Kochani, potrzebuję Waszych dobrych fluidów Dzisiaj po południu mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy i strasznie sie boję.... Przez ostatni rok byłam na wychowawczym i przyszedł czas, aby wrócić na "rynek pracy". Ostatni raz byłam na tekiej rozmowie prawie 3 lata temu i nie bardzo wiem, o co mnie mogą pytać i w ogóle. Mam jeszcze trochę czasu, więc coś tam zdążę sobie przypomnieć... Trzymajcie za mnie kciuki, bo nie śpię już od samiutkiego rana, tak bardzo mnie to stresuje...
Ja na pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej po urlopie wychowawczym (już ładnych parę lat temu) w toku rozmowy, jako odpowiedź na umiejętność "radzenia sobie ze stresem" lub "wykonywania kilku rzeczy jednocześnie" czy coś w tym stylu odpowiedziałam: "Przecież jestem matką, taka umiejętność to mój obowiązek". Przyjęli mnie. ;-)
Kochani, potrzebuję Waszych dobrych fluidów
Dzisiaj po południu mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy i strasznie sie boję.... Przez ostatni rok byłam na wychowawczym i przyszedł czas, aby wrócić na "rynek pracy". Ostatni raz byłam na tekiej rozmowie prawie 3 lata temu i nie bardzo wiem, o co mnie mogą pytać i w ogóle. Mam jeszcze trochę czasu, więc coś tam zdążę sobie przypomnieć... Trzymajcie za mnie kciuki, bo nie śpię już od samiutkiego rana, tak bardzo mnie to stresuje...
Ja na pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej po urlopie wychowawczym (już ładnych parę lat temu) w toku rozmowy, jako odpowiedź na umiejętność "radzenia sobie ze stresem" lub "wykonywania kilku rzeczy jednocześnie" czy coś w tym stylu odpowiedziałam: "Przecież jestem matką, taka umiejętność to mój obowiązek". Przyjęli mnie. ;-)
Powodzenia!
Napewno sobie dobrze poradzisz, poprostu jak pasuje to pasuje z obu stron. Zycze powodzenia.
Trzymam,trzymam bedzie dobrze!
nic sie nie martw trzymamy kciuki-idź z uśmiechem na ustach i bądź pewna siebie!!!
powodzenia:) trzymam kciuki:)
Nic się nie martw,będzie dobrze.Musi być!Trzymam kciuki!
Dziękuję Wam z całego serducha!!! Z takim zapasem dobrych fluidów to musi być dobrze. Buziaczki:)
Jak Ci poszło? Kiedy dadzą Ci odpowiedź?