Witacje wszyscy pałający sympatią do gotowania i pieczenia.
W dnach 12 i 13 grudnia br. w hotelu Wrocław we Wrocławiu będą wystawione najnowsze (i "stare" też) książki kulnarne.
Impreza kiedyś odbywała się pod nazwą - targi książki. Dzisiaj jej ranga została ograniczona do wystawy.
Pewnie z braku środków
Od piątku 12-go od ok.godziny 13.00 mam tam mieć swój stolik, przy którym osobom chętnym będę podpisywać swoją najnowaszą książkę pt. "O kremówce w Wadowicach i widelcu w butelce".
Do której wystawa w piątek będzie czynna - tego nie wiem. Kontynuacja w sobotę od 15-tej, a później rozdanie nagród w konkursie dla najlepszych wydawców.
Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych
Użytkownik Maddalena napisał w wiadomości:
> a co z tymi, ktorzy zamowili Twoja ksiazke prze internet, a do Wroclawia
> dotrzec nie moga? To jak ja dostane ten podpis???!???
W połowie listopada byłem w Opolu u wydawcy i tam podpisałem ze 30 egzemplarzy. Zamawiając trzeba zaznaczyć, że życzysz sobie "sztukę" :-) z autografem. Jasne, że czysty podpis to nie to samo co osobista dedykacja, ale myślę, że to dałoby się i teraz załatwić. Muszę wiedzieć ile książek i dla kogo mam podpisać (z załączonym aderesem) Wydawca przywiezie mi je do Wrocławia, ja podpiszę i on później wyśle pod wskazany adres.
W tej sprawie trzeba się kontaktować przez internet z Wydawnictwem Nowik.
INFORMACJA DLA zamieszkałych daleko, acz CHĘTNYCH do wejścia w posiadanie książki z osobistą dedykacją.
Proszę zamówić książkę bezpośrednio u wydawcy (Nowik Opole)
Zaznaczyć, że ma zawierać osobistą dedykację.
Podać treść życzonej dedykacji > albo tylko dla kogo ma być. (proszę nie zapomnieć o podaniu adresu wysyłki!)
Wydawca przyjedzie do Wrocławia (12 - 13 XII) i przywiezie potrzebną ilość egzemplarzy.
Ja mu podpiszę wszystko w/g listy i on je później wyśle.
Myślę, że to jest bardzo wygodne rozwiązanie, zwłaszcza, że tuż przed Choinką
PS. Wydawca będzie mógł wysyłać podpisane egzemplarze dopiero po 15 XII
Z ostatniej chwili. Wygląda na to że na wystawie ksiązki kulinarnej we Wrocłwiu będę tylko w piątek po południu.
Kto by chciał otrzymać osobistą dedykację w mojej nowej książce, powinien proszę dotrzeć do hotelu Wrocław właśnie tylko w piątek o wspomnianej porze.
Witacje wszyscy pałający sympatią do gotowania i pieczenia. W dnach 12 i 13 grudnia br. w hotelu Wrocław we Wrocławiu będą wystawione najnowsze (i "stare" też) książki kulnarne. Impreza kiedyś odbywała się pod nazwą - targi książki. Dzisiaj jej ranga została ograniczona do wystawy. Pewnie z braku środków Od piątku 12-go od ok.godziny 13.00 mam tam mieć swój stolik, przy którym osobom chętnym będę podpisywać swoją najnowaszą książkę pt. "O kremówce w Wadowicach i widelcu w butelce". Do której wystawa w piątek będzie czynna - tego nie wiem. Kontynuacja w sobotę od 15-tej, a później rozdanie nagród w konkursie dla najlepszych wydawców. Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych
a co z tymi, ktorzy zamowili Twoja ksiazke prze internet, a do Wroclawia dotrzec nie moga? To jak ja dostane ten podpis???!???
Użytkownik Maddalena napisał w wiadomości:
> a co z tymi, ktorzy zamowili Twoja ksiazke prze internet, a do Wroclawia
> dotrzec nie moga? To jak ja dostane ten podpis???!???
W połowie listopada byłem w Opolu u wydawcy i tam podpisałem ze 30 egzemplarzy. Zamawiając trzeba zaznaczyć, że życzysz sobie "sztukę" :-) z autografem. Jasne, że czysty podpis to nie to samo co osobista dedykacja, ale myślę, że to dałoby się i teraz załatwić. Muszę wiedzieć ile książek i dla kogo mam podpisać (z załączonym aderesem) Wydawca przywiezie mi je do Wrocławia, ja podpiszę i on później wyśle pod wskazany adres. W tej sprawie trzeba się kontaktować przez internet z Wydawnictwem Nowik.
INFORMACJA DLA zamieszkałych daleko, acz CHĘTNYCH do wejścia w posiadanie książki z osobistą dedykacją. Proszę zamówić książkę bezpośrednio u wydawcy (Nowik Opole) Zaznaczyć, że ma zawierać osobistą dedykację. Podać treść życzonej dedykacji > albo tylko dla kogo ma być. (proszę nie zapomnieć o podaniu adresu wysyłki!) Wydawca przyjedzie do Wrocławia (12 - 13 XII) i przywiezie potrzebną ilość egzemplarzy. Ja mu podpiszę wszystko w/g listy i on je później wyśle. Myślę, że to jest bardzo wygodne rozwiązanie, zwłaszcza, że tuż przed Choinką PS. Wydawca będzie mógł wysyłać podpisane egzemplarze dopiero po 15 XII
Czyzby we Wrocławiu nie było gotujących i piekących WŻ-towców?
Z ostatniej chwili. Wygląda na to że na wystawie ksiązki kulinarnej we Wrocłwiu będę tylko w piątek po południu. Kto by chciał otrzymać osobistą dedykację w mojej nowej książce, powinien proszę dotrzeć do hotelu Wrocław właśnie tylko w piątek o wspomnianej porze.