Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Wystawa książek kulinarnych Wrocław 12 - 13 XII

• Autor: lubczyk69 Data: 2008-12-03 08:28:33

Witacje wszyscy pałający sympatią do gotowania i pieczenia. W dnach 12 i 13 grudnia br. w hotelu Wrocław we Wrocławiu będą wystawione najnowsze (i "stare" też) książki kulnarne. Impreza kiedyś odbywała się pod nazwą - targi książki. Dzisiaj jej ranga została ograniczona do wystawy. Pewnie z braku środków Od piątku 12-go od ok.godziny 13.00 mam tam mieć swój stolik, przy którym osobom chętnym będę podpisywać swoją najnowaszą książkę pt. "O kremówce w Wadowicach i widelcu w butelce". Do której wystawa w piątek będzie czynna - tego nie wiem. Kontynuacja w sobotę od 15-tej, a później rozdanie nagród w konkursie dla najlepszych wydawców. Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych

• Autor: Maddalena Data: 2008-12-03 08:41:16

a co z tymi, ktorzy zamowili Twoja ksiazke prze internet, a do Wroclawia dotrzec nie moga? To jak ja dostane ten podpis???!???

• Autor: lubczyk69 Data: 2008-12-03 08:48:17

Użytkownik Maddalena napisał w wiadomości:
    > a co z tymi, ktorzy zamowili Twoja ksiazke prze internet, a do Wroclawia
    > dotrzec nie moga? To jak ja dostane ten podpis???!???
    W połowie listopada byłem w Opolu u wydawcy i tam podpisałem ze 30 egzemplarzy. Zamawiając trzeba zaznaczyć, że życzysz sobie "sztukę" :-) z autografem. Jasne, że czysty podpis to nie to samo co osobista dedykacja, ale myślę, że to dałoby się i teraz załatwić. Muszę wiedzieć ile książek i dla kogo mam podpisać (z załączonym aderesem) Wydawca przywiezie mi je do Wrocławia, ja podpiszę i on później wyśle pod wskazany adres. W tej sprawie trzeba się kontaktować przez internet z Wydawnictwem Nowik.

• Autor: lubczyk69 Data: 2008-12-03 09:13:28

INFORMACJA DLA zamieszkałych daleko, acz CHĘTNYCH do wejścia w posiadanie książki z osobistą dedykacją. Proszę zamówić książkę bezpośrednio u wydawcy (Nowik Opole) Zaznaczyć, że ma zawierać osobistą dedykację. Podać treść życzonej dedykacji > albo tylko dla kogo ma być. (proszę nie zapomnieć o podaniu adresu wysyłki!) Wydawca przyjedzie do Wrocławia (12 - 13 XII) i przywiezie potrzebną ilość egzemplarzy. Ja mu podpiszę wszystko w/g listy i on je później wyśle. Myślę, że to jest bardzo wygodne rozwiązanie, zwłaszcza, że tuż przed Choinką PS. Wydawca będzie mógł wysyłać podpisane egzemplarze dopiero po 15 XII

• Autor: lubczyk69 Data: 2008-12-04 08:19:38

Czyzby we Wrocławiu nie było gotujących i piekących WŻ-towców?

• Autor: lubczyk69 Data: 2008-12-10 16:11:24

Z ostatniej chwili. Wygląda na to że na wystawie ksiązki kulinarnej we Wrocłwiu będę tylko w piątek po południu. Kto by chciał otrzymać osobistą dedykację w mojej nowej książce, powinien proszę dotrzeć do hotelu Wrocław właśnie tylko w piątek o wspomnianej porze.

Przejdź do pełnej wersji serwisu