W zeszłym roku już od listopada chyba grali "Last Christmas" "Wham!" (George Michael), a w tym jeszcze nie słyszałam:(((( A to jedyna piosenka świąteczna, która nigdy mi się nie nudzi. A Wy jakie lubicie? I czy podobają się Wam polscy (pseudo)wokaliści zawodzący rzewnie nt. Gwiazdki itepe? p.
Lepiej srać ... ale do sedesu, mniej sprzątania. Przy rzyganiu trzeba uważać na talerze, mozna sie pomylić i w swój ... a potem zjeść. Ale mimo wszystko: smacznego. P.S. A swoją drogą chcialbym to zobaczyć rzy... do zerzy...
A ja nie bardzo. Może nie jest to u mnie tak zaawansowane jak u Anay, ale jak ją słyszę, to jakoś najbardziej chce mi się śmiać... taka... hmmmm.... mało wiarygodna ;)))))
Janku, jaki tam wyciag, normalna kolejka do kasy. I dlatego jesli o mnie, to troszke mniej lubie, bo kojarzy mi sie wylacznie z kasa (no ale to prawda, ze za wlasne wyglupy trzeba zaplacic).Placimy, placimy, ale zeby jeszcze trzeba to udokumentowac pewna melodia? Tylko mi tu nie wsuwaj, ze nie znam sie na nutach, bo skonczylam podstawowke muzyczna, a nie jakies ognisko. Fakt, ze na reszte zabraklo talentu, ale jako beztalencie, na nutach sie znam (to tylko na wypadek, gdyby Ci przyszedl do glowy alfabet czytany i rozumiany). Wcale sie nie wczepiam w watek bahusa co do zadymy! Nawet deklaruje sie jako Twoja fanka nr...........No i sam widzisz ile tych fanek. A z drugiej strony kompletnie nie wierze, ze gust jest sprawa indywidualna, mysle, ze gust, to wielkie universum swiata, bywaja zle, dobre i naprawde straszne. Zadyma moze sobie poleciec.Ale wcale niezwiazana z Toba.
Janku, a ja "z innej beczki" Jak to robisz, że słowa "TEN", "TAKI" itd. to aktywne linki. Naucz mnie proszę:) Z góry dziękuję za wyrozumiałe potraktowenie osoby z indolencją komputreową;)) -- Pozdrawiam Dorota
Zainstalowanie GG trwa ... 10 minut. ... ....ale spróbuję tutaj, chyba więcej "uczniów" będzie... wybierz coć , najlepiej piosenke w nowym oknie z yutuby
ja mam : http://pl.youtube.com/watch?v=yEcqxQTitd0&feature=related lewym klikiem myszki zaczernij jadąc w lewo tego linka a teraz ..popatrz wyzej jest takie ogniwko łańcuszka: całe i rozerwane ....kliknij w całe oniwko lewym klikiem myszki. Pokaże się okienko z trzema linijka [mi do "wypełnienia": w górną i dolną wstaw tego samego linka prawym "klikiem" myszki a w srodkowym Otwórz w tym samym oknie zmień na Otwórz w nowym oknie (lewym klikiem) następnie kliknij Wstaw (lewym klikiem) <<< to powoduje,że link otworzy sie w innym oknie bez kasowania posta i "wylotu" z W-Żetu Powtórz zakreślenie lewym klikiem jak wyżej.....teraz napisz UDAŁO SIĘ...zniknie link, ....a pojawi sie to co napiszesz. Teraz ...tylko Wyślij ...i po wszystkim. Powodzenia
P.S. Wiem,że nie materminologii fachowej ale ...ważne, że się umie, a nie jak sie nazywa...
Można odwrócić kolejnośc: pierw wpisać słowaUDAŁO SIĘ, a potem " poczynić" jak wyżej...popróbujcie sami
A to jedyna piosenka świąteczna, która nigdy mi się nie nudzi.
A Wy jakie lubicie?
I czy podobają się Wam polscy (pseudo)wokaliści zawodzący rzewnie nt. Gwiazdki itepe?
p.
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=210006&post=210006&offset=0 zapraszamy
ups..
to jedyna piosenka świąteczna, którą do zerzygania rzygam.
Lepiej srać ... ale do sedesu, mniej sprzątania. Przy rzyganiu trzeba uważać na talerze, mozna sie pomylić i w swój ... a potem zjeść.
Ale mimo wszystko: smacznego.
P.S.
A swoją drogą chcialbym to zobaczyć rzy... do zerzy...
w zet-ce premiera była wczoraj ok 9.00 rano
A ja tam ją lubię!
Tym bardziej, że pojawia się tylko w grudniu.
A ja nie bardzo. Może nie jest to u mnie tak zaawansowane jak u Anay, ale jak ją słyszę, to jakoś najbardziej chce mi się śmiać... taka... hmmmm.... mało wiarygodna ;)))))
Fajna jest, bo melodia taka rytmiczna do przytupywania na śniegu, w kolejce na wyciąg narciarski.
(no ale to prawda, ze za wlasne wyglupy trzeba zaplacic).Placimy, placimy, ale zeby jeszcze trzeba to udokumentowac pewna melodia?
Tylko mi tu nie wsuwaj, ze nie znam sie na nutach, bo skonczylam podstawowke muzyczna, a nie jakies ognisko.
Fakt, ze na reszte zabraklo talentu, ale jako beztalencie, na nutach sie znam (to tylko na wypadek, gdyby Ci przyszedl do glowy alfabet czytany i rozumiany).
Wcale sie nie wczepiam w watek bahusa co do zadymy! Nawet deklaruje sie jako Twoja fanka nr...........No i sam widzisz ile tych fanek.
A z drugiej strony kompletnie nie wierze, ze gust jest sprawa indywidualna, mysle, ze gust, to wielkie universum swiata, bywaja zle, dobre i naprawde straszne. Zadyma moze sobie poleciec.Ale wcale niezwiazana z Toba.
Tez ja bardzo lubie:)
Też bardzo lubię "Last Christmas" i jeszcze w tym roku nie słyszałam.
Mam kilka ulubionych, ale nie wyobrażam sobie świąt bez u2 It's Christmas, Merry Christmas Baby Bruce'a oraz bez Ramones Merry Christmas Baby :-)
:-))
a co do polskich to sie nie wypowiem, bo nie zgłębiłam tematu.
Pozdrawiam
Rowniez i ja lubie ta piosenke. Uwazam, ze bardzo swiatecznie nastraja.. szczegolnie jako przygotowanie do Swiat i umila oczekiwanie na nie.
Miło ten kawałek usłyszeć w okresie przedswiatecznym. Wracam myślami do świat sprzed lat , budzi we mnie sentymentalne wspomnienia...
Wolę TEN
albo:
TAKI
a nawet ten z lamusa:
STARY
a nawet dla lekkiej odmiany
COŚTAKIEGO
....a kto zna:
TĄ......
Janku, a ja "z innej beczki"
Jak to robisz, że słowa "TEN", "TAKI" itd. to aktywne linki.
Naucz mnie proszę:)
Z góry dziękuję za wyrozumiałe potraktowenie osoby z indolencją komputreową;))
--
Pozdrawiam
Dorota
Moje GG jest w ustawieniach jeśli Masz GG dryndaj i od ręki powiem Ci jak to się robi. Tak prostye, ze aż smnieszne ..
Nie mam GG buuuuu....
Jak założę, to się przypomnę:)
--
Pozd.
Dorota
....ale spróbuję tutaj, chyba więcej "uczniów" będzie...
wybierz coć , najlepiej piosenke w nowym oknie z yutuby
ja mam :
http://pl.youtube.com/watch?v=yEcqxQTitd0&feature=related
lewym klikiem myszki zaczernij jadąc w lewo tego linka
a teraz ..popatrz wyzej jest takie ogniwko łańcuszka: całe i rozerwane
....kliknij w całe oniwko lewym klikiem myszki.
Pokaże się okienko z trzema linijka [mi do "wypełnienia": w górną i dolną wstaw tego samego linka prawym "klikiem" myszki a w srodkowym Otwórz w tym samym oknie zmień na Otwórz w nowym oknie (lewym klikiem)
następnie kliknij Wstaw (lewym klikiem) <<< to powoduje,że link otworzy sie w innym oknie bez kasowania posta i "wylotu" z W-Żetu
Powtórz zakreślenie lewym klikiem jak wyżej.....teraz napisz UDAŁO SIĘ...zniknie link, ....a pojawi sie to co napiszesz.
Teraz ...tylko Wyślij ...i po wszystkim.
Powodzenia
P.S.
Wiem,że nie materminologii fachowej ale ...ważne, że się umie, a nie jak sie nazywa...
Chyba mi się udało
Janku, wielkie dzięki:))
--
Pozd.
D.
Właśnie w RMF zagrali :), ale akurat za tą piosenką nie przepadam...
Wiem, że nie na czasie...ale...zawsze rozgrzewa serce..
TA MELODIA...
bardzo często słucham jej, kiedy mnie coś "gniecie" ...
A co powiecie na tą : http://www.youtube.com/watch?v=5shZYSgGolk
Bardzo lubię jeszcze tą http://pl.youtube.com/watch?v=THcbQyFtCqg
W internetowym radiu polska stacja właśnie utworzyli dwa nowe kanały temetyczna czyli "światecznie" i "kolędy" .Grają non stop tylko muzyka...
albo
ja to lubie ta piosenke:)
POGUES