Właśnie skończyłam oglądać Twój kolejny występ w "Jaka to melodia" :)))) Byłeś świetny! Nieletnie trzymały za Ciebie kciuki z całych sił! Brawo, Andy! No i zaskoczyłeś mnie tym zbieraniem grzybów przez internet :))))) GRATULACJE!!!
No, kurcze pieczone, nie pochwalić się taką znajomoscią przebojów tzn nie wezwać WielkoŻarłocznego narodu przed szklanego złodzieja czasu ... zbrodnia ...oj mój drogi, zbrodnia. Powtórka chyba jutro jest. Gratulacje przyjmij i ...połamania ucha i jezyka w następnych turniejach życzę. Janek
To czemu nie mówiłaś wcześniej. Oglądałam jednym okiem, drugim pilnując zawartości garnka. A tak trzymałabym kciuki i patrzyła. I wielu żarłoków pewnie też. Może wtedy wygrałby...A makarenę to chyba Andy zgadywał...
Przecież mówię, że oglądałam jednym okiem - hehhe. Myśłałam, że to oko dokładniejsze. Ale swoja drogą cóż za pomyłka w pisaniu - a jeszcze dziecku tłumaczyłam instruktaż indywidualnej nauki lambady.
Kurczę, bo mi to umknęło... wiedziałam, że Andy będzie drugi raz...wiedziałam, że w grudniu... No i tak zupełnie przypadkowo włączyłam dziś telewizor, patrzę, a tam Andy...i czasu na pisanie na forum to już wtedy nie miałam!
Oglądałam , ale nie wiedziałam ,że AndyF24 to swój człowiek. Mocniej bym trzymała kciuki i fluidy bym mocniejsze wysyłała . Dobry byłeś . Brawo .Następnym razem jak będziesz brał udział to daj znac . Na pewno Żarłoczki zjednoczą się i mocno będą trzymac kciuki, a przed telewizorem będziesz miał dużo kibiców .
Właśnie skończyłam oglądać Twój kolejny występ w "Jaka to melodia" :))))
Byłeś świetny! Nieletnie trzymały za Ciebie kciuki z całych sił!
Brawo, Andy!
No i zaskoczyłeś mnie tym zbieraniem grzybów przez internet :)))))
GRATULACJE!!!
Dziekuję
No, kurcze pieczone, nie pochwalić się taką znajomoscią przebojów tzn nie wezwać WielkoŻarłocznego narodu przed szklanego złodzieja czasu ... zbrodnia ...oj mój drogi, zbrodnia.
Powtórka chyba jutro jest.
Gratulacje przyjmij i ...połamania ucha i jezyka w następnych turniejach życzę.
Janek
To czemu nie mówiłaś wcześniej. Oglądałam jednym okiem, drugim pilnując zawartości garnka. A tak trzymałabym kciuki i patrzyła. I wielu żarłoków pewnie też. Może wtedy wygrałby...A makarenę to chyba Andy zgadywał...
Przecież mówię, że oglądałam jednym okiem - hehhe. Myśłałam, że to oko dokładniejsze.
Ale swoja drogą cóż za pomyłka w pisaniu - a jeszcze dziecku tłumaczyłam instruktaż indywidualnej nauki lambady.
O ludzie, przegapiłam, a byłam w domu :( Ale wstyd, ale plama....
Kiedy powtórka programu?
nic nie wiedziałam .. dlaczego nie dałas znać??
wyjakowo oglądałam samą końcówkę :(
Kurczę, bo mi to umknęło... wiedziałam, że Andy będzie drugi raz...wiedziałam, że w grudniu...
No i tak zupełnie przypadkowo włączyłam dziś telewizor, patrzę, a tam Andy...i czasu na pisanie na forum to już wtedy nie miałam!
Oglądałam , ale nie wiedziałam ,że AndyF24 to swój człowiek. Mocniej bym trzymała kciuki i fluidy bym mocniejsze wysyłała .
Dobry byłeś . Brawo .Następnym razem jak będziesz brał udział to daj znac . Na pewno Żarłoczki zjednoczą się i mocno będą trzymac kciuki, a przed telewizorem będziesz miał dużo kibiców .
A ja nic nie wiedziałem....Till nie lubię Cię ....
Bahus
Nie przejmuj się, Bahus, wszyscy tak mają...
Och jaka szkoda, często oglądam, wczoraj akurat nie. Dziś o 13.35 jest jakaś powtórka, może właśnie wczorajszego programu?
Ach TYYY - nieprawda, nie wszyscy. A program znow mi umknal :((((((
Jest! nie wiem czy wczorajszy, ale występuje Andy !!!
ZGADZA SIĄ , TO POWTÓRKA !!!!