Zrobiło się nudno....na forum nic się nie dzieje Janek nabrał wody w usta...Zadymiacze pochowali się po kątach. Chyba otworzę nowy dział "Radio Maryja 2" będzie można się tam wspólnie pomodlić...zrzucić się na bogobojny cel itp. Wiecie nawet mi się ten pomysł podoba. Wkn zrobimy matką zaufania, ojca dyrektora Pampasa mianujemy spowiednikiem. Ja będę uczył moralności i krzewił niechęć do spożywania piwa i innych mocniejszych trunków. Bahus
Oby Twe słowa wątkiem wesołym się stały. Każdy w swych wypowiedziach będzie śmiały Ale jak znam temat, odważnych nie będzie. I taki wspaniały wątek nam tutaj ubędzie. Spokojnie, za wygłupy tutaj nie będzie pokuty, Będziemy się wypowiadać poważnie, nie na skróty. Diabli pomieszali wątki, wszyscy się przekrzykiwali, Jeszcze nie ma świąt a wszyscy się wypstrykali. Nudno się zrobiło i teraz się wszyscy dziwimy? Pojedyńcze wątki, ech, chyba się zanudzimy. Raju przed świętami tutaj nie osiągniemy, Bo tylko czytać a nie pisać tu chcemy. Przepisy, reklamy, wciąż na WŻ śledzimy, Kupujemy już produkty i ciasto miesimy. Bójcie się Boga, odpocznijcie, klikajcie, Modlitwy misjonarza Bahusa posłuchajcie.
No to ja obejmuję katedrę ucywilizowywania, umoralniania i ukulturniania ,(skreśliłem ze względu na zdublowaie katedry Bahusa) Powyższe stanowisko obejmuje po otrzymaniu nominacji tj 25 głosów ZA.
Głosy przeciw mnie nie obchodzą, nie bedę brał ich pod uwagę.
:)) mozliwe, ze wiekszosc zarlowkow przenioslo sie do "gawed o jedzeniu", lepia uszka i pierogi, jak rowniez pierniczki, ja na szczescie mam wtym roku wymowke, bo sie przeprowadzam:) hmmm, jaka to wymowke mialam w zeszlym roku??
to moze ja mam sie za ten seks zabrac? chociaz mielismy tutaj jedna zarloczke, co nas swego czasu oswiecala:) ale bogobojnie to chyba nie bylo heheh.
ja sie zgadzam juz nawet na jakas zadyme, bo mnie sie tez osobiscie nudno robi:)
Cały PiS nie, bo sex od rzeczy, Samoobrona ... raczej odpada. No jest jeden ale on dmucha w mikrofon na resztę nie ma chyba sił, drugi też nie bo zajął się nalepkami na butelki z winem (wątpliwej jakości).
Kiedyś o pewnym Przemawiającym powiedziano, że jest bardzo męski, bo pieprzy na stojąco już drugą godzinę... Jakbyśmy poszli tym tropem, to pewnie ktoś by się znalazł ;)))))))
to ja proponuje wirtualny seks grupowy oczywiście jarzynowy , wszystkie razem w jednym garze będa wyprawiały erotyczne wojarze, a my z ciekawosci popatrzymy a przy okazji coś upichcimy:)
hmm.. nowy dział powiadasz? no nie wiem co na to słuchacze owego radia
Dekalog moherowych beretów:
Jam jest ojciec dyrektor Rydzyk Twój
który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli.
1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. 3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać. 4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego. 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest.
Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej,
z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich , a Rozgłośnię Jego jak siebie samego
Autor: makusia Temat: Odp: Śmiech zakazany!!!(???) (BIS) Data: 2008-12-05 18:44:51- Jak się nazywa facet wykorzystujący dzieci? - Pedofil. - Jak się nazywa facet wykorzystujący zmarłych? - Nekrofil. - Jak się nazywa facet wykorzystujący starszych ludzi? - Rydzyk!!!
Chyba jak zwykle ... posexolimy i na tym się skończy.
Jeden głos na mnie, na razie, chyba nie będzie katedry o tak szlachetnym znaczeniu. Co do Naczelnego spowiednika, ... on słucha tylko tych co chce, do kitu z takim spowiednikiem.
A wiecie co to jest anatema Wy....no to uważajcie :))na wielkim żarciu powinniście lubić Rydzyki,ponoć najlepsze są kiszone.Ile wynosi wpisowe do tego klubu?
Użytkownik irena57 napisał w wiadomości: > A wiecie co to jest anatema Wy....no to uważajcie :))na wielkim żarciu > powinniście lubić Rydzyki,ponoć najlepsze są kiszone.Ile wynosi wpisowe do > tego klubu?
-Jakie jest najbardziej "trujące" z grzybowych dań? -Rydz w telewizji TRWAM!
Mam nadzieję,że to nie mnie miałeś na myśli. Nigdy w życiu nie miałam żadnego moherowego beretu :) Nigdy w życiu nie słuchałam Radia Rydzyka Dziwię się ,że tak wiele osób to radio krytykuje,ja nie krytykuję bo go wogóle nie znam :)) Do Kościola mam "zdrowe "nastawienie nie nadużywam:)
Witajcie ,sorki ale żadko czytam forum ale to co sie dzieje ostatnio to jednak wymaga komentarza,jestem tu juz ponad rok czasu i właśnie dowiaduje sie na forum osoby które są tu już jakiś czas pozwalaja sobie za dużo.Wiem że najstarszych uczestników W/Z sie ceni bo to oni są założycielami i autorami W/Z. W ostatnim czasie daje sie zauważyc że najstarsi seniorzy zachowują sie bardzo brutalnie wobec innych osób.Apstrakując od tego co sie dzieje, daje sie zauważyć ze niema znaczenia czy to jest mężczyzna czy kobieta ,oni jadą równo ...gnoją na forum wszystkich kto im podpadnie ,albo inaczej ...kto donich nie pasuje .Uważają sie za vipów W/Z i udają nie wiadomo kogo. Pisze to w obronie tych którzy sie żle czują na W/z, a widze po wpisach na forum że są takie osoby.Niedawno na forum pojawił się wątek o dobroci i wyrozumiałości dla nowch osób ,oto żeby wspierać i zachęcać nowe osoby do rozmów itp....Niestety autor tego tekstu okazal się jego przeciwnikiem,najpierw nawoływał oto żeby pomagac nowym osobom ,a póżniej ich krytykował.Pisze ten tekst właśnie tutaj bo nie podoba mi sie zachowanie Janka w stosunku do niku:Mama Różyczki.Niewiem Janku jaki masz cel żeby mieć jakieś aluzje do Różyczki i na jakiej podstawie to robisz.Przyrownujesz tą Kobiete do jakiś mocherowch beretów i porównujesz ją nie wiadomo do czego.Przecież sie da zauważyć że to jest normalna kobieta która weszła sobie na W/Z zeby dobrze sie bawic na czacie oraz korzystać z przepisów . Napisz prosze czemu to robisz. co ta kobieta Ci jest winna że publicznie wypisujesz na nią rózne niestworzone rzeczy.Wtrącasz się do kościoła i wypisujesz jakies nagonki na rózne świeckie osoby.Coś Ci powiem .....to co ma Rydzyk w głowie to Ty niemasz nawet w jednym małym palcu.Według niego jesteś zerem!!! Ja jestem katolikiem i popieram wszystkie instytucje kościelne i będe ich bronił,dlatego nie pozwole żebyś obrażał kogo kolwiek ze świata koiścioła.Niestety na każdy Twoj złośliwy watek dotyczący tematu KOŚCIÓŁ będe reagował negatywem!!! +++
Janek z Tineczką dyskusję sobie wiodą, mają wspólne zdanie, idą jedną drogą. Ich wspólne dyskusje to w sobie mają, że tylko Oni wiedzą o czym tutaj gadają. I dobrze, niech się tak przekomarzają, lecz inni z boku, niech się nie wtrącają. Tineczka Janka za wszystko polubiła, nawet za mohera, niestety ale go zgubiła. Jednak z boku cenzor, od roku obserwował, dorwał się do mohera i będzie mędrkował. Dobrze, że ,,żadko,, nasze forum czytuje, bo gdyby wciąż czytał, to zdrowie zmarnuje. Zauważył, że na stronach wyżeracze grasują, Oni też, jego wizerunek na WŻ psują. Seniorzy na WŻ-cie brutalnie się rozpychają, każdemu szpilkę i nogę tu podstawiają. ,,Abstrakując,, całość zagadnienia, Oni równo, traktują mężczyzn i kobiety jak gówno. Kto im podpadnie, lub im nie pasuje i jako Vipowie zdrowie Żarłokom marnuje. Ileż pytań ten zagubiony moher posiada, On wszystko krytykuje i bez przerwy gada. Obrońca uciśnionych, zamiast się bawić, to wpisu Janka nie może tu strawić. Kredo wiary publicznie tutaj głosi, On ze swoimi poglądami hardo się nosi. Jeszcze chwila i właścicielom się dostanie, jak się tu nie zmieni i kościół nie stanie. Najwyższa pora, z obrzydzeniem mohera wymienić, To wielki cenzor P I T E R, chyba się będę czerwienić. Ostrzegam Cię chłopie, strony pomyliłeś, za dużo tych świętości na stronie wymieniłeś. Powiało nudą,,, tak ten wątek się mianował, jak się nie zamkniesz, nie będę Cię szanował. Kwestia wyznania, to indywidualna sprawa, przekręty kościoła i Rydzyka, to dobra zabawa.
No oczywiście spodziewałem się tego.Kolejne zasłanianie vipów ,czyli jednak to prawda to co gadaja że odzywać i połuczać nie wolno zasłużonych uczestnikow W/Z bo oni zawsze mają racje .Zreszta trzeba było wogóle nie poruszac tematu ,bo jak to muwią : ruszysz gówno to będzie śmierdzieć.
PS. Lajan mam prośbe : nie nazywaj mnie żadnym mocherem bo ja nim nie jestem ani do żadnych tego typu organizacji nie należe.
Drogi Piterze, powinienem odpowioedzieć Ci nieco bardziej dosadnie za nazwanie mnie zerem przy Rydzyku ale odczytałem to mimo wszystko jako komplement. Dlaczego?...otóż: -nie nawołuję do nirenawiści rasowej; -nie nawołuję do nienawisci wiobec komuychów; -nie nawołuję do nienawisci wobec niewierzacych: -nie nawołuę do nienawisci wobec innowierców; -nie nawołuję do nienawisci wobec "uprawiajacych sex inaczej"; nie nawołuje przedewszystkim do tepienia wszystkich myslacych inaczej niż ja, natomiast tepię głupotę(!!!), a nie nawołuje do tepienia głupich ludzi(!!!) ... to jednak chyba różnica, jak myslisz? Znalazłbym jeszcze więcej...malwersacje finansowe> okradzenie robtników ze składkowych pieniędzy i wybudowanie imperium rydzykowskiegi , i jego maniakalna wręcz cheć powiekszania imperium ...PoBozemu to uważasz...pomijajac chamskie wypowiedzi tego pozaj sie Boże PRZEDSTAWICIELA Koscioła w ...Polsce Ja wykazując bezmyslnośc/głupotę wskazuję, próbuję wskazac gdzie lezy bład myslowy czy dlaczego głupote nazywam głupota. Rydzyk w imię...czego właścnie nawołuje do tego co nawołuje. W IMIĘ MIŁOŚCI BLIŹNIEGO...!!!!!!!!!! nie ośmiszajj się jako obrońca Koscioła... Ja nie walcze z Kosciołem, zastanów sie i czytaj PORZADNIE co piszę a nie doszukuj się podtekstów.POwTARZAM JESZCE RAZ>>>UKRYTE MYSLI CZAsEM SĄ W MOICH WIERSZYDŁACH ALE NIE W PROZIE NA FORUM!!!! Musiałem wykrzyczeć to po raz niewiem juz który, bo jak widzę dalej jest ogladanie liter i wyrywkowe komentarze, a szlag mnie juz trafiać zaczyna powolutku. Jesteś juz z nami nieco czasu ale jak widz czytasz tylko niektóre wątki, posty... bo raptem zuwazyłeć moje ataki na Mamę Rózyczki, a pomijasz milczeniem inne osoby, które bardziej anizeli ja "dowalały " tejze... Piszesz że wtravcam sie do Koscioła...nazwe Twoja uwage ...po imiiem=ni: idiotyzmy(!) piszesz mój drogi. Kosciól wtraca się w sprawy kraju w którym ja ŻYJĘ I MIESZKAM...i co, Kosciół to swięta krowa i nie podlega krytyce...jego urzednicy są swietościa???????? Wybacz ale muszę zaliczyć Ciebie również do "moherów", nawet tych krańcowych. Nie uwazam, ze napisałeś powyższe bez przemyślenia. Ja również przemyślałem to co napisałem. Resztę Twojej wypowiedzi pozostawiam bez komentarza ..szkoda słów, tylko mozna rece załamać.
Bardzo proszę wszystkich domorosłych adwokatów o ...nie wtrącanie swoich madrych wypowiedzi. To nie jest potrzebne.
Użytkownik piter napisał w wiadomości: Coś Ci powiem .....to co ma Rydzyk w głowie to Ty nie masz nawet w jednym > małym palcu.Według niego jesteś zerem!!!
Piter coś Ci się z podniecenia pewnie pozajączkowało...z tego co piszesz to wynika, że wielebny o.dyrektor ma maleńki móżdżek...mniejszy od Jankowego małego palca. A może to Janek ma palca mutanta? Bahus
Piter, cos nie tak, czytam i czytam i oczom nie wierze. Ty sobie mozesz kochac kosciol, nikt Ci tego nie zabroni, ale na milosc boska, ten rydzyk, to jakis szarlatan, z tego co ja rozumiem. U nas sa takie sekty zmuszajace ludzi na placenie za "czlonkostwo" , "zbawienie" i "autostrade" do nieba!!! To jest pranie mozgu.
Ja Janka nie zawsze popieralam, czesto mialam z nim awantury a jednak nadal moge z nim rozmawiac. Bo tylko ja wlasne bledy moge naprawic i tylko ja jestem odpowiedzialna za moje slowa. Tak jak Janek za swoje.
Kosciol a wiara w Boga , to wedlug mnie zupelnie cos innego. Ja mam swoja wiare i nie musze ja potwierdzac lataniem do kosciola. Tez jestem katoliczka, co nie znaczy, ze jakis rydzyk bedzie mial na mnie wplyw i napewno nie dam ani jednego grosza na jego imperium!!!!!
KOSCIOL o ktory chcesz walczyc zrobil ogromne krzywdy ludziom, dzieciom, nie wiem czy jestes a jour ze skandalami malestowania dzieci przez ksiedzy katolickich???
Nie wiem , czy chcesz o tym wiedziec???
Ty nie pozwolisz na obrazanie kogokolwiek ze swiata kosciola,,,, ja nie pozwole na krzywdzenie i wykorzystywanie ludzi w imie Boga!!!+++
piter - Janek obroni sie sam, nie bede w Jego imieniu, ale nie sposob nie ustosunkowac sie do twojej wypowiedzi. Widac za krotko tu jestes, i nie w pelni poznales tworczosc mamuski coruski, otoczki zawiaskowo-malomegiowo-bluerosowej itedeitepe - trudno, Natomiast twoje podejscie do katolicyzmu - jakies kuriozum wrecz. "Ja jestem katolikiem i popieram wszystkie instytucje kościelne i będe ich bronił,dlatego nie pozwole żebyś obrażał kogo kolwiek ze świata koiścioła.Niestety na każdy Twoj złośliwy watek dotyczący tematu KOŚCIÓŁ będe reagował negatywem!!! +++"
Spraw sobie jakis fajny miecz i wal na wojne krzyzowa. Miecz starczy - przylbica niepotrzebna.
Mariniku, pomijajac fakt, ze obciaze Cie szkodami jakie poniosl moj komp, moja odziez, i moj mebel na ktorym komp stoi, w momencie czytania ostatniego zdania Twojego komentarza, to musze poczynic wyznanie .... no kuzwa Kocham Cie !!!!!!!!!! Koniec wyznania:)))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Mariniku, pomijajac fakt, ze obciaze Cie szkodami jakie poniosl moj komp, moja > odziez, i moj mebel na ktorym komp stoi, w momencie czytania ostatniego zdania > Twojego komentarza, to musze poczynic wyznanie .... no kuzwa Kocham Cie > !!!!!!!!!! Koniec wyznania:)))
Zaczyna robić się ciekawie....Udaję się z wnioskiem do Pampasa o zmianę nazwy portalu Bahus
I bardzo dobrze ze jest spokoj, a czy nudno ? Ja sie nie nudze ! jest sporo ciekawych przepisow , mozna sobie poczytac Wreszcie zapanowal porzadek ,mam nadzieje ze tak zostanie
Koniec nudy, a potem ze trzy bany. Ale przepisow nadzwyczajnych, to rzeczywiscie w ostatnich czasach brrak. No bo wiadomo, ze kazde miesko mozna umilic podsmazona cebulka i pieczarkami, a jak jeszcze dodamy pol lyzeczki papryki to cho, cho. A do salatki sloiczek majonezu, dwa ogorki ukiszone, troche kukurydzy, troche czerwonej fasolki i wszyscy chwala...... A jak dodamy odrobine estragonu na zimno, czy cieplo, to dostaniemy ze czterdziesci pytan i nasze malutkie ego sie napompuje tak, ze juz czujemy sie wlascicielami strony, wlascicielami prawdy........o kuchni i stronie.
Mialam tego nie komentowac,ale..........zeby nie bylo nudno skomentuje ! Szkoda ze nie mozna przyrzadzac potraw z jadu zmiji , mialabys najwiecej przepisow na Tej stronie,bo masz go w sobie bardzo duzo.Nie wylewaj go tyle:) bo bedziesz miala gorzkie swieta.
Petra, to nie ze mnie wyciskany jest na siłe ten jad, zamiarem Moherowej Damy było idiotyczne (nie pierwszy raz już) dosranie, tym razem Kokliko. By ze mnie wycisnąć jad, trzeba go pierwej nalać, a na to nie ma mocnych. Ja nie mam jadu, ja tylko nie cierpięgłupoty, zakłamania obłudy, ...dwulicowości (patrz>M.R). Chociaż: czy ma drugą twarz ktoś kto nie ma twarzy?! Po to tylko aby potem wziąć różaniec i zacząć się modlić " jakie to podłe i wredne ludzie są na tem Wu-Żecie", które zamiast kadzić szanownym Damom Moherowym i włazić w dupę bez mydła śmią mieć zdanie inne, swoje(!),a już nie daj Boże ateistyczne. No oczywiście, wielkie sexolenie potem w innych wątkach o tolerancji, miłosci bliźniego ... rzygać się chce na taą pruderie i obłude, fałsz... O tyle jest to dziwne(!) jest to, że taką przyjaźnią do innych ludzi czy też"miłością bliźniego wg przykazań Boskich" szczycą się młodsi (nieco ode mnie) i światli, a najgorsze, że uznający się za KATOLIKÓW CHRZEŚCIJAN. Dziwią się potem, że na katolików plują inne wyznania.
Dostałam reprymendę inną drogą, a nie chce mi się kontynuować głupich sporów. Idą Święta i przemawiam ludzkim glosem, jestem ponadto!!! Nie zamierzam się dać sprowokować i nie odpowiem na żadne zaczepki. Mój post miał być dowcipny a tu ktoś nie wiadomo czemu poczuł się urażony. Osoba ta dobrze wie, że to o niej, inni niech się podtekstów nie dopatrują bo ich nie ma. Rozumiem czyjeś jesienne depresje, ale zaczepki na siłę, lub wyciąganie starych spraw jest nie na miejscu. Angorka to nie moher? Pytanie całkiem serio, bo tak mi się berecik spodobał, że kupiłam... Ale mogę teraz "wypaść z klubu". Hłe, hłe, i tak Was kocham! Pozdrawiam Irena
No prosze,lis wylazl z nory ! zeby znow troche dokopac wiesz ubawiles mnie do lez z ta dama moherowa:)) nie zaliczam sie do nich,po pierwsze........ raczej za mloda jestem,nigdy beretu ani kapelusika z moherku nie mialam:)) nie slucham tez stacji ojca dyrektora,dla Twojej wiadomosci ..........nie modle sie tez na rozancu.Wiec odpusc sobie staruszku,poklep sie po brzuszku ,bo tylko chyba juz klepanko Ci zostalo.Pisalam juz tyle razy, nie podpinaj sie pod moje wypowiedzi,bo ja pierwsza do Ciebie nie pisze,widze ze chory jestes bez klotni,biedy Janek ! ma tylko kilka fanek na przeszlo 100 uzytkownikow ktorzy sie tutaj loguja, przykro jest bo juz nie chwala wierszy,Janek na tapecie juz nie jest pierwszy:))Osoby obiektywne przeczytaja i zobacza kto tutaj miesza,bo na pewno nie ja.Jak Ci sie chce rzygac ..............hahahah rzygaj nikt Ci tego nie broni,a moze masz ciaze urojona ? temat z Toba calkowicie uwazam za zamkniety,smiac mi sie chce z Twojej madrosci,uchowaj mnie Panie na starosc przed taka. .Powie Ci na koniec, mam gdzies Twoje obelgi,juz tylu osoba tutaj dokopales,ze jedna wiecej nie zrobi zadnej roznicy:)))Bahusie juz nudno nie jest:) ale obiecuje ze juz nic nie w tym watku,ida Swieta kazdy ma co robic,a jak ktos sie nudzi ! to juz jego sprawa.:)))))))
Moherek to inaczej beton...czyli mózgownica nie do naprawienia, a co dopodpinasnia się, sama podpięłaś się pod mojego posta, chyba że po kilonku byłaś i nie dojrzałaś gdzie się podpinasz. Wieku mi nie musisz wypominać, no ale brak argumentów pooduje chamskie dosrywki ... wykształconej Pan. Co do rzygania...też z czytaniem masz problemy ... ja tylko ODPOWIADAŁEM komuś... Co do dosrywania na temat wierszy...jesteś jednak strasznie prymitywna, w stylu szczura z niedawnego wątku ...ciekawe, jako "fachowiec od informatyki", może nawet to Ty jesteś(?!)tym szczurem... Gołębico ...
Kochani Święta idą!! Dajcie sobie spokój, napiszcie do siebie cos miłego i zakopcie topór!! Och Ty Bahusie osiągnołeś swój cel, zamiast piec pierniczki to prowokujesz - swoją drogą jakby nie chcieli to by nie pisali!!
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości: > Kochani Święta idą!! Dajcie sobie spokój, napiszcie do siebie cos miłego i > zakopcie topór!!Och Ty Bahusie osiągnołeś swój cel, zamiast piec pierniczki to > prowokujesz - swoją drogą jakby nie chcieli to by nie pisali!!
O kurde Janku, to ja beton a nie moher???? Cos ze mna nie tak, zauwazyles?,wcale mi sie nie chce juz pyskowac:) Chyba ta przeprowadzka wplywa niedobrze na moj humor. Kregoslup boli jak wsciekly, a ja tylko zdjecia na dokumentacje "majatku" porobilam :((( Trzymaj warte na WZ, niedlugo bedziemy polemikowac
Wiesz co kolego, Tobie nikt nie dogodzi:))) A ja dzisiaj rano obudzilam sie i zobaczylam nareszcie moje okno ( w sypialni) bez firanki,,,szok , w oknie olbrzymia sosna,,,jak ja moglam sie budzic przez 16 lat i nie widziec tego cuda???? A co ja takiego nie doczytalam, hihihi, przyloz mi porzadnie w kregoslup, wszystkie chwyty potrzebne
Jak wpisujesz w swoim nicku informację , że jesteś czyjąś matką , i na dodatek osoba podająca się za Twoją córkę czynnie udziela się na tej stronie ,to hamuj się odrobinę w swych odruchach , bo ja osobiście nie chciałabym widzieć swojej matki podpisującej się pod wypiętą dupą.
Najpierw zobacz kto mnie wypiete pokazuje,podpina sie pod moje posty ! nie tylko w tym watku,a ikonka jak ikonka,wiec daruj sobie.Zglos Bahusowi niech usunie ,skoro jest taka straszna.Nie bede sie nikomu tlomaczyc, a juz na pewno nie Tobie,moja corka to moja corka a ja to ja a Tobie nic do tego,zycze Ci takiej cory:)
Ja mam oczo plesie , zrobilam setki zdjec, dokumentowalam i wkladalam na disk,,,, no i syn musial ratowac moj komputer, bo ja "glupia baba" oczywiscie cos spieprzylam. Wiem doskonale czego nie wolno , ale diabel kusi:))) Pogadamy, podyskutujemy, mam tyle wolnych Mb-tow , musze znowu cos narobic , zeby bylo wesolo:) Usciski Kokliko i do uslyszenia "na tworczo":)
nudą powiało?
jedni się nudzą i siedzą na WZ ,
drudzy się nudzą i słuchają RM,
inni się nie nudzą bo rzucili się w wir porządków przed świątecznych -
ot i cała filozofia.ps.na żartach się znam jak cholera ale czy to nie jest wyśmiewanie osób wierzących czasami?-ja np.swojej wiary się nie wstydzę!!!
Nie przesadzasz z tym naśmiewaniwem się z wiary(?): wiara, a Kościól, a szarlataneria w sutannach i malwersanci finansowi, by nie nazwać dosadniej zdobycia pieniędzy na imperium rydzkowskie ... Nie bądź .... właśnie" moherem". Przecież temu kanciarzowi marzy sie powiększanie dalsze imperium...powiesz ze w imię wiary czy instytucji nazywanej Kościół!!!!!
Drogi Janku wiem ,że jesteś wybitnie mądry i wszechwiedzący ale jak nie chcesz dawać pieniędzy na kościół to nie dawaj czy ktoś Cię zmusza ???Ja mam swój rozum i wiem co komu mam dawać a czego nie dawać.I nie potrzebnie tak się bulwersujesz tym co się dzieje w Toruniu ,bo to i tak nic nie da.Wyluzuj, odpręż się ,pomyśl o czymś miłym w końcu idą Święta(tylko nie wiem czy obchodzisz?).pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Nie odpowiem Ci na głupie dosrywki. Sama wyluzuj i mnie pisz idiotyzmów. Gdzie zauważyłaś, że ja daję pieniadze na Kościół ... Jestes widasć nieco za mało zorientowana o przekręcie jakiego dokonał pan Rydzyk z pieniedzmi przeznaczonymi na inny cel. Dosrywasz jak ... i nastepnym zdaniem życzysz miłego dnia. Ironia, głupota czy chamstwo?! Czytaj co napisamne, a nie co chciałabyś odczytać i w sztuczny sposób podnosić sobie poziom adrenaliny. Żagnam (w tej dyskusji).
Ale się pan Janek zdenerwował?I po co się tak unosić ,wogóle nie dbasz o swoje zdrowie!Myślałam, że wchodząc na portal WZ będę rozmawiać o jedzeniu a nie o kościele ?-są portale katolickie i jeśli chcecie porozmawiać o wierze to może tam zaglądnijcie?Ja nie będę we wszystkim przyklaskiwać Lajankowi i Jankowi mam swoje zdanie i tego się trzymam.I jeszcze zaznaczę ,że nikogo tu się nie boję na tym forum.
Ja nie zdenerwowalem się, tylko nie myślałem, że jesteś również na słowa tak odporna. Dziewczyno, Ty bój się sama siebie. Gdzie mamy iść dyskutować to ...( H.C.O. ...przemyśl !)...przecież nie wysyła Cię nikt do przedszkola. A może powinien? No i jeśli chodzi o przyklaskiwanie Lajanowi i mnie to daruj sobie. Już dość obelg pod naszymi adresami, a przyklaskiwanie gołębicy byłoby nam przykre.
P.S. Lajan, chyba wybaczysz, że odpowiedziałem również w Twoim imieniu?
Ale Cię nosi Janeczku a miałeś mi już nie odpowiadać w tym wątku przecież napisałeś :"żegnam" i co słowa nie dotrzymałeś?A co niby miałabym robić w tym przedszkolu miły Janku?
Zgodnie z bystrością umysłu...bawić się lalaeczkami... No chyba nie myślałaś być tam przedszkolanką ... na litość Boską!!!??? Toż dzieciatka "zmoheryzowałabys " juz w tym wieku. A co do noszenia, to masz racje, w fotelu nosi mnie ze śmiechu.
Chyba nie uważasz ,że zniżę się do Twojego poziomu i tym samym będę Ci odpowiadać już Cię przejrzałam na wylot i nie warto z Tobą ucinać dalszych tak płaskich dyskusji. Ja się na to nie nabiorę!A w dalszym ciągu życzę Ci miłego dnia ,bo chyba Ci się przyda.
Agacia, czemu masz się mnie bać? Przytakiwać mi nie musisz, przecież nie zabiegam o to. Przypuszczam, że jakieś wykształcenie masz, nauczyli Cię czytać, podejmować decyzje, masz wolną wolę. Możesz wybierać co chcesz. Ja Cię nie atakuję za wyznanie, zresztą wcale Cię dotychczas nie zauważyłem, ale zapewniam, że już będę pamiętał. Wczytaj się co ja opisuję i dopiero zabieraj głos na mój temat. Czasami można upolować gołębicę i będzie przykro.
Przysłowiowy kij w mrowisko Iskry lecą, w oku błysło, Do ataku sie szykujmy, I nikomu nie darujmy! Jak on tobie tak ty jemu, Sprawiedliwie, po bożemu Niech nikt dłużny tu nie będzie Wszak niedługo, po kolędzie, po opłatku i modlitwie Znów "DO BOJU!" krzyknie Bahus A my wiernie się stawimy, Komu trzeba dowalimy! Tak! Spokojnych Świąt Wam życzę, bez utarczek i potyczek Niech spokoju chociaż chwilka może nawet przez dni kilka Zadomowić się spróbuje zanim dalej poszybuje.....
Masz racje Petro , nie warto się w ogole odzywac , moja pierwsza odpowiedz w tym watku byla do Bahusa i tylko do niego.Otworzylas mi oczy tym wierszem,Janek ma racje jestem golebica, ale......... tylko w jednym sensie , ze reaguje na zaczepki ! nie powinnam , lepiej posiedziec i poczytac , jak inni sie ciagna za glowe.Widocznie to bylo zaplanowane , zeby nie wialo nuda......... no i udalo sie, dalam sie wciagnac :((wyciszam sie.Od jutra rekolekcje , nie jestem moherem jak mnie nazwal Janek,ale pojde posluchac.Przepraszam jezeli kogos obrazilam,znikam ! obiecuje ze do Swiat sie nie odedzwe,dlatego Zycze Tobie Petro i wszystkim bez wyjatku Zdrowych i Wesolych Swiat.
Kochany mój... CZYŚ TY SIĘ DO CHOLERY SZALEJU NAŻARŁ???????!!!!!!!!!, słuchaj no kochaniutki, no nie żebym ja cos miała do religii nie nigdy w życiu, katoliczka to i owszem jestem ale jak Boga kocham ja tu na tym forum to i owszem, o kapustce, bigoskiu , naleweczkach i seksiku, ale radio Maryja to juz dla mnie zawał i tamten swiat nie no tego to napewno niezniose, nie nigdy w życiu,:) a tak z ciekawości to ta spowiedź byłaby za friko, czy już ustalona jest jakas stawka, bo ja to mogę rozgrzeszenia udzielać ale po naszych parafialnych stawkach:)
Spowiedź za "friko"????? <wow> A widziałaś Ty coś za friko w prawdziwym Radiu o. przewielebnego....? Oficjalnie to "co łaska" ale z dopiskiem: " powyżej 100 zł" Bahus
No niestety, czas minął ( ten przyzwoity ),na podjęcie decyzji przez głosujacych. Brak wymaganej ilości głosów powoduje, automatycznie, skreślenie mnie z listy pretendentów do objęcia tejże katedry. To chyba nawet i lepiej. ;-)))
Was chyba pokręciło na dobre, ja podiołem swój głos w SPRAWIE OBRAŻANIA KOBIET na W/Z a wy zamiast się tym zając to czepiacie się Rydzyka .Zajmijcie się i zadbajcie oto żeby kobiety nie czuły sie żle bo chyba jest nie ciekawie z wami.Zamiast przeprosic to jeden z uczestników forum pisze jakieś wierszyki nie na temat,a drugi dalej najeżdza na Rydzyka i wygłasza kakieś referaty nie wiadomo w jakiej sprawie.Jesteście osobami które mają juz sporo życia za sobą, i pewne doświadczenia macie a zachowujecie się jak dzieci które dopiero co zostały przyjęte do przeczkola.Czy to naprawde tak trudno zrozumieć.....Jeśli macie choc troche ojeju w głowie to zachowujcie sie tak jak przystało na czowieka.Uff ile to sie trzeba nagadać i na tłumaczyć.
Piszesz do konkretnych osob czy tak do ogolu? I jedno i drugie nie da sie ogarnac uogolnieniem zadnym. No to ja napisze wporost - do ciebie. Sam wcale nie zajales stanowiska w jednej sprawie - a co najmniej w dwoch. Nie wkladaj prosze wszystkich kobiet do jednego wora, bo z cala stanowczoscia - w imieniu sporego grona kobiet z WZ (pisze o gronie, ktore znam na tyle, ze wiem jakie poglady prezentuja) moge powiedziec, ze nie chcialyby sie znalezc w jednym worku z niektorymi innymi kobietami z tejze strony. I te kobiety wcale twojej obrony nie potrzebuja. Nie masz prawa za to odbierac ani mnie ani kazdej innej osobie pisania - co sie mysli o tadziu
UFFF - nie katuj sie z tlumaczeniem - wiekszosc swoj rozum ma i nie bedzie sie kierowala twoimi tlumaczeniami.
Marink, IMO ten facio to zwykły prowokator. Nie brakuje takich w necie, niestety:// Żona w kuchni między garami, to chłopina nudzi się i nie wie, co ma ze sobą zrobić. Wpadł wiec na "pomysła", że trochę na WŻ zadymi. -- Pozd. Dorota
Piter, teraz powiem Ci dosadnie:przymknij gebę, ...nie pouczaj nikogo bo zapomniałeś chyba wielki katoliku-podrydzyku, obrońco kobiet, jak na chacie zachowałeś się. Jak zwykłe bydlę. Masz chyba dobrą pamięć?! A dosrywki masz iście "sikawkowe"...tylko z celnoscią kiepsko.
Piter! Mały, dwulicowy, fałszywy człowieczku!!!! Skłócający swego czasu kogo popadnie tutaj właśnie na WŻ. Jak rzadko kto zajmujący się z pasją plotkami, nowymi interpretacjami, "obsmarowywaniem dupy" komu popadnie. Dlaczegóż to ostatnio nie zaglądałeś? Bo ludzie Cię zbojkotowali!!! Pisze mi gnida na gg, kaja się, przeprasza, wchodzę za chwilę na czat a ten plociuch gada niestworzone rzeczy do zosi o mnie! jednoczesnie!!!!! Takie sytuacje zdarzały sie notorycznie!
Do pięt nie dorastasz komukolwiek zajmujacemu tu jakiekolwiek stanowisko. I moherom i Rydzykowi, a zwłaszcza ich zagorzałym przeciwnikom! I nie stawaj tu w obronie uciśnionych, bo ja jako kobieta czyję sie wyjątkowo poniżona mając TAKIEGO obrońcę!
Noooo kuźwa, piter ... bojkot pełny masz ode mnie i z listy moich znajomyvch na NK wypadaj... jeśli jesteś(?! nie nazwę Cię po imieniu) bo nie ma takiego imienia.
P.S. Petra, przepraszam że pod Ciebie się podkleiłem, ale to jako"łączność" w wypowiedzi potraktuj.
A ja wlasnie dzieki Wam (Tobie i Jankowi) weszlam na NK i usunelam pana pitera z mojej listy. Znajomych sie wybiera a ten pan nie jest godny mojego wyboru. Zostal przyjety "z marszu" jak wiekszosc WZtowiczow. Ale usuniety zostal swiadomie. Dziekuje Wam za te informacje o piterze.
Nasuwa mi sie jedna mysl: i Herkules dupa, kiedy ludzi kupa.
I myslę sobie, zę usunięcie z listy znajomych na nk- to STRASZNA ZEMSTA, hi
I nie, żebym broniła Pitera- niech się sam broni, skoro sam dał dupy, a zresztą nie znam człowieka... Ostrzeżenie potraktuje poważnie, natomiast strasznie niefajnie się to czyta... czy taką sugestię mozna by było wziąć pod uwagę?
Agiczku, lepiej nie znać czasem "całości występku", moje szczere i czasem bolesne przyłożenia ,...moga okazać się "połaskotaniem piórkiem". Wtedy gorzej, o całości, czytałoby się.
macie na pewno swoje racje i powody- nie wiem co zaszlo nie zna, Pitera nawet dopiero dzis przeczytalam watek. Wydaje mi sie jednak, ze mimo wszystko nie powinno sie kogos publicznie wyzywac smieciem i innymi takimi. Mozna nawrzucac prywatnie czy na gg. Nawet jesli ten ktos zasluzy bo jeszcze gorzej traktuje innych, czy zalazl za skore, czy musicie sie znizac do JEGO poziomu? Szlkoda by bylo.
Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości: > macie na pewno swoje racje i powody- nie wiem co zaszlo nie zna, Pitera > nawet dopiero dzis przeczytalam watek. Wydaje mi sie jednak, ze mimo wszystko > nie powinno sie kogos publicznie wyzywac smieciem i innymi takimi. Mozna > nawrzucac prywatnie czy na gg. Nawet jesli ten ktos zasluzy bo jeszcze gorzej > traktuje innych, czy zalazl za skore, czy musicie sie znizac do JEGO poziomu? > Szlkoda by bylo.
Dorotko kochana, do jego poziomu, jak piszesz,...mamy niemal taką odległośc jak z iglicy Pałacu K....do jego podziemi. Pyziol
Janku Kochany Ja akurat zdecydowanie wolę szczerą prawdę powiedzianą w oczy :) najlepiej w cztery oczy, hi... I za Twoją szczerośc cenię Cię najbardziej... ( moze dlatego, zę nigdy nie powiedziałeś mi np że jestem głupia ( skąd wysnuwam wniosek, ze być moze głupia nie jestem, hi)
Zrobiło się nudno....na forum nic się nie dzieje Janek nabrał wody w usta...Zadymiacze pochowali się po kątach. Chyba otworzę nowy dział "Radio Maryja 2" będzie można się tam wspólnie pomodlić...zrzucić się na bogobojny cel itp. Wiecie nawet mi się ten pomysł podoba. Wkn zrobimy matką zaufania, ojca dyrektora Pampasa mianujemy spowiednikiem. Ja będę uczył moralności i krzewił niechęć do spożywania piwa i innych mocniejszych trunków.
Bahus
amen
Oby Twe słowa wątkiem wesołym się stały.
Każdy w swych wypowiedziach będzie śmiały
Ale jak znam temat, odważnych nie będzie.
I taki wspaniały wątek nam tutaj ubędzie.
Spokojnie, za wygłupy tutaj nie będzie pokuty,
Będziemy się wypowiadać poważnie, nie na skróty.
Diabli pomieszali wątki, wszyscy się przekrzykiwali,
Jeszcze nie ma świąt a wszyscy się wypstrykali.
Nudno się zrobiło i teraz się wszyscy dziwimy?
Pojedyńcze wątki, ech, chyba się zanudzimy.
Raju przed świętami tutaj nie osiągniemy,
Bo tylko czytać a nie pisać tu chcemy.
Przepisy, reklamy, wciąż na WŻ śledzimy,
Kupujemy już produkty i ciasto miesimy.
Bójcie się Boga, odpocznijcie, klikajcie,
Modlitwy misjonarza Bahusa posłuchajcie.
No to ja obejmuję katedrę ucywilizowywania,
,(skreśliłem ze względu na zdublowaie katedry Bahusa)

umoralnianiai ukulturnianiaPowyższe stanowisko obejmuje po otrzymaniu nominacji tj 25 głosów ZA.
Głosy przeciw mnie nie obchodzą, nie bedę brał ich pod uwagę.
(-) Janek
Janku jestem Za a nawet Przeciw. Amen
Tylko 6(sześć ) głosów ...uwaga bo jak zrezygnuję to...oj będzie sie dzialo, oj...będzie
Ode mnie masz siódmy:)
Przydałaby się osoba mocna w seksie...aby propagować seks bezpieczny a jednocześnie frywolny, mimo że bogobojny.
Bahus
to moze ja mam sie za ten seks zabrac? chociaz mielismy tutaj jedna zarloczke, co nas swego czasu oswiecala:) ale bogobojnie to chyba nie bylo heheh.
ja sie zgadzam juz nawet na jakas zadyme, bo mnie sie tez osobiscie nudno robi:)
Cały PiS nie, bo sex od rzeczy, Samoobrona ... raczej odpada. No jest jeden ale on dmucha w mikrofon na resztę nie ma chyba sił, drugi też nie bo zajął się nalepkami na butelki z winem (wątpliwej jakości).
Kiedyś o pewnym Przemawiającym powiedziano, że jest bardzo męski, bo pieprzy na stojąco już drugą godzinę...
Jakbyśmy poszli tym tropem, to pewnie ktoś by się znalazł ;)))))))
Był taki co ponad cztery potrafił, ale to ze starej szkoły.;-)))
JA!!! JA!!!
Zabukuj dla siebie to stanowisko:)))
Goferek na sexinstruktora!!!
--
Pozd.
Dorota
Znaczy na instruktora sexu bezpiecznego?
O bezpieczeństwo to już każdy sam zadba;)) Byleby techniki były satysfakcjonujące:-D
--
Pozd.
D.
A za 4 miesiące to chyba tylko Lecytyna w hurtowych ilościach na odświeżenie pamięci...
to ja proponuje wirtualny seks grupowy oczywiście jarzynowy , wszystkie razem w jednym garze będa wyprawiały erotyczne wojarze, a my z ciekawosci popatrzymy a przy okazji coś upichcimy:)
wrzućmy trochę chabaninki! niech nie będzie bezpłciowo!
hmm.. nowy dział powiadasz? no nie wiem co na to słuchacze owego radia
Dekalog moherowych beretów:
Jam jest ojciec dyrektor Rydzyk Twój
który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli.
1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim.
2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty.
3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać.
4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją.
5. Nie zagłuszaj.
6. Nie cudzosłysz.
7. Nie przestrajaj.
8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej.
9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego.
10. Ani żadnej kasy, która Jego jest.
Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej,
z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich , a Rozgłośnię Jego jak siebie samego
* znalezione w sieci
A ja chcę być tą, co cegiełki rozprowadza, a w konsekwencji obejmę funkcję skarbniczki.
W to mi graj
To powinno być tutaj hahahahaha
Autor: makusia
Temat: Odp: Śmiech zakazany!!!(???) (BIS)
Data: 2008-12-05 18:44:51- Jak się nazywa facet wykorzystujący dzieci? - Pedofil. -
Jak się nazywa facet wykorzystujący zmarłych? - Nekrofil. -
Jak się nazywa facet wykorzystujący starszych ludzi? - Rydzyk!!!
Chyba jak zwykle ... posexolimy i na tym się skończy.
Jeden głos na mnie, na razie, chyba nie będzie katedry o tak szlachetnym znaczeniu.
Co do Naczelnego spowiednika, ... on słucha tylko tych co chce, do kitu z takim spowiednikiem.
Ja rowniez oddaje głos. na Ciebie Janku ,
Co do seksu, to przy krzyży wolno. bo mamy od razu rozgrzeszenie!
Nareszcie moi antywilbiciele widzą ile mam fanek.
Niech mi ktoś wytknie teraz ...oj, jak wtedy lutnę
Ja tez jestem fanka Janka wrednuska:))))) pozdro
Janku! popieram Cię obiema rękami i czym tylko chcesz
.
A wiecie co to jest anatema Wy....no to uważajcie :))na wielkim żarciu powinniście lubić Rydzyki,ponoć najlepsze są kiszone.Ile wynosi wpisowe do tego klubu?
Użytkownik irena57 napisał w wiadomości:
> A wiecie co to jest anatema Wy....no to uważajcie :))na wielkim żarciu
> powinniście lubić Rydzyki,ponoć najlepsze są kiszone.Ile wynosi wpisowe do
> tego klubu?
-Jakie jest najbardziej "trujące" z grzybowych dań?
-Rydz w telewizji TRWAM!
ja się tam anatemy nie boję.....Ale rydzyki najlepsze w masełku, nie na ambonie :)
Janku, a niech tam, bede zalowala, ale masz moj glos :)
A czegóż to będziesz żałować, że mohery Cię zakraczą ... już jeden się odezwał ten co tylko w garach by siedziałi czekał na "kadzenie"
Mam nadzieję,że to nie mnie miałeś na myśli.
Nigdy w życiu nie miałam żadnego moherowego beretu :)
Nigdy w życiu nie słuchałam Radia Rydzyka
Dziwię się ,że tak wiele osób to radio krytykuje,ja nie krytykuję bo go wogóle nie znam :))
Do Kościola mam "zdrowe "nastawienie nie nadużywam:)
hejka, hejka Janku , spoko , masz glos ode mnie tez ( mohera???) :)
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:

> hejka, hejka Janku , spoko , masz glos ode mnie tez ( mohera???) :)
Chyba już go wyrzuciaś, tego mohera,
Teraz inna go wdziała...cholera ...
Jak z tego wynika,
Bywalczyni ... śmietnika.
Witajcie ,sorki ale żadko czytam forum ale to co sie dzieje ostatnio to jednak wymaga komentarza,jestem tu juz ponad rok czasu i właśnie dowiaduje sie na forum osoby które są tu już jakiś czas pozwalaja sobie za dużo.Wiem że najstarszych uczestników W/Z sie ceni bo to oni są założycielami i autorami W/Z. W ostatnim czasie daje sie zauważyc że najstarsi seniorzy zachowują sie bardzo brutalnie wobec innych osób.Apstrakując od tego co sie dzieje, daje sie zauważyć ze niema znaczenia czy to jest mężczyzna czy kobieta ,oni jadą równo ...gnoją na forum wszystkich kto im podpadnie ,albo inaczej ...kto donich nie pasuje .Uważają sie za vipów W/Z i udają nie wiadomo kogo. Pisze to w obronie tych którzy sie żle czują na W/z, a widze po wpisach na forum że są takie osoby.Niedawno na forum pojawił się wątek o dobroci i wyrozumiałości dla nowch osób ,oto żeby wspierać i zachęcać nowe osoby do rozmów itp....Niestety autor tego tekstu okazal się jego przeciwnikiem,najpierw nawoływał oto żeby pomagac nowym osobom ,a póżniej ich krytykował.Pisze ten tekst właśnie tutaj bo nie podoba mi sie zachowanie Janka w stosunku do niku:Mama Różyczki.Niewiem Janku jaki masz cel żeby mieć jakieś aluzje do Różyczki i na jakiej podstawie to robisz.Przyrownujesz tą Kobiete do jakiś mocherowch beretów i porównujesz ją nie wiadomo do czego.Przecież sie da zauważyć że to jest normalna kobieta która weszła sobie na W/Z zeby dobrze sie bawic na czacie oraz korzystać z przepisów . Napisz prosze czemu to robisz. co ta kobieta Ci jest winna że publicznie wypisujesz na nią rózne niestworzone rzeczy.Wtrącasz się do kościoła i wypisujesz jakies nagonki na rózne świeckie osoby.Coś Ci powiem .....to co ma Rydzyk w głowie to Ty niemasz nawet w jednym małym palcu.Według niego jesteś zerem!!! Ja jestem katolikiem i popieram wszystkie instytucje kościelne i będe ich bronił,dlatego nie pozwole żebyś obrażał kogo kolwiek ze świata koiścioła.Niestety na każdy Twoj złośliwy watek dotyczący tematu KOŚCIÓŁ będe reagował negatywem!!! +++
Janek z Tineczką dyskusję sobie wiodą,
mają wspólne zdanie, idą jedną drogą.
Ich wspólne dyskusje to w sobie mają,
że tylko Oni wiedzą o czym tutaj gadają.
I dobrze, niech się tak przekomarzają,
lecz inni z boku, niech się nie wtrącają.
Tineczka Janka za wszystko polubiła,
nawet za mohera, niestety ale go zgubiła.
Jednak z boku cenzor, od roku obserwował,
dorwał się do mohera i będzie mędrkował.
Dobrze, że ,,żadko,, nasze forum czytuje,
bo gdyby wciąż czytał, to zdrowie zmarnuje.
Zauważył, że na stronach wyżeracze grasują,
Oni też, jego wizerunek na WŻ psują.
Seniorzy na WŻ-cie brutalnie się rozpychają,
każdemu szpilkę i nogę tu podstawiają.
,,Abstrakując,, całość zagadnienia, Oni równo,
traktują mężczyzn i kobiety jak gówno.
Kto im podpadnie, lub im nie pasuje
i jako Vipowie zdrowie Żarłokom marnuje.
Ileż pytań ten zagubiony moher posiada,
On wszystko krytykuje i bez przerwy gada.
Obrońca uciśnionych, zamiast się bawić,
to wpisu Janka nie może tu strawić.
Kredo wiary publicznie tutaj głosi,
On ze swoimi poglądami hardo się nosi.
Jeszcze chwila i właścicielom się dostanie,
jak się tu nie zmieni i kościół nie stanie.
Najwyższa pora, z obrzydzeniem mohera wymienić,
To wielki cenzor P I T E R, chyba się będę czerwienić.
Ostrzegam Cię chłopie, strony pomyliłeś,
za dużo tych świętości na stronie wymieniłeś.
Powiało nudą,,, tak ten wątek się mianował,
jak się nie zamkniesz, nie będę Cię szanował.
Kwestia wyznania, to indywidualna sprawa,
przekręty kościoła i Rydzyka, to dobra zabawa.
No oczywiście spodziewałem się tego.Kolejne zasłanianie vipów ,czyli jednak to prawda to co gadaja że odzywać i połuczać nie wolno zasłużonych uczestnikow W/Z bo oni zawsze mają racje .Zreszta trzeba było wogóle nie poruszac tematu ,bo jak to muwią : ruszysz gówno to będzie śmierdzieć.
PS. Lajan mam prośbe : nie nazywaj mnie żadnym mocherem bo ja nim nie jestem ani do żadnych tego typu organizacji nie należe.
Drogi Piterze, powinienem odpowioedzieć Ci nieco bardziej dosadnie za nazwanie mnie zerem przy Rydzyku ale odczytałem to mimo wszystko jako komplement. Dlaczego?...otóż:
-nie nawołuję do nirenawiści rasowej;
-nie nawołuję do nienawisci wiobec komuychów;
-nie nawołuję do nienawisci wobec niewierzacych:
-nie nawołuę do nienawisci wobec innowierców;
-nie nawołuję do nienawisci wobec "uprawiajacych sex inaczej";
nie nawołuje przedewszystkim do tepienia wszystkich myslacych inaczej niż ja, natomiast tepię głupotę(!!!), a nie nawołuje do tepienia głupich ludzi(!!!) ... to jednak chyba różnica, jak myslisz? Znalazłbym jeszcze więcej...malwersacje finansowe> okradzenie robtników ze składkowych pieniędzy i wybudowanie imperium rydzykowskiegi , i jego maniakalna wręcz cheć powiekszania imperium ...PoBozemu to uważasz...pomijajac chamskie wypowiedzi tego pozaj sie Boże PRZEDSTAWICIELA Koscioła w ...Polsce
Ja wykazując bezmyslnośc/głupotę wskazuję, próbuję wskazac gdzie lezy bład myslowy czy dlaczego głupote nazywam głupota.
Rydzyk w imię...czego właścnie nawołuje do tego co nawołuje. W IMIĘ MIŁOŚCI BLIŹNIEGO...!!!!!!!!!! nie ośmiszajj się jako obrońca Koscioła... Ja nie walcze z Kosciołem, zastanów sie i czytaj PORZADNIE co piszę a nie doszukuj się podtekstów.POwTARZAM JESZCE RAZ>>>UKRYTE MYSLI CZAsEM SĄ W MOICH WIERSZYDŁACH ALE NIE W PROZIE NA FORUM!!!! Musiałem wykrzyczeć to po raz niewiem juz który, bo jak widzę dalej jest ogladanie liter i wyrywkowe komentarze, a szlag mnie juz trafiać zaczyna powolutku.
Jesteś juz z nami nieco czasu ale jak widz czytasz tylko niektóre wątki, posty... bo raptem zuwazyłeć moje ataki na Mamę Rózyczki,
a pomijasz milczeniem inne osoby, które bardziej anizeli ja "dowalały " tejze...
Piszesz że wtravcam sie do Koscioła...nazwe Twoja uwage ...po imiiem=ni: idiotyzmy(!) piszesz mój drogi.
Kosciól wtraca się w sprawy kraju w którym ja ŻYJĘ I MIESZKAM...i co, Kosciół to swięta krowa i nie podlega krytyce...jego urzednicy są swietościa????????
Wybacz ale muszę zaliczyć Ciebie również do "moherów", nawet tych krańcowych.
Nie uwazam, ze napisałeś powyższe bez przemyślenia.
Ja również przemyślałem to co napisałem.
Resztę Twojej wypowiedzi pozostawiam bez komentarza ..szkoda słów, tylko mozna rece załamać.
Bardzo proszę wszystkich domorosłych adwokatów o ...nie wtrącanie swoich madrych wypowiedzi.
To nie jest potrzebne.
Użytkownik piter napisał w wiadomości:

Coś Ci powiem .....to co ma Rydzyk w głowie to Ty nie masz nawet w jednym
> małym palcu.Według niego jesteś zerem!!!
Piter coś Ci się z podniecenia pewnie pozajączkowało...z tego co piszesz to wynika, że wielebny o.dyrektor ma maleńki móżdżek...mniejszy od Jankowego małego palca. A może to Janek ma palca mutanta?
Bahus
Muszę poczynić pewne wyznanie....... Musze, bo mnie rozerwie, hi
Uwielbiam Twoje poczucie humoru i wyłapywanie wszelkich absurdów, Bahusie
Piter, cos nie tak, czytam i czytam i oczom nie wierze. Ty sobie mozesz kochac kosciol, nikt Ci tego nie zabroni, ale na milosc boska, ten rydzyk, to jakis szarlatan, z tego co ja rozumiem. U nas sa takie sekty zmuszajace ludzi na placenie za "czlonkostwo" , "zbawienie" i "autostrade" do nieba!!! To jest pranie mozgu.
Ja Janka nie zawsze popieralam, czesto mialam z nim awantury a jednak nadal moge z nim rozmawiac. Bo tylko ja wlasne bledy moge naprawic i tylko ja jestem odpowiedzialna za moje slowa. Tak jak Janek za swoje.
Kosciol a wiara w Boga , to wedlug mnie zupelnie cos innego. Ja mam swoja wiare i nie musze ja potwierdzac lataniem do kosciola. Tez jestem katoliczka, co nie znaczy, ze jakis rydzyk bedzie mial na mnie wplyw i napewno nie dam ani jednego grosza na jego imperium!!!!!
KOSCIOL o ktory chcesz walczyc zrobil ogromne krzywdy ludziom, dzieciom, nie wiem czy jestes a jour ze skandalami malestowania dzieci przez ksiedzy katolickich???
Nie wiem , czy chcesz o tym wiedziec???
Ty nie pozwolisz na obrazanie kogokolwiek ze swiata kosciola,,,, ja nie pozwole na krzywdzenie i wykorzystywanie ludzi w imie Boga!!!+++
Bardzo mi sie podoba Twoja wypowiedz Tineczko i na dodatek poparta faktami. Brawo!!!
Och,Lucky, po prostu ponioslo mnie niesamowicie!!!
Nie znosze fanatyzmu w imie Boga ( jakiegokolwiek )...!!!!
piter - Janek obroni sie sam, nie bede w Jego imieniu, ale nie sposob nie ustosunkowac sie do twojej wypowiedzi.
Widac za krotko tu jestes, i nie w pelni poznales tworczosc mamuski coruski, otoczki zawiaskowo-malomegiowo-bluerosowej itedeitepe -
trudno, Natomiast twoje podejscie do katolicyzmu - jakies kuriozum wrecz.
"Ja jestem katolikiem i popieram wszystkie instytucje kościelne i będe ich bronił,dlatego nie pozwole żebyś obrażał kogo kolwiek ze świata koiścioła.Niestety na każdy Twoj złośliwy watek dotyczący tematu KOŚCIÓŁ będe reagował negatywem!!! +++"
Spraw sobie jakis fajny miecz i wal na wojne krzyzowa. Miecz starczy - przylbica niepotrzebna.
Mariniku, pomijajac fakt, ze obciaze Cie szkodami jakie poniosl moj komp, moja odziez, i moj mebel na ktorym komp stoi, w momencie czytania ostatniego zdania Twojego komentarza, to musze poczynic wyznanie .... no kuzwa Kocham Cie !!!!!!!!!! Koniec wyznania:)))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:

> Mariniku, pomijajac fakt, ze obciaze Cie szkodami jakie poniosl moj komp, moja
> odziez, i moj mebel na ktorym komp stoi, w momencie czytania ostatniego zdania
> Twojego komentarza, to musze poczynic wyznanie .... no kuzwa Kocham Cie
> !!!!!!!!!! Koniec wyznania:)))
Zaczyna robić się ciekawie....Udaję się z wnioskiem do Pampasa o zmianę nazwy portalu
Bahus
PS. Dobrze, że Jadzia nie czyta tego forum
no i ze Wspanialy pewnie tez po polsku nie poczyta hihi
Hle, hle, hle a Jadzia to pewnie wie, bo ja Ja tez kocham !!!! bo oboje Mariniki to wspaniale ludzie som:)))
Mój też masz.
I bardzo dobrze ze jest spokoj, a czy nudno ? Ja sie nie nudze ! jest sporo ciekawych przepisow , mozna sobie poczytac
Wreszcie zapanowal porzadek ,mam nadzieje ze tak zostanie
Widzisz sama prowokujesz...
Czyzby ? i To pewnie Ciebie
nie widze w swojej odpowiedzi, zadnej prowokacji.
Czekasz na moją odpowiedź? Daj sobie spokój, ...
No bo wiadomo, ze kazde miesko mozna umilic podsmazona cebulka i pieczarkami, a jak jeszcze dodamy pol lyzeczki papryki to
cho, cho. A do salatki sloiczek majonezu, dwa ogorki ukiszone, troche kukurydzy, troche czerwonej fasolki i wszyscy chwala......
A jak dodamy odrobine estragonu na zimno, czy cieplo, to dostaniemy ze czterdziesci pytan i nasze malutkie ego sie napompuje tak, ze juz czujemy sie wlascicielami strony, wlascicielami prawdy........o kuchni i stronie.
Wieloznacznik
, jak zwykle Igo ale załuguje na wielkiego pychola
.
...
Mialam tego nie komentowac,ale..........zeby nie bylo nudno
skomentuje ! Szkoda ze nie mozna przyrzadzac potraw z jadu zmiji , mialabys najwiecej przepisow na Tej stronie,bo masz go w sobie bardzo duzo.Nie wylewaj go tyle:) bo bedziesz miala gorzkie swieta.
Zawsze można potrawę polać Viprosalem! Jad żmijowy nie jest taki niedostępny :-). Po co "wyciskać" go zaraz z Janka!
No chyba że z nudów!
Petra, to nie ze mnie wyciskany jest na siłe ten jad, zamiarem Moherowej Damy było idiotyczne (nie pierwszy raz już) dosranie, tym razem Kokliko.
By ze mnie wycisnąć jad, trzeba go pierwej nalać, a na to nie ma mocnych. Ja nie mam jadu, ja tylko nie cierpięgłupoty, zakłamania obłudy, ...dwulicowości (patrz>M.R).
Chociaż: czy ma drugą twarz ktoś kto nie ma twarzy?!
Po to tylko aby potem wziąć różaniec i zacząć się modlić " jakie to podłe i wredne ludzie są na tem Wu-Żecie", które zamiast kadzić szanownym Damom Moherowym i włazić w dupę bez mydła śmią mieć zdanie inne, swoje(!),a już nie daj Boże ateistyczne.
No oczywiście, wielkie sexolenie potem w innych wątkach o tolerancji, miłosci bliźniego ... rzygać się chce na taą pruderie i obłude, fałsz...
O tyle jest to dziwne(!) jest to, że taką przyjaźnią do innych ludzi czy też "miłością bliźniego wg przykazań Boskich" szczycą się młodsi (nieco ode mnie) i światli, a najgorsze, że uznający się za KATOLIKÓW CHRZEŚCIJAN.
Dziwią się potem, że na katolików plują inne wyznania.
Dostałam reprymendę inną drogą, a nie chce mi się kontynuować głupich sporów. Idą Święta i przemawiam ludzkim glosem, jestem ponadto!!! Nie zamierzam się dać sprowokować i nie odpowiem na żadne zaczepki. Mój post miał być dowcipny a tu ktoś nie wiadomo czemu poczuł się urażony. Osoba ta dobrze wie, że to o niej, inni niech się podtekstów nie dopatrują bo ich nie ma.
Rozumiem czyjeś jesienne depresje, ale zaczepki na siłę, lub wyciąganie starych spraw jest nie na miejscu.
Angorka to nie moher? Pytanie całkiem serio, bo tak mi się berecik spodobał, że kupiłam... Ale mogę teraz "wypaść z klubu".
Hłe, hłe, i tak Was kocham!
Pozdrawiam
Irena
Miałam się pod siebie doczepić, Bo to nie jest odpowiedź Janku dla Ciebie!
Petra, jakby co to zakladaj klub angorowych beretow:)))
Musiałabym dorobić ideologię.....
Kochana, angora jest z krolika a moher z kozy angorskiej, hi hi ,,,,
No wiedziałam, że gdzieś dzwoni... najważniejsza jednak jest ideologia.... najlepiej budzaca niezdrowe emocje (z rękoczynami włącznie).
Petra, jak milo Cie uslyszec:)
Buziaki tineczka
Witaj Kochana, jak po przeprowqadzce? zadomowilaś się?
Nawet podobna jesteś na tej "fotce".
No prosze,lis wylazl z nory ! zeby znow troche dokopac
wiesz ubawiles mnie do lez z ta dama moherowa:)) nie zaliczam sie do nich,po pierwsze........ raczej za mloda jestem,nigdy beretu ani kapelusika z moherku nie mialam:)) nie slucham tez stacji ojca dyrektora,dla Twojej wiadomosci ..........nie modle sie tez na rozancu.Wiec odpusc sobie staruszku,poklep sie po brzuszku ,bo tylko chyba juz klepanko Ci zostalo.Pisalam juz tyle razy, nie podpinaj sie pod moje wypowiedzi,bo ja pierwsza do Ciebie nie pisze,widze ze chory jestes bez klotni,biedy Janek ! ma tylko kilka fanek na przeszlo 100 uzytkownikow ktorzy sie tutaj loguja, przykro jest bo juz nie chwala wierszy,Janek na tapecie juz nie jest pierwszy:))Osoby obiektywne przeczytaja i zobacza kto tutaj miesza,bo na pewno nie ja.Jak Ci sie chce rzygac ..............hahahah rzygaj nikt Ci tego nie broni,a moze masz ciaze urojona ? temat z Toba calkowicie uwazam za zamkniety,smiac mi sie chce z Twojej madrosci,uchowaj mnie Panie na starosc przed taka.
.Powie Ci na koniec, mam gdzies Twoje obelgi,juz tylu osoba tutaj dokopales,ze jedna wiecej nie zrobi zadnej roznicy:)))Bahusie juz nudno nie jest:) ale obiecuje ze juz nic nie
w tym watku,ida Swieta kazdy ma co robic,a jak ktos sie nudzi ! to juz jego sprawa.:)))))))
Moherek to inaczej beton...czyli mózgownica nie do naprawienia, a co dopodpinasnia się, sama podpięłaś się pod mojego posta, chyba że po kilonku byłaś i nie dojrzałaś gdzie się podpinasz.
Wieku mi nie musisz wypominać, no ale brak argumentów pooduje chamskie dosrywki ... wykształconej Pan. Co do rzygania...też z czytaniem masz problemy ... ja tylko ODPOWIADAŁEM komuś...
Co do dosrywania na temat wierszy...jesteś jednak strasznie prymitywna, w stylu szczura z niedawnego wątku ...ciekawe, jako "fachowiec od informatyki", może nawet to Ty jesteś(?!)tym szczurem...
Gołębico ...
Zacznij normalnie żyć
Nie zachowuj się jak gówniarka,
Lub jak nie ...dokształcona kucharka ...
Tez Cie kocham moj szczurku:))) Tylko ze z tym piciem to pomylka :))))
Kochani Święta idą!! Dajcie sobie spokój, napiszcie do siebie cos miłego i zakopcie topór!!
Och Ty Bahusie osiągnołeś swój cel, zamiast piec pierniczki to prowokujesz - swoją drogą jakby nie chcieli to by nie pisali!!
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości:

> Kochani Święta idą!! Dajcie sobie spokój, napiszcie do siebie cos miłego i
> zakopcie topór!!Och Ty Bahusie osiągnołeś swój cel, zamiast piec pierniczki to
> prowokujesz - swoją drogą jakby nie chcieli to by nie pisali!!
Bahus
O kurde Janku, to ja beton a nie moher???? Cos ze mna nie tak, zauwazyles?,wcale mi sie nie chce juz pyskowac:)
. Kregoslup boli jak wsciekly, a ja tylko zdjecia na dokumentacje "majatku" porobilam :(((
Chyba ta przeprowadzka wplywa niedobrze na moj humor
Trzymaj warte na WZ, niedlugo bedziemy polemikowac
A na razie pozwole sobie wyslac Tobie pychola:)
Czytaj porządnie(!) bo znów Ci przyłożę.
Wiesz co kolego, Tobie nikt nie dogodzi:))) A ja dzisiaj rano obudzilam sie i zobaczylam nareszcie moje okno ( w sypialni) bez firanki,,,szok , w oknie olbrzymia sosna,,,jak ja moglam sie budzic przez 16 lat i nie widziec tego cuda????
A co ja takiego nie doczytalam, hihihi, przyloz mi porzadnie w kregoslup, wszystkie chwyty potrzebne
Wyglada na to, że ty właśnie, bedziesz miała gorzkie świeta, wiec nie psuj ich innym.
Wcale nie przecze ze moge miec troche goryczy:))bo w ciazy zgaga piecze
Jak wpisujesz w swoim nicku informację , że jesteś czyjąś matką , i na dodatek osoba podająca się za Twoją córkę czynnie udziela się na tej stronie ,to hamuj się odrobinę w swych odruchach , bo ja osobiście nie chciałabym widzieć swojej matki podpisującej się pod wypiętą dupą.
Najpierw zobacz kto mnie wypiete pokazuje,podpina sie pod moje posty ! nie tylko w tym watku,a ikonka jak ikonka,wiec daruj sobie.Zglos Bahusowi niech usunie ,skoro jest taka straszna.Nie bede sie nikomu tlomaczyc, a juz na pewno nie Tobie,moja corka to moja corka a ja to ja a Tobie nic do tego,zycze Ci takiej cory:)
Nie ważne kto co Ci pokazuje . Chodzi o Twoją reakcję , która nie przystoi do nicku . Uczysz cókę kodeksu Hammurabiego ? Dupa za dupę ?
nooooooo.
Kokliko, Ty jestes niezastapiona:) Bahus ma za duzo czerwonego atramentu i chce sie go wreszcie pozbyc:)))
No to sobie pogadalismy, a tu w prawie rownoleglym watku zaproszenie do rozmowy... to jeszcze se pogadamy?
Najwazniejsze aby tworczo!
Ja mam oczo plesie , zrobilam setki zdjec, dokumentowalam i wkladalam na disk,,,, no i syn musial ratowac moj komputer, bo ja "glupia baba" oczywiscie cos spieprzylam. Wiem doskonale czego nie wolno , ale diabel kusi:)))
Pogadamy, podyskutujemy, mam tyle wolnych Mb-tow , musze znowu cos narobic , zeby bylo wesolo:)
Usciski Kokliko i do uslyszenia "na tworczo":)
nudą powiało? jedni się nudzą i siedzą na WZ , drudzy się nudzą i słuchają RM, inni się nie nudzą bo rzucili się w wir porządków przed świątecznych - ot i cała filozofia.ps.na żartach się znam jak cholera ale czy to nie jest wyśmiewanie osób wierzących czasami?-ja np.swojej wiary się nie wstydzę!!!
Nie przesadzasz z tym naśmiewaniwem się z wiary(?): wiara, a Kościól, a szarlataneria w sutannach i malwersanci finansowi, by nie nazwać dosadniej zdobycia pieniędzy na imperium rydzkowskie ... Nie bądź .... właśnie" moherem". Przecież temu kanciarzowi marzy sie powiększanie dalsze imperium...powiesz ze w imię wiary czy instytucji nazywanej Kościół!!!!!
Drogi Janku wiem ,że jesteś wybitnie mądry i wszechwiedzący ale jak nie chcesz dawać pieniędzy na kościół to nie dawaj czy ktoś Cię zmusza ???Ja mam swój rozum i wiem co komu mam dawać a czego nie dawać.I nie potrzebnie tak się bulwersujesz tym co się dzieje w Toruniu ,bo to i tak nic nie da.Wyluzuj, odpręż się ,pomyśl o czymś miłym w końcu idą Święta(tylko nie wiem czy obchodzisz?).pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Jestes widasć nieco za mało zorientowana o przekręcie jakiego dokonał pan Rydzyk z pieniedzmi przeznaczonymi na inny cel.
Dosrywasz jak ... i nastepnym zdaniem życzysz miłego dnia.
Ironia, głupota czy chamstwo?!
Czytaj co napisamne, a nie co chciałabyś odczytać i w sztuczny sposób podnosić sobie poziom adrenaliny.
Żagnam (w tej dyskusji).
Ale się pan Janek zdenerwował?I po co się tak unosić ,wogóle nie dbasz o swoje zdrowie!Myślałam, że wchodząc na portal WZ będę rozmawiać o jedzeniu a nie o kościele ?-są portale katolickie i jeśli chcecie porozmawiać o wierze to może tam zaglądnijcie?Ja nie będę we wszystkim przyklaskiwać Lajankowi i Jankowi mam swoje zdanie i tego się trzymam.I jeszcze zaznaczę ,że nikogo tu się nie boję na tym forum.
Ja nie zdenerwowalem się, tylko nie myślałem, że jesteś również na słowa tak odporna.
Dziewczyno, Ty bój się sama siebie. Gdzie mamy iść dyskutować to ...( H.C.O. ...przemyśl !)...przecież nie wysyła Cię nikt do przedszkola. A może powinien?
No i jeśli chodzi o przyklaskiwanie Lajanowi i mnie to daruj sobie. Już dość obelg pod naszymi adresami, a przyklaskiwanie gołębicy byłoby nam przykre.
P.S.
Lajan, chyba wybaczysz, że odpowiedziałem również w Twoim imieniu?
Ale Cię nosi Janeczku a miałeś mi już nie odpowiadać w tym wątku przecież napisałeś :"żegnam" i co słowa nie dotrzymałeś?A co niby miałabym robić w tym przedszkolu miły Janku?
Zgodnie z bystrością umysłu...bawić się lalaeczkami...
No chyba nie myślałaś być tam przedszkolanką ... na litość Boską!!!??? Toż dzieciatka "zmoheryzowałabys " juz w tym wieku.
A co do noszenia, to masz racje, w fotelu nosi mnie ze śmiechu.
Chyba nie uważasz ,że zniżę się do Twojego poziomu i tym samym będę Ci odpowiadać już Cię przejrzałam na wylot i nie warto z Tobą ucinać dalszych tak płaskich dyskusji. Ja się na to nie nabiorę!A w dalszym ciągu życzę Ci miłego dnia ,bo chyba Ci się przyda.
Nareszcie.
Agacia, czemu masz się mnie bać? Przytakiwać mi nie musisz, przecież nie zabiegam o to. Przypuszczam, że jakieś wykształcenie masz, nauczyli Cię czytać, podejmować decyzje, masz wolną wolę. Możesz wybierać co chcesz. Ja Cię nie atakuję za wyznanie, zresztą wcale Cię dotychczas nie zauważyłem, ale zapewniam, że już będę pamiętał. Wczytaj się co ja opisuję i dopiero zabieraj głos na mój temat. Czasami można upolować gołębicę i będzie przykro.
Przysłowiowy kij w mrowisko
Iskry lecą, w oku błysło,
Do ataku sie szykujmy,
I nikomu nie darujmy!
Jak on tobie tak ty jemu,
Sprawiedliwie, po bożemu
Niech nikt dłużny tu nie będzie
Wszak niedługo, po kolędzie,
po opłatku i modlitwie
Znów "DO BOJU!" krzyknie Bahus
A my wiernie się stawimy,
Komu trzeba dowalimy!
Tak! Spokojnych Świąt Wam życzę,
bez utarczek i potyczek
Niech spokoju chociaż chwilka
może nawet przez dni kilka
Zadomowić się spróbuje
zanim dalej poszybuje.....
Ale mi się zrymowało... fiu, fiu....
Masz racje Petro , nie warto się w ogole odzywac , moja pierwsza odpowiedz w tym watku byla do Bahusa i tylko do niego.Otworzylas mi oczy tym wierszem,Janek ma racje jestem golebica, ale......... tylko w jednym sensie , ze reaguje na zaczepki ! nie powinnam , lepiej posiedziec i poczytac , jak inni sie ciagna za glowe.Widocznie to bylo zaplanowane , zeby nie wialo nuda......... no i udalo sie, dalam sie wciagnac :((wyciszam sie.Od jutra rekolekcje , nie jestem moherem jak mnie nazwal Janek,ale pojde posluchac.Przepraszam jezeli kogos obrazilam,znikam ! obiecuje ze do Swiat sie nie odedzwe,dlatego Zycze Tobie Petro i wszystkim bez wyjatku Zdrowych i Wesolych Swiat.
uff - tylko 2 tygodnie, ale - dobre i tyle.
I garstke soli rzucic za plecy...fiu,fiu...
Zycze wesolych dni adwentu Tobie i wszystkim na WZ, jak zdaze to wysle Wesolych Swiat rowniez:)))
Użytkownik Petra napisał w wiadomości:

...Ale mi się zrymowało... fiu, fiu....
W całym wierszu tylko Bahus Ci się nie zrymował....(zakała jedna)
Bahus
Bo wyjątkowy jesteś, nie ma do Ciebie częstochowskiego rymu :-)
Kochany mój... CZYŚ TY SIĘ DO CHOLERY SZALEJU NAŻARŁ???????!!!!!!!!!, słuchaj no kochaniutki, no nie żebym ja cos miała do religii nie nigdy w życiu, katoliczka to i owszem jestem ale jak Boga kocham ja tu na tym forum to i owszem, o kapustce, bigoskiu , naleweczkach i seksiku, ale radio Maryja to juz dla mnie zawał i tamten swiat nie no tego to napewno niezniose, nie nigdy w życiu,:)
a tak z ciekawości to ta spowiedź byłaby za friko, czy już ustalona jest jakas stawka, bo ja to mogę rozgrzeszenia udzielać ale po naszych parafialnych stawkach:)
Spowiedź za "friko"????? <wow> A widziałaś Ty coś za friko w prawdziwym Radiu o. przewielebnego....? Oficjalnie to "co łaska" ale z dopiskiem: " powyżej 100 zł"
Bahus
No niestety, czas minął ( ten przyzwoity ),na podjęcie decyzji przez głosujacych. Brak wymaganej ilości głosów powoduje, automatycznie, skreślenie mnie z listy pretendentów do objęcia tejże katedry.
To chyba nawet i lepiej. ;-)))
Was chyba pokręciło na dobre, ja podiołem swój głos w SPRAWIE OBRAŻANIA KOBIET na W/Z a wy zamiast się tym zając to czepiacie się Rydzyka .Zajmijcie się i zadbajcie oto żeby kobiety nie czuły sie żle bo chyba jest nie ciekawie z wami.Zamiast przeprosic to jeden z uczestników forum pisze jakieś wierszyki nie na temat,a drugi dalej najeżdza na Rydzyka i wygłasza kakieś referaty nie wiadomo w jakiej sprawie.Jesteście osobami które mają juz sporo życia za sobą, i pewne doświadczenia macie a zachowujecie się jak dzieci które dopiero co zostały przyjęte do przeczkola.Czy to naprawde tak trudno zrozumieć.....Jeśli macie choc troche ojeju w głowie to zachowujcie sie tak jak przystało na czowieka.Uff ile to sie trzeba nagadać i na tłumaczyć.
Słuchaj Piter, okres przedświąteczny, to powiem Ci delikatnie , odpier...l się. A może nie rozumiesz zakuty moherze?
Piszesz do konkretnych osob czy tak do ogolu? I jedno i drugie nie da sie ogarnac uogolnieniem zadnym. No to ja napisze wporost - do ciebie. Sam wcale nie zajales stanowiska w jednej sprawie - a co najmniej w dwoch.
Nie wkladaj prosze wszystkich kobiet do jednego wora, bo z cala stanowczoscia - w imieniu sporego grona kobiet z WZ (pisze o gronie, ktore znam na tyle, ze wiem jakie poglady prezentuja) moge powiedziec, ze nie chcialyby sie znalezc w jednym worku z niektorymi innymi kobietami z tejze strony. I te kobiety wcale twojej obrony nie potrzebuja.
Nie masz prawa za to odbierac ani mnie ani kazdej innej osobie pisania - co sie mysli o tadziu
UFFF - nie katuj sie z tlumaczeniem - wiekszosc swoj rozum ma i nie bedzie sie kierowala twoimi tlumaczeniami.
Marink,
IMO ten facio to zwykły prowokator. Nie brakuje takich w necie, niestety://
Żona w kuchni między garami, to chłopina nudzi się i nie wie, co ma ze sobą zrobić. Wpadł wiec na "pomysła", że trochę na WŻ zadymi.
--
Pozd.
Dorota
Mimo wszystko nie zgodzę się z Tobą.
Piter,
wyjdź chłopie na dwór, złap chaust powietrza, dywany wytrzep, karpia w stawie poszukaj i jestem pewna od razu Ci się lżej na duszy zrobi.
Piter ja jakos nie czuję się urazona tym co mówi Janek chociaz zdarzało się,że stawiał mnie do pionu.
OOOO niieeeee Piter wypraszam sobie,proszę nie czepiać się dzieci z "przedszkola" i bez porównań proszę ;)
Goralka, czepiasz sie tego "przeczkola" moze Piter tez chodzil do czkoly a nie szkoly...skad wiesz??
Dobrze róbie co chcecie i pozabijajcie się nawet,tylko żeby pózniej nie było lamentu że się ludzie z W/Z wyludniają .
Piter, teraz powiem Ci dosadnie:przymknij gebę, ...nie pouczaj nikogo bo zapomniałeś chyba wielki katoliku-podrydzyku, obrońco kobiet, jak na chacie zachowałeś się. Jak zwykłe bydlę. Masz chyba dobrą pamięć?! A dosrywki masz iście "sikawkowe"...tylko z celnoscią kiepsko.
Pisze mi gnida na gg, kaja się, przeprasza, wchodzę za chwilę na czat a ten plociuch gada niestworzone rzeczy do zosi o mnie! jednoczesnie!!!!! Takie sytuacje zdarzały sie notorycznie!
Noooo kuźwa, piter ... bojkot pełny masz ode mnie i z listy moich znajomyvch na NK wypadaj... jeśli jesteś(?! nie nazwę Cię po imieniu) bo nie ma takiego imienia.
P.S.
Petra, przepraszam że pod Ciebie się podkleiłem, ale to jako"łączność" w wypowiedzi potraktuj.
To przyjąłeś go na NK? Ja nie!
No popatrz Janku co robią emocje, ja też się pod Ciebie "podpięłam", na szczeście zaznaczyłam o kogo chodzi.
i ja dziękuję , wierzyc mi sie nie chce:((
To było dawno jeszcze przed Otominem, jak lista szła.
JUŻ ŚMIECIA wyrzuciłem!
No bo wtedy wyszło szydło z worka.
I myslę sobie, zę usunięcie z listy znajomych na nk- to STRASZNA ZEMSTA, hi
I nie, żebym broniła Pitera- niech się sam broni, skoro sam dał dupy, a zresztą nie znam człowieka... Ostrzeżenie potraktuje poważnie, natomiast strasznie niefajnie się to czyta... czy taką sugestię mozna by było wziąć pod uwagę?
( dodam, ze nie mam zamiaru nikogo urazić :) )
Agiczku, lepiej nie znać czasem "całości występku", moje szczere i czasem bolesne przyłożenia ,...moga okazać się "połaskotaniem piórkiem". Wtedy gorzej, o całości, czytałoby się.
macie na pewno swoje racje i powody- nie wiem co zaszlo nie zna, Pitera nawet dopiero dzis przeczytalam watek. Wydaje mi sie jednak, ze mimo wszystko nie powinno sie kogos publicznie wyzywac smieciem i innymi takimi. Mozna nawrzucac prywatnie czy na gg. Nawet jesli ten ktos zasluzy bo jeszcze gorzej traktuje innych, czy zalazl za skore, czy musicie sie znizac do JEGO poziomu? Szlkoda by bylo.
Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości:
> macie na pewno swoje racje i powody- nie wiem co zaszlo nie zna, Pitera
> nawet dopiero dzis przeczytalam watek. Wydaje mi sie jednak, ze mimo wszystko
> nie powinno sie kogos publicznie wyzywac smieciem i innymi takimi. Mozna
> nawrzucac prywatnie czy na gg. Nawet jesli ten ktos zasluzy bo jeszcze gorzej
> traktuje innych, czy zalazl za skore, czy musicie sie znizac do JEGO poziomu?
> Szlkoda by bylo.
Dorotko kochana, do jego poziomu, jak piszesz,...mamy niemal taką odległośc jak z iglicy Pałacu K....do jego podziemi.
Pyziol
Ja akurat zdecydowanie wolę szczerą prawdę powiedzianą w oczy :) najlepiej w cztery oczy, hi...
I za Twoją szczerośc cenię Cię najbardziej... ( moze dlatego, zę nigdy nie powiedziałeś mi np że jestem głupia ( skąd wysnuwam wniosek, ze być moze głupia nie jestem, hi)
Buziaki Błedny Rycerzu ;)
Bo jezdeś "durnowaty osieł"
, jak czasem mówimy sobie w Wiedźmodomu,
też Go miałam w znajomych:(( popatrz jak można sie na ludziach pomylić :((