Witam Wszystkich Jestem tutaj nowa i bardzo bym prosila o odpowiedz jaka maszyne najlepiej wybrac do pieczenia chleba nie wiem czy taki watek juz jest... Chce sobie zrobic prezent na swieta i dla rodzinki piec takie pysznosci ale nie wiem jaka maszyna jakiej firmy jest najlepsza... Bardzo prosze o odpowiedzi Serdecznie pozdrawiam.
Witaj na forum ! :) W prawym górnym rogu masz knefelek "Szukaj". Wpisz tam "Maszyna do chleba" lub "Automat do pieczenia". Jeśli na razie nie interesują Cię przepisy, a tylko opinie posiadaczy, to większość informacji znajdziesz po "odhaczeniu" w wynikach wyszukiwania przepisów i artykułów i ponownym szukaniu wyłącznie na forum. Sama ocenisz, które wiadomości są dla Ciebie przydatne i co wziąć pod uwagę przed zakupem maszyny.
a ja przy okazji odpowiem. Maszynę kupiłam mamie-jakiejś niemieckiej firmy,w ARTDOMIE nie pamiętam nazwy dokładnie. Plusem jej było to,że posiadała dwa mieszadła i dość wygodny kształtem pojemnik. Taka "wanienka" a nie "głęboki tunel"-jeśli wiesz o co mi chodzi. Co do funkcji-nie podpowiem, bo osobiście maszyny nie używam :) pozdrawiam.
Witam Wszystkich
Jestem tutaj nowa i bardzo bym prosila o odpowiedz jaka maszyne najlepiej wybrac do pieczenia chleba nie wiem czy taki watek juz jest...
Chce sobie zrobic prezent na swieta i dla rodzinki piec takie pysznosci ale nie wiem jaka maszyna jakiej firmy jest najlepsza...
Bardzo prosze o odpowiedzi
Serdecznie pozdrawiam.
Witaj na forum ! :)
W prawym górnym rogu masz knefelek "Szukaj".
Wpisz tam "Maszyna do chleba" lub "Automat do pieczenia".
Jeśli na razie nie interesują Cię przepisy, a tylko opinie posiadaczy, to większość informacji znajdziesz po "odhaczeniu" w wynikach wyszukiwania przepisów i artykułów i ponownym szukaniu wyłącznie na forum.
Sama ocenisz, które wiadomości są dla Ciebie przydatne i co wziąć pod uwagę przed zakupem maszyny.
Pozdrawiam. Paola
a ja przy okazji odpowiem. Maszynę kupiłam mamie-jakiejś niemieckiej firmy,w ARTDOMIE nie pamiętam nazwy dokładnie. Plusem jej było to,że posiadała dwa mieszadła i dość wygodny kształtem pojemnik. Taka "wanienka" a nie "głęboki tunel"-jeśli wiesz o co mi chodzi. Co do funkcji-nie podpowiem, bo osobiście maszyny nie używam :) pozdrawiam.
Dziekuje za odpowiedz:)