Czy kochacie słodycze tak jak ja? Oto sposób na otrzymanie dużej paczki słodyczy. Ja sposób wypróbowałam i oto co przyszło mi pocztą całkowicie za darmo:
lub podać swojego e-maila. Można też wysłać do mnie pustego e-maila a ja wyśle zaproszenia.
Każda osoba zarejestrowana dostaje słodycze! Totalnie za darmo. Ja już dostałam paczkę i Ty możesz podobną dostać. Rodzaj słodyczy wybierasz sobie sam. Warto! Za przesyłkę nic a nic się nie płaci.
XXXXXXXXXX
Mój e-mail: kamisia16@buziaczek.pl
Pozdrawiam.
no i sie zarobilo :) jako ze te slodycze wysylane sa poniewaz podaja twoj e-mail (ktory zostawie jakby komus te slodycze nie przyszly to beda wiedziec gdzie pisac) przy logowaniu na te stronke. doszedlem do gleboko slodkiego zastanowienia, ze mnie sie wydaje to reklama :) wiec tyle bedzie w tym temacie :) To bylem ja Bodek :)
Witaj! Lubię słodycze ale szczerze mówiąc wolęte pieczone z przepisów WŻ .To jest zdrowsze i smaczniejsze . Pozdrawiam! A prawdę powiedziawszy to nie ma nic za darmo, jakiś kruczek w tym musi być
Użytkownik crisen napisał w wiadomości: ...A prawdę powiedziawszy to nie ma nic za darmo, jakiś kruczek w tym musi być... Jestem dokładnie tego samego zdania.Nie dlatego,że mój mąż ciągle to powtarza.Pozdrawiam!
musisz sobie wybrac nagrody. dostalas okresloną liczbe punktow i za to sie wybiera slodycze. To nie jest dziwne. Przede wszystkim zbieraja dane : adres, Twoje dochody. To taka stronka wyludzajaca dane i sprzedajaca swoje produkty
W zyciu nie ma nic za darmo na powyzszej stronie poluje sie na dane osobowe i adresy zainteresowanych. Jesli ktos nie chce byc maltretowany namolnymi reklamami i "pulapkowymi wygranymi" i "falszywymi promocjami" powinien takie strony omijac...
nie gniewaj się kaamilkaa , ale to jest dokładnie takie samo naciaganie jak na "pracę chałupniczą ", niby adresowanie kopert , a w odpowiedzi "zrób dokładnie to co ja "
Czy kochacie słodycze tak jak ja?
Oto sposób na otrzymanie dużej paczki słodyczy. Ja sposób wypróbowałam i oto co przyszło mi pocztą całkowicie za darmo:
XXXXXXXXXX
Wystarczy wejść w link i się zarejestrować:
XXXXXXXXXX
lub podać swojego e-maila. Można też wysłać do mnie pustego e-maila a ja wyśle zaproszenia.
Każda osoba zarejestrowana dostaje słodycze! Totalnie za darmo. Ja już dostałam paczkę i Ty możesz podobną dostać. Rodzaj słodyczy wybierasz sobie sam. Warto! Za przesyłkę nic a nic się nie płaci.
XXXXXXXXXX
Mój e-mail: kamisia16@buziaczek.pl
Pozdrawiam.
no i sie zarobilo :)
jako ze te slodycze wysylane sa poniewaz podaja twoj e-mail (ktory zostawie jakby komus te slodycze nie przyszly to beda wiedziec gdzie pisac) przy logowaniu na te stronke. doszedlem do gleboko slodkiego zastanowienia, ze mnie sie wydaje to reklama :)
wiec tyle bedzie w tym temacie :)
To bylem ja Bodek :)
Zalogowałam się i co dalej?
Po prostu przyjdzie paczka?
Jakoś dziwne mi się to wydaje....
Witaj! Lubię słodycze ale szczerze mówiąc wolęte pieczone z przepisów WŻ .To jest zdrowsze i smaczniejsze . Pozdrawiam! A prawdę powiedziawszy to nie ma nic za darmo, jakiś kruczek w tym musi być
Użytkownik crisen napisał w wiadomości:
...A prawdę powiedziawszy to nie ma
nic za darmo, jakiś kruczek w tym musi być...
Jestem dokładnie tego samego zdania.Nie dlatego,że mój mąż ciągle to powtarza.Pozdrawiam!
musisz sobie wybrac nagrody. dostalas okresloną liczbe punktow i za to sie wybiera slodycze. To nie jest dziwne. Przede wszystkim zbieraja dane : adres, Twoje dochody. To taka stronka wyludzajaca dane i sprzedajaca swoje produkty
W zyciu nie ma nic za darmo na powyzszej stronie poluje sie na dane osobowe i adresy zainteresowanych. Jesli ktos nie chce byc maltretowany namolnymi reklamami i "pulapkowymi wygranymi" i "falszywymi promocjami" powinien takie strony omijac...
Ile dostałaś punktów? ja tylko 100 jakoś niewiele można za to dostać :( Można jakoś zwiększyć ilość punktów?
mozesz zwiekszyc ilosc punktow jesli zalozysz taki sam watek i zaofiarujesz sie ze sama rozeslesz zaproszenia tylko zeby Ci podac Maile:)
no... i kopę danych mają...tym sposobem... a potem spamy,spamy,spamy...
tak. słodycze za darmo to co najwyzej dostaje ona- jako ze wysyla zaproszenia i od liczyby wyslanych ma premie. Dziekuje za takie "free" :]
nie gniewaj się kaamilkaa , ale to jest dokładnie takie samo naciaganie jak na "pracę chałupniczą ", niby adresowanie kopert , a w odpowiedzi "zrób dokładnie to co ja "