Dzien dobry, Wszystkim korzystajacym z tej wspanialej "stronki"! Znalazlam ja zupelnie przypadkowo ,szukajac jakiegos przepisu. Naturalnie, ze tez natychmiast uzaleznilam sie od Was, przepisow, dyskusji, no i wszystkiego co na tej "stronce" mozna znalezc. Od pierwszego listopada rowniez naleze do grona WZ-cia, ale niestety moje przepisy , ktore chcialam tutaj wstawic, juz u Was sa.Musze przyznac, ze niektore Wasze kulinarne propozycje sa fantastyczne i czesto z nich korzystam.Ciesze sie ze znalezienia czegos tak atrakcyjnego, prowadzonego w tak orginalny i ciekawy sposob.Czasami wydaje mi sie , ze znam Was od zawsze.Pozdrawiam......Basia.
Dzien dobry, Wszystkim korzystajacym z tej wspanialej "stronki"! Znalazlam ja zupelnie przypadkowo ,szukajac jakiegos przepisu.
Naturalnie, ze tez natychmiast uzaleznilam sie od Was, przepisow, dyskusji, no i wszystkiego co na tej "stronce" mozna znalezc.
Od pierwszego listopada rowniez naleze do grona WZ-cia, ale niestety moje przepisy , ktore chcialam tutaj wstawic, juz u Was sa.Musze przyznac, ze niektore Wasze kulinarne propozycje sa fantastyczne i czesto z nich korzystam.Ciesze sie ze znalezienia czegos tak atrakcyjnego, prowadzonego w tak orginalny i ciekawy sposob.Czasami wydaje mi sie , ze znam Was od zawsze.Pozdrawiam......Basia.
Witam Cię serdecznie:) Czuj się jak w domu
Witaj serdecznie i pozdrawiam!!
Witaj
Witam Witam
no to....dzien dobry
Witam serdecznie!
Dziekuje,za wspaniale powitanie ! Nie odbiega ono daleko od Waszych smakowitych przepisow.
Witaj witaj!!! :D
Witam Cię bardzo serdecznie:)) Rozgość się:))
WITAJ Basiu!
Witaj Basieńko strona WZ to istne cudeńko!
Witaj!!!