"jestem najmadrzejsza" "wiem wszystko o wszystkim" "najlepsza mama" "najlepsza corka" "nikt nie gotuje lepiej" "figura fotomodelki" "usmiech od ucha do ucha" "choduje najpiekniejsze kwiaty na swiecie" "zawsze mam racje"
hehehe, jak sobie przypomne wiecej to wpisze:))))))
Maddalenko, to prawda, jezyki sa bardzo podobne, pisownia troche sie rozni. Najgorsze, ze dunczycy polykaja slowa i mowia gardlowo:))) Porozumiec zawsze sie mozna i tak i tak:)
a ja na dzisiaj to powiem: spakowalam 5 kartonow ksiazek, a nie chcialo mi sie:) zjadlam tylko dwie czekoladki:) chcialam sobie zamowic cos do jedzenia (maz wyjechany), ale jednak zmobilizowalam sie i wlasnie pieka sie bagietki skropione oliwa, posypane posiekanym czosnkiem i przykryte pierzynka goudy. yuhuuu, lenistwo pokonane:))
Chwal sie Smakosiu, mamy jest dobrze miec!!! :) Napewno jestes szczesciara,,,ale jeszcze jestes: ciepla, zyczliwa, sprawiedliwa, wesola,,,,,,reszte wpisz sama:)
Hehe, a ja szukalam "lubeki" w Danii:))) Znam doskonale Lubek, bylam tam kazdego roku jak mieszkalam na poludniu Szwecji. Zycze przyjemnego mieszkania w Lubek !!! No to jak, mam pomoc pakowac?
Dziekuje:) Bardzo chetnie jeszcze raz sie tam wybiore, miasto musialo sie niesamowicie zmienic przez te lata. Jak juz bedziesz zadomowiona opisz troche i daj znac:) buziaki:))
Spodobal mi sie jeden watek, przez przypadek (a moze i nie) zauwazony w necie. Przepisuje toczka w toczke, bo podoba mi sie:)
Chwalmy sie ile wlezie!!!
nie ma ograniczen!! w tym temacie wszystko!! nie bedziemy nikogo uwazac za chwalipiety i snobow!!!
hihi, no to kto pierwszy odwazny??? :))))
hihi, ja pierwsza :))))
"jestem najmadrzejsza"
"wiem wszystko o wszystkim"
"najlepsza mama"
"najlepsza corka"
"nikt nie gotuje lepiej"
"figura fotomodelki"
"usmiech od ucha do ucha"
"choduje najpiekniejsze kwiaty na swiecie"
"zawsze mam racje"
hehehe, jak sobie przypomne wiecej to wpisze:))))))
brawo tineczko:))
dopisalabym: jestem dobra w aferach miedzynarodowych:)) (mam na mysli rolety:))
hehe, do dzisiaj nie dostalam oferty,,,,musieli sledzic WZ,,,hihi
Gratulacje na nowe rolety:)
Powiem po dunsku "tak", bo po szwedzku to nie wiem jak jest:))
tak samo po szwedzku "tack" :)
wlasnie slyszalam, ze dunski jest mniej wiecej tak samo podobny do szwedzkiego jak polski i slowacki:) Po dunsku pisze sie "Tak", czyli dziekuje!!!
Maddalenko, to prawda, jezyki sa bardzo podobne, pisownia troche sie rozni. Najgorsze, ze dunczycy polykaja slowa i mowia gardlowo:))) Porozumiec zawsze sie mozna i tak i tak:)
a ja na dzisiaj to powiem:
spakowalam 5 kartonow ksiazek, a nie chcialo mi sie:)
zjadlam tylko dwie czekoladki:)
chcialam sobie zamowic cos do jedzenia (maz wyjechany), ale jednak zmobilizowalam sie i wlasnie pieka sie bagietki skropione oliwa, posypane posiekanym czosnkiem i przykryte pierzynka goudy. yuhuuu, lenistwo pokonane:))
Jak się chwalić, to się chwalić!
Uwaga! Teraz ja! Mam najlepszą mamę na świecie.
Coś mi się też wydaje, że jestem szczęściarą.
smakosiu,
to ja z nad bagietki i szklaneczki bialego, polwytrawnego powiem: Wypijmy za najlepsze Mamy, wypijmy za Szczesciary:)))
Ok, to ja już (za 1 minutę) nalewam sobie kieliszek wiśniówki i przysiadam się z toastem
:))
Chwal sie Smakosiu, mamy jest dobrze miec!!! :)
Napewno jestes szczesciara,,,ale jeszcze jestes: ciepla, zyczliwa, sprawiedliwa, wesola,,,,,,reszte wpisz sama:)
Hi hi...
Ale miło.
Hi,hi , bo Ty tu jestes:)))
a po co pakowalas te ksiazki?
przeciez to ja sie wyprowadzam:))))
:)) chcialabym napisac, ze Ci pomagam:) Ale ja tez sie wyprowadzam!!
:))) ajajaj , to ja Tobie pomoge sie pakowac:) bo mnie bedzie pakowac firma i magazynowac wszystko do czasu kupna domu.
A gdzie sie wyprowadzasz?
do Lubeki!!!
a gdzie lezy Lubek???
Tineczko, na polnocy Niemiec, niedaleko Hamburga, to moze cos Ci wiecej powie.
Hehe, a ja szukalam "lubeki" w Danii:))) Znam doskonale Lubek, bylam tam kazdego roku jak mieszkalam na poludniu Szwecji. Zycze przyjemnego mieszkania w Lubek !!! No to jak, mam pomoc pakowac?
Dam rade z pakowaniem, dzieki za propozycje:)) za to nie przepuszcze, gdy bedziesz w Lübeck!! Wiesz kogo masz odwiedzic chyba:))
cmokaski.
Dziekuje:) Bardzo chetnie jeszcze raz sie tam wybiore, miasto musialo sie niesamowicie zmienic przez te lata. Jak juz bedziesz zadomowiona opisz troche i daj znac:)
buziaki:))
A ja pomimo wszystko spełniam swoje marzenia :)I całkiem nieźle mi to idzie....
Bravo!!!
a co... kiedyś w końcu trzeba :)
kochana , tak trzymaj!!!! w koncu zyjesz tylko jeden raz , tutaj i teraz:)
A co..... też się pochwalę....
,
,
i ogólnie rzecz ujmując jestem de best!!!!
Ooooooo!!,,,jak to sa Twoje dziela , to jestes THE BEST!!!! :)
To są moje prace,i ja nie jestem THE BEST.........ja jestem de best!!!!!
Prace superialskie,,,,,no to niech Ci bedzie : JESTES DE BEST:)))))