Od paru dni jestem z Wami i nie mogę odejść od kompa..mąż i dzieci siła mnie pędzą by skorzystać ale jest tu super!!!Nie znam wielu z Was ale mam nadzieję że dołączę do Was na stałe
To prawda Wielkie Żarcie wciąga . Dzień bez niego , to dzień stracony:)) Witam bardzo serdeczne nową żarłoczkę , oraz tę co się odnalazła:) Proponuję po kieliszeczku na początek znajomości. Pozdrawiam . Grażyna
Od paru dni jestem z Wami i nie mogę odejść od kompa..mąż i dzieci siła mnie pędzą by skorzystać ale jest tu super!!!Nie znam wielu z Was ale mam nadzieję że dołączę do Was na stałe
To prawda Wielkie Żarcie wciąga . Dzień bez niego , to dzień stracony:)) Witam bardzo serdeczne nową żarłoczkę , oraz tę co się odnalazła:) Proponuję po kieliszeczku na początek znajomości. Pozdrawiam . Grażyna
cześć:)
Witajcie,witajcie. Ja jestem z wami od niedawna i tez codziennie siedze jak przykuta przed komputerem.Wciagnelam sie juz na dobre!!!
Witaj marcia33
Witajcie dziewczyny,cieszę się że nasza Rodzinka Wielkich Żarłoków się powiększ.

Buziaczki i serdecznie pozdrawiam.
Witaj
Witam .serdecznie..marcia 33..miło ze tu trafiłaś...

Ania
WITAJ!!!
Witaj!!!
Witam serdecznie!Zycze ci zamych udanych przepisow-uprzedz rodzinke-ta strona uzaleznia;-)Pozdrawiam!
już się zdążyli przekonać dzieci mnie rozumieją tylko połówka gorzej...
marcia -czesc,ale wlsciwie to my sie juz znamy