiej różyczce , która serdecznie pozdrawiam .Też uciekłam z tej strony co Ty .Pozdrawiam i z przyjemnością poszperam w Twoich ( i innych ) przepisach .
Witaj Babciugramolko bardzo serdecznie:))Czekam na Twoje cudowne przepisy i piękne zdjęcia,gotuj z nami i dziel się swoimi przepisami. Ta stronka jest bardzo przyjazna ,na pewno będziesz się tutaj dobrze czuła.Pozdrowionka
Witam gramolko, ja tez mialam zaszczyt czytac twoje przepisy,musze przyznac ze sa bardzo interesujace mam nadzieje ze sie z nami nimi podzielisz.Pozdrawiam. Mama rozyczki.
Witaj serdecznie - trafilas na najmilsza stronke jaka istnieje (na niektorych to az strach sie pojawic). Pichc i piecz mile z nami i podziel sie twoimi kuchennymi tajemnicami.... Pozdrawiam...
Witam wszystkich serdecznie .Trafiłam tu dzięki Niebieskiej różyczce , która serdecznie pozdrawiam .Też uciekłam z tej strony co Ty .Pozdrawiam i z przyjemnością poszperam w Twoich ( i innych ) przepisach .
Witaj
Witaj!! :D
witaj
Witaj Babciugramolko bardzo serdecznie:))Czekam na Twoje cudowne przepisy i piękne zdjęcia,gotuj z nami i dziel się swoimi przepisami. Ta stronka jest bardzo przyjazna ,na pewno będziesz się tutaj dobrze czuła.Pozdrowionka
Witaj serdecznie!!!

Życzę pomyślnego szperania i dobrej zabawy z nami.Pozdrawiam Alita.
Witaj Babciagramolka ,o ooo znam Cie z jakiejś stronki ,ciekawe masz przepisy ,mysle ze się tutaj bedziesz z nami dzielic.
Pozdrawiam
Witaj!!!
Witam gramolko, ja tez mialam zaszczyt czytac twoje przepisy,musze przyznac ze sa bardzo interesujace
mam nadzieje ze sie z nami nimi podzielisz.Pozdrawiam. Mama rozyczki.
Witaj serdecznie - trafilas na najmilsza stronke jaka istnieje (na niektorych to az strach sie pojawic). Pichc i piecz mile z nami i podziel sie twoimi kuchennymi tajemnicami....
Pozdrawiam...
Witaj babciugramolko! też znam cię z innej stronki, korzystałam z twoich smacznych przepisow, Nie mogłas trafić na lepszą stronkę od WŻ, Pozdrawiam .
witaj..u nas pozdrawiam .serdecznie..!!!baw się dobrze.!!
Ania
Witaj cieplutko!!!
Witaj.Poszperaj bo warto ,przepisy naprawdę super,godne wypróbowania(no oczywiście nie wszystkie ,bo na to by życia zabrakło).
Witaj!!!
Znam Cię, Babciugramolko, jak powiadasz "z innej strony". Znam też Twoje przepisy, z tamtej stronki właśnie. Cieszę się że tu jesteś.