Witam serdecznie! Mam taki problem:chciałam przesłać filmik na YouTube zrobiony na Movie Maker o wielkości 28 MB i przesyłam to już przeszło 3 godz.-czy ktoś wie dlaczego nie mogę go przesłać,bo te 3 godz. to wydaje mi się za długo Bardzo proszę o pomoc
Moze byc kilka przyczyn,bo wysylam tez filmy na youtube tzn;moj maz,dlatego wiem np;jesli wgrywa Ci sie film to niemozesz otwierac innych stron i buszowac po internecie,tylko cierpliwie czekac,az sie zaladuje.28 MB to nie jest duzo,ja nieraz mialam 30 MB i wgralo mi w 40 minut. I to niema nic wspolnego z upload,czy ze ktos ma slaby internet.A po drugie moze byc tez tak,ze siec jest obciazona,tzn;ze duzo osob akurat tez cos laduje lub moglo sie wgrac z bledem to wtedy musisz cofnac wgrywanie i sprobowac jeszcze raz. Zycze powodzenia i daj znac jak Ci poszlo - Agnieszka.
Udało mi się w końcu!!! Próbowałam późnym wieczorem,ale ciągle zrywało mi połączenie.Więc znowu o 6 rano spróbowałam i w końcu przesłałam.Rano zawsze net jest mniej obciążony,no i zrobiłam tak jak mówiłaś,żeby nic więcej innego nie włączać.Bardzo wszystkim dziękuję za rady,a Tobie Agnieszko szczególnie A oto mój filmik: phttp://l.youtube.com/watch?v=HsEDCckARGg
Czytałam to już robię wg tych wskazówek i nic
W "pomocy i informacjach" nie znałazłaś nic nt temat?
Przesyłałaś już coś kiedyś?
Robię to pierwszy raz i wg wskazówek You TUBE dwa razy próbowałam i trwało to ponad 3 godz -nie wiem co mogłabym źle robić
TUTAJ chyba musisz poszukać pomocy.
Może po prostu masz za słabe łącze.
Może masz za słaby internet? Mam na myśli upload czyli prędkość wysyłania.
kurcze nie znam się i nie mam pojęcia jaką mam szybkość internetu
Moze byc kilka przyczyn,bo wysylam tez filmy na youtube tzn;moj maz,dlatego wiem np;jesli wgrywa Ci sie film to niemozesz otwierac innych stron i buszowac po internecie,tylko cierpliwie czekac,az sie zaladuje.28 MB to nie jest duzo,ja nieraz mialam 30 MB i wgralo mi w 40 minut.
I to niema nic wspolnego z upload,czy ze ktos ma slaby internet.A po drugie moze byc tez tak,ze siec jest obciazona,tzn;ze duzo osob akurat tez cos laduje lub moglo sie wgrac z bledem to wtedy musisz cofnac wgrywanie i sprobowac jeszcze raz.
Zycze powodzenia i daj znac jak Ci poszlo - Agnieszka.
O tej porze to może być słabe łącze,spróbuję znowu pokombinować późnym wieczorem
Wlasnie poznym wieczorem to siedzi duzo osob na kompie
,ale sprobuj
Próbowałam późnym wieczorem,ale ciągle zrywało mi połączenie.Więc znowu o 6 rano spróbowałam i w końcu przesłałam.Rano zawsze net jest mniej obciążony,no i zrobiłam tak jak mówiłaś,żeby nic więcej innego nie włączać.Bardzo wszystkim dziękuję za rady,a Tobie Agnieszko szczególnie
phttp://l.youtube.com/watch?v=HsEDCckARGg
Zapomniałam dodać,że filmik przesyłał sie godzinkę
Pozwoliłem sobie, przepraszam, na małe usprawnienie, teraz Twój link po kliknięciu w poniższą treść;
OTWIERA SIĘ W NOWYM OKNIE
a ten Psalm jest piękny.
Pozdrawiam