Mam pytanko.Kochani chcę kupić synkowi pieciolatkowi laptop edukacyjny.Młody ma dostep do komputera i internetu i świetnie się nim posługuje.Nie wiem czy zdoła ucieszyć go taka zabawka?Czy wasze dzieci mają?czy dokonam dobrego zakupu bo ten ekran taki malutki i czarnobiały.Jak sądzicie?ucieszy?
Hmm moja siostrzenica posiada właśnie taki laptop. Można na nim posłuchać piosenek, pograć, uczyć się literek itd. Po pewnym czasie rzuciła go w kąt a to dlatego, że tata pozwolił jej korzystać z prawdziwego komputera. Na przykładzie mojej siostrzenicy sądzę, że skoro Twój synek potrafi posługiwać się komputerem i nawet korzystać z internetu to taki laptop szybko mu się znudzi. Bo po co mu zabawka jeśli pod nosem ma prawdziwy sprzęt. :) Proponuje więc pomyśleć nad czymś innym. To tylko moje skromne zdanie. Pozdrawiam serdecznie!
Jeśli pięciolatek ma juz dostep do netu..i kompa..mniemam,że się nie edukuje tylko gra lub ogląda.. to również moim skromnym zdaniem ten laptop będzie na "5 minut".. za wcześnie zaczęłaś..z tym komputerem.. może jakas gra planszowa edukacyjna bądź super klocki,chłopaki uwielbiaja klocki..
Koleżanka mojej mamy z pracy kupiła dla córeczki. Nie zdążyli dojechać do domu i już zepsuła :( A tak poważnie to ja bym nie kupiła. Może grę planszową, dla oderwania oczu od monitora- gra dla kilku osób, cała rodzine można pobawić sie. Ja jak byłam mała najbardziej cieszyłam się grać z braćmi i mamą w grę Eurobuisness ( czy jakos tak). Pozdrawiam.
Witaj. Myślę,że dobra sprawa z tym laptopem edukacyjnym.Moja córka(6 lat)dostała w zeszłym roku pod choinkę i bardzo była zadowolona a dodam że na komputerze też już siedzi.Laptop jest bardzo trafny jest tam matematyka,polski, muzyka, angielski . Przecież cały czas Twój synek nie jest przy prawdziwym komputerze prawda?
Taki laptop to fajna sprawa, ale nie dla dziecka, ktore mialo juz stycznosc z normalnym prawdziwym komputerem. Dla niego bedzie to tylko 'chwilowka' albo cos czym sie szybko znudzi, bo przeciez maly, czarnobialy ekran z dzwiekami rodem z atari to juz nie dla niego, skoro ma pod reka cos ,co ladnie gra i jest duze, wyrazne i kolorowe. Zastanow sie nad czyms innym, co sprawi mu wiecej radosci i przykuje jego uwage na dluzszy czas.
Też się zastanawiam czy mnie nie wygwiżdże z tą zabawka.Chociaż miałby taki swój, a prawdziwy siostry.Myślałam o grze eurobiznes junior.Ale nie wiem.Ach te mikołajki...DZIĘKUJĘ.jak zwykle można na was liczyć.:)
Droga Shanno taki laptop to nie tylko dzwięki ale także nauka .Moja córka jest bardzo zadowolona pomimo ,że mamy też komputer.Ale każde dziecko jest inne i nie wiemy czy ten laptop czasami bardziej go uszczęśliwi niż komputer ,który szkodzi oczom i nie tylko.
Mam pytanko.Kochani chcę kupić synkowi pieciolatkowi laptop edukacyjny.Młody ma dostep do komputera i internetu i świetnie się nim posługuje.Nie wiem czy zdoła ucieszyć go taka zabawka?Czy wasze dzieci mają?czy dokonam dobrego zakupu bo ten ekran taki malutki i czarnobiały.Jak sądzicie?ucieszy?
Hmm moja siostrzenica posiada właśnie taki laptop. Można na nim posłuchać piosenek, pograć, uczyć się literek itd. Po pewnym czasie rzuciła go w kąt a to dlatego, że tata pozwolił jej korzystać z prawdziwego komputera. Na przykładzie mojej siostrzenicy sądzę, że skoro Twój synek potrafi posługiwać się komputerem i nawet korzystać z internetu to taki laptop szybko mu się znudzi. Bo po co mu zabawka jeśli pod nosem ma prawdziwy sprzęt. :) Proponuje więc pomyśleć nad czymś innym. To tylko moje skromne zdanie. Pozdrawiam serdecznie!
Jeśli pięciolatek ma juz dostep do netu..i kompa..mniemam,że się nie edukuje tylko gra lub ogląda..
to również moim skromnym zdaniem ten laptop będzie na "5 minut"..
za wcześnie zaczęłaś..z tym komputerem..
może jakas gra planszowa edukacyjna bądź super klocki,chłopaki uwielbiaja klocki..
Tak,tez tak uwazam. Pozwol twojemu maluchowi byc jeszcze dzieckiem.
Koleżanka mojej mamy z pracy kupiła dla córeczki. Nie zdążyli dojechać do domu i już zepsuła :( A tak poważnie to ja bym nie kupiła.
Może grę planszową, dla oderwania oczu od monitora- gra dla kilku osób, cała rodzine można pobawić sie. Ja jak byłam mała najbardziej cieszyłam się grać z braćmi i mamą w grę Eurobuisness ( czy jakos tak). Pozdrawiam.
Witaj. Myślę,że dobra sprawa z tym laptopem edukacyjnym.Moja córka(6 lat)dostała w zeszłym roku pod choinkę i bardzo była zadowolona a dodam że na komputerze też już siedzi.Laptop jest bardzo trafny jest tam matematyka,polski, muzyka, angielski . Przecież cały czas Twój synek nie jest przy prawdziwym komputerze prawda?
Taki laptop to fajna sprawa, ale nie dla dziecka, ktore mialo juz stycznosc z normalnym prawdziwym komputerem. Dla niego bedzie to tylko 'chwilowka' albo cos czym sie szybko znudzi, bo przeciez maly, czarnobialy ekran z dzwiekami rodem z atari to juz nie dla niego, skoro ma pod reka cos ,co ladnie gra i jest duze, wyrazne i kolorowe.
Zastanow sie nad czyms innym, co sprawi mu wiecej radosci i przykuje jego uwage na dluzszy czas.
Też się zastanawiam czy mnie nie wygwiżdże z tą zabawka.Chociaż miałby taki swój, a prawdziwy siostry.Myślałam o grze eurobiznes junior.Ale nie wiem.Ach te mikołajki...DZIĘKUJĘ.jak zwykle można na was liczyć.:)
Droga Shanno taki laptop to nie tylko dzwięki ale także nauka .Moja córka jest bardzo zadowolona pomimo ,że mamy też komputer.Ale każde dziecko jest inne i nie wiemy czy ten laptop czasami bardziej go uszczęśliwi niż komputer ,który szkodzi oczom i nie tylko.