Serdecznie wszystkich witam. Jestem tu już od jakiegos czasu i zdążyłam się uzależnieć od czytania nowych przepisów. Naprawdę jestem pełna podziwu dla umięjętności kulinarnych większości z Was. Lubię eksperymentować w kuchni dlatego codziennie znajduję tu jakiś ciekawy przepis i z niego korzystam. Mam też wielki problem - chciałabym wypróbować wszystkie przepisy które dodałam do ulubionych, ale to raczej niemożliwe. Pozdrawiam i dziękuję, że dzielicie się swoimi doświadczeniami.
witam Ja po prostu nie mogę wyjść z podziwu nad zdolnościami dziewczyn...ja to chyba do końca swych dni nie zdołam tak gotować z takimi pomysłami i umiejętnościami(a nie wspomnę o robótkach ręcznych)
Witaj serdecznie!!
witam Ja po prostu nie mogę wyjść z podziwu nad zdolnościami dziewczyn...ja to chyba do końca swych dni nie zdołam tak gotować z takimi pomysłami i umiejętnościami(a nie wspomnę o robótkach ręcznych)
Witam serdecznie!
Witaj
Witam ..serdecznie,,baw się dobrze,,..tylko w kuchni....

Ania
dziękuję Wam za miłe przywitanie
Gotuj z nami smacznie.
Witaj, witaj - z tym problemen (nienadazaniem wyprubowania wszystkich ulubionych) nie jestes sama!!! Ale kiedys je sie wyprubuje...
WITAJ!!!
Witaj !!!
Witaj!!!
dziękuję Wam za miłe powitanie