Forum

Rozmowy wolne i frywolne

pomocy

• Autor: skopolendra Data: 2008-12-08 18:52:19

W ubieglym roku bedac na urlopie w Ustce widzialam dzieciaki jezdzace na czyms w rodzaju lyzworolek.Byly to podwojne koleczka zakladanme na tylna czesc buta.Nazywalo sie toto jakos tak z angielska.czy ktos moze mi popmoc przypomniec sobie jak to sie nazywa?moja corka chcialaby dostac podobne ale jak mam jej kupic skoro nie wiem podjaka nazwa tego szukac.Nie chodzi o buty heelys to mozna bylo nalozyc na kazde sportowe obuwie.Prosze o pomoc.Pozdrawiam wszystkich

• Autor: anekaz14 Data: 2008-12-08 19:05:38

Może chodzi o coś takiego    http://www.allegro.pl/item493047851_swiecace_rolki_wrotki_najlepsze_pod_choinke.html

• Autor: marcia33 Data: 2008-12-08 19:12:46

kochana moja corka uruchomila kolezanki i sa to minirolsy chyba- tak mi powiedziały

• Autor: skopolendra Data: 2008-12-08 19:56:41

Ale jestesciewspaniali.Pare minut i juz wiem.Teraz zostaje mi tylko dowiedziec sie jak to sie nazywa po niemiecku albo kupic w Polsce.Serdecznie dziekuje

• Autor: marcia33 Data: 2008-12-08 20:13:57

powodzenia i daj znac czy sie udaly zakupy

• Autor: sanella* Data: 2008-12-08 21:21:05

Oh,uwaga, moja corka miala z tymi rolkami bardzo przykre i bolesne doswiadczenie. Za pierwszym razem jak ubrala (miala 10 lat ) tak wyrznela na d...., i porzadnie stukla kosc ogonowa, nie bylo to wtedy smieszne!!! Rolki juz wiecej nie zalozyla, leza dwa lata w szufladzie.Uwazaj na corke, moge zapytac ile ma lat? , bo dla malych dzieci one  sie wogole nie nadaje, ciezko na nich  rownowage utrzymac.

• Autor: sanella* Data: 2008-12-09 08:23:27

Musze jeszcze dodac, ze corka (od paru lat) swietnie jezdzi  na inlineskater, wiec taki antytalent nie jest.Pozdrawiam

• Autor: skopolendra Data: 2008-12-09 08:30:47

Moja corka ma prawie 11 lat.hm..troche sie zastanowilam...chociaz dwa lata temu w Ustce widzialam kilkuletnie dzieci smigajace ze spora predkoscia.Moja corka chciala to dostac na urodziny(sa w styczniu).ewentualnie moga byc jeszcze heelys buty z rolkami w podeszwie ale to bardzo niepraktyczny wydatek bo noga jej rosnie jak szalona a to cholerstwo kosztuje 100 euro.Pomysle..Dziekuje bardzo

• Autor: sanella* Data: 2008-12-09 08:58:53

Napewno mozna i tego sie nauczyc, napisalam to tylko, zeby ostroznie zaczynac i malym dzieciom (11 lat to juz panna) ich nie polecam. Chetnie bym ci je przeslala ( u nas i tak leza) , ale przesylka bylaby chyba drozsza jak te rolki ( kosztowaly 2 euro). Pozdrawiam

• Autor: skopolendra Data: 2008-12-09 09:22:01

A mozesz mi napisac gdzie je kupilas?szulalam na ebayu ale nicnie znalazlam.Czy to sie nazywa fachowo Hy-Pro Street Glider?Dziekuje za tak szybkie oddpowiedzi.Pozdrawiam serdecznie

• Autor: sanella* Data: 2008-12-09 09:43:13

Nie mam pojecia jak sie nazywaja, my kupilismy w Chinach na urlopie. Jak mieszkasz w niemczech to ci je wysle, mamy dwie pary, syn (starszy) tez sobie je kupil, jakos powoli mu to szlo (przynajmnie sie nie wywalil) , ale on jest na nie za ciezki i tez leza dwa lata.Na prezet sie nie nadaja, bo sa uzywane i bez opakowania. Jak chcesz wysle ci email  i podasz mi twoj adres (widzialam, ze twoj email jest podany).
    Ps. Jak corka wyrznela, to sie caly hotel (25-pietrowy)  zatrzasl, dzien przed powrotem do domu. Podroz 12 godz. samolotem, a ona na tylku siedziec nie umiala!

• Autor: skopolendra Data: 2008-12-09 10:39:52

Bylabym ci bardzo wdzieczna.ajnie ze sa tacy zyczliwi ludzie:)

• Autor: sanella* Data: 2008-12-09 11:50:50

wyslalam email.

Przejdź do pełnej wersji serwisu