nie jest wazne czy masz samochod czy nie :) strzalkami kierujesz i hamujesz :) pamietaj nacisnac spacje jak skonczysz parkowanie:) milej zabawy :) http://go-red.co.uk/game/cargame_v8_red.swf
Bodek pieronie, straty takie, ze odebraliby mi prawo jazdy, a zawsze uwazalam sie za dobrego kierowce. Chyba jutro bede sie bala zasiasc za kierownica. Moze jeszcze potrenuje....ale trauma zostala po pobojowisku.
Doooobreee !! Ja mam prawo jazdy od ponad 25 lat i jak do tej pory ja jeżdżę bezkolizyjnie / no chyba ,że ktoś we mnie wjedzie / ale na tych planszach dałam popis stłuczek i co było możliwe to kasowałam - podobnie jak Till , a nawet się zaklinowałam hihihihihihihi Bodek - dzieki za świetną zabawę ... pozdrawiam :)))))) Ps. a przyznaj sie jak Ty poprzechodziłeś z planszy na planszę ????
Bodek w trzecim wjedź na miejsce dla inwalidy i cofnij do tyłu:)) zdobyłam 95% a nie mam prawka hahahaa , no z pomocą połówka , on zrobił 100% ( ale w koncu musi być dobrym kierowcą , bo prowadzi wóz strażacki :))
Ja mam prawko od 1996 roku i jeszcze takich prooblemów nie miałam jak w tej grze. To jest nie do wykonania na ekranie, bo jest niedokładne manewrowanie klawiszami. Gwarantuję że w realu nie miałabym z tym najmniejszych kłopotów. To bajer dla mnie. hahaha:):):)
Spoko, pokonałem to bez problemu, oto wyniki: 1/ 5 sek - 77% 2/ 30 sek - 75% 3/ 39 sek- 70 %
w pierwszym układzie, lekko do przodu , koła w lewo, przód i szybko skęcić w prawo w drugim układzie trzeba przejechać dalej, cofnąć na inwalidów i wjechac na swoje miejsce w trzecim układzie, wyjechać lekko w lewo, cofnąć, skręcić mocniej w lewo, jazda na wprost ize skręceniem kół w prawo, lekko wyhamować, odbić kierownicę, cofnąć, kierownica w prawo i już się jest bez zderzenia /trzy próby/ prawo jazdy od 67
Lajan, w iluś tam % to spróbuj w realu. Jeśli uważasz że to dobrze ... to obyś nie parkował nigdy koło mojej rakiety ... Oznacza to, że wkażdym przypadku kasujesz swój i obcy pojazd w iluś tam procentach. Mimimum ja widać 25%. Ja mogę sobie zaliczyć jako wykonane pełne 100% wtedy wiem, że zaparkowałem. Takich parkowań, niepełnych, w tej grze miałem multum ale to mnie nie zadowala, dlatego piszę, że jest niewykonalne, przynajmniej na moim sprzęcie i w tym czasie. Pozdrawiam.
Janek, żaden pojazd nie jest uszkodzony, ustawiasz tak, że swobodnie możesz wyjść z samochodu , ale nie ustawiasz go w idealnej lini, czas nie pozwala i to jest właśnie 25 %, Ważne, że nikogo nie uszkodziłem.
to nie samochod - to czolg. On jest wiekszy niz inne auta i kieruje sie nim jak wanna - tylko wiosel brakuje;) poprawnie udalo mi sie zaparkowac 2x. a reszta - no coz - ubezpieczenie pokryje szkody ;)
Użytkownik Shanna napisał w wiadomości: > to nie samochod - to czolg. On jest wiekszy niz inne auta i kieruje sie nim > jak wanna - tylko wiosel brakuje;)
nie jest wazne czy masz samochod czy nie :)
strzalkami kierujesz i hamujesz :)
pamietaj nacisnac spacje jak skonczysz parkowanie:)
milej zabawy :)
http://go-red.co.uk/game/cargame_v8_red.swf
Mam prawo jazdy prawie 6 lat ale ta gra jest dla mnie za trudna
poległam :( trudna ta gra. lepiej byłoby manewrowac szczurem :)
:)))) super!!! skasowałam wszystko, co można było skasować!!!
ja tak samo
jak tam można się znęcać nademną ;P;P
Bodek pieronie, straty takie, ze odebraliby mi prawo jazdy, a zawsze uwazalam sie za dobrego kierowce.
Chyba jutro bede sie bala zasiasc za kierownica. Moze jeszcze potrenuje....ale trauma zostala po pobojowisku.
Doooobreee !! Ja mam prawo jazdy od ponad 25 lat i jak do tej pory ja jeżdżę bezkolizyjnie / no chyba ,że ktoś we mnie wjedzie / ale na tych planszach dałam popis stłuczek i co było możliwe to kasowałam - podobnie jak Till , a nawet się zaklinowałam hihihihihihihi
Bodek - dzieki za świetną zabawę ... pozdrawiam :))))))
Ps. a przyznaj sie jak Ty poprzechodziłeś z planszy na planszę ????
ja doszedlem do 3 planszy i tam juz poleglem :):):):):)
Bodek w trzecim wjedź na miejsce dla inwalidy i cofnij do tyłu:)) zdobyłam 95% a nie mam prawka hahahaa , no z pomocą połówka , on zrobił 100% ( ale w koncu musi być dobrym kierowcą , bo prowadzi wóz strażacki :))
Matko kochana od 10 lat mam prawko a ani razu nie zaparkowałam dobrze, porozbijałam samochody!!!!
Skasowałam wszystko co było możliwe.
Cześć dziewczyny...jestem z Wami...stłuczka na stłuczce...Bodek,czy Ty zaparkowałeś bez stłuczki?
A dajcie spokój! Tego się w ogóle nie da zrobić!
Wasze szczęście, że ja nie mam prawa jazdy, bo inaczej kasowałabym wszystko jak leci.
Bodek, to jest niewykonalne.
Drugi etap jest do zrobienia. Ale za trzeci to jednak podziękuję... idę po rower...
E tam! Mówiłam, że się nie da
Tylko po kiego grzyba ja próbuje.
Spoko, pokonałem to bez problemu, oto wyniki:
1/ 5 sek - 77%
2/ 30 sek - 75%
3/ 39 sek- 70 %
w pierwszym układzie, lekko do przodu , koła w lewo, przód i szybko skęcić w prawo
w drugim układzie trzeba przejechać dalej, cofnąć na inwalidów i wjechac na swoje miejsce
w trzecim układzie, wyjechać lekko w lewo, cofnąć, skręcić mocniej w lewo, jazda na wprost ize skręceniem kół w prawo, lekko wyhamować, odbić kierownicę, cofnąć, kierownica w prawo i już się jest bez zderzenia
/trzy próby/ prawo jazdy od 67
Lajan, w iluś tam % to spróbuj w realu. Jeśli uważasz że to dobrze ... to obyś nie parkował nigdy koło mojej rakiety
...
Oznacza to, że wkażdym przypadku kasujesz swój i obcy pojazd w iluś tam procentach.
Mimimum ja widać 25%.
Ja mogę sobie zaliczyć jako wykonane pełne 100% wtedy wiem, że zaparkowałem. Takich parkowań, niepełnych, w tej grze miałem multum ale to mnie nie zadowala, dlatego piszę, że jest niewykonalne, przynajmniej na moim sprzęcie i w tym czasie.
Pozdrawiam.
Janek, żaden pojazd nie jest uszkodzony, ustawiasz tak, że swobodnie możesz wyjść z samochodu , ale nie ustawiasz go w idealnej lini, czas nie pozwala i to jest właśnie 25 %, Ważne, że nikogo nie uszkodziłem.
najwazniejsze wlasnie jest aby nie uszkodzic:) a jak staniesz to pal licho :) hehehe
to nie samochod - to czolg. On jest wiekszy niz inne auta i kieruje sie nim jak wanna - tylko wiosel brakuje;) poprawnie udalo mi sie zaparkowac 2x. a reszta - no coz - ubezpieczenie pokryje szkody ;)
Użytkownik Shanna napisał w wiadomości:
> to nie samochod - to czolg. On jest wiekszy niz inne auta i kieruje sie nim
> jak wanna - tylko wiosel brakuje;)
No to zabawię się jeszcze raz ...
Pokazałam tę stronkę synusiowi. Zaliczyl za pierwszym razem miAL 93% a za drugim 100%. Godziny spedzone nad grami daja efekty :)
a mój Alek to strzał w setkę od razu, kurcze a prawa jazdy nie ma :)