Forum

Rozmowy wolne i frywolne

prezent dla trzylatka:-)

• Autor: carolla Data: 2008-12-13 08:47:42

Macie może pomysł na prezent pod choinkę dla trzyletniego chłopca? Mnie już wyczerpały się pomysły:-(

• Autor: Bodek Data: 2008-12-13 09:57:56

jakias koszulka lub bluza z kapturem ulubionej postaci z kreskowek :)

• Autor: makusia Data: 2008-12-13 11:19:19

klocki "lego"

• Autor: sanella* Data: 2008-12-13 18:02:24

Dolaczam sie tez do klockow lego-duplo ( sa troche wieksze). Towarzysza dzieciom  wiele, wiele lat i nigdy sie nie znudza. Super tez jest Playmobil.

• Autor: abiola Data: 2008-12-13 12:15:09

Witaj fajnym pomysłem bedą puzzle do 60 el np. z Bobem lub układnka, gra w którą możecie zagrać razem( memo z literkami, domino np karciane) ciastolina , zestaw z resorówką, klocki ale nie lego bo za małe dla 3-latka i nie będzie na tyle cierpliwy żeby ułażyć polecam np. jeżyki z Wadera.  Pozdrawiam A.

• Autor: as Data: 2008-12-13 13:12:04

Moje 3 latki bardzo lubią takie duże klocki konstrukcyjne inaczej zwane wafle. Poszukam link na allegro byś mogła zobaczyć jak wyglądają. Kupić można w sklepach z zabawkami bez problemu. http://www.allegro.pl/item494979236_efik1_wafle_super_klocki_konstrukcyjne_mix_50.html Są różne zestawy i różna ilość klocków. Moim kilka razy dokupowałam i można tworzyć różności.

• Autor: agness Data: 2008-12-13 13:10:19

Też mam trzylatka ale córke ,mam zawsze problem bo ona wogole nie chce sie bawic zadnymi zabawkami:(Ale jest miłosniczka wrecz fanką pociągów i wszystko co z tym jest zwiazane...moze to i dziwne ze dziewczynke tylko to interesuje ale co zrobic,jak ona ma na tym punkcie"fioła" w tamtym roku kupilismy jej kolejke na baterie ,była przeszczesliwa no i w tym roku tez dostanie-skład pociagów.Może to tez fajny pomysł dla chłopczyka taka kolejka:)

• Autor: Shanna Data: 2008-12-13 13:28:41

Ja mam w domu 'prawie' trzylatka, ktory zarzyczyl sobie garaz z samochodami (garaz taki kilku poziomowy zeby samochody mogly zjezdzac). Poza tym lubi puzzle. Jesli klocki, to polecam kupic jeszcze takie wieksze, a nie lego. Wieksze latwiej znalezc, a na lego jak sie nadepnie to 3 mieszkania obok slychac -tak sie czlowiek z bolu drze ;))))

• Autor: ANUTSCHKA Data: 2008-12-13 14:43:09

Ja dzisiaj kupiłam w Realu pod choinkę właśnie 3-latkowi wielkie pudło "car-parking" firmy Wader, nie drogie, ok. 50,-, a myślę, że dużo radości sprawi chrześniakowi. W zestawie 2 auta, jedno z nich to betoniarka (mój Maluch uwielbia Boba Budowniczego); no i cała infrastruktura nowoczesnego parkingu z windami, serpentynami do zjeżdżania autkami, myjnia, znaki, podjazdy..... sporo tego.......
    Sama bym się tym pobawiała ;)) HOHOHO! Wesołych Świąt! pozdrawiam, Ania.

• Autor: nelcia Data: 2008-12-13 15:13:26

polecam foto puzzle ze zdjeciem tego chłopczyka!można takie zamowic na allegro wysyła sie zdjecie a oni robia jakis fajny projekt mozna samemu im cos podsunac np. na tle kubusia puchatka itp.sama zamowilam  chrzesniaczce 3letniej i byla bardzo uradowana.

• Autor: karo826 Data: 2008-12-14 00:35:54

Mój prawie trzylatek chodzi kolo mnie ostatnio i ciagle slysze ,ciuciu,wiec kupulam mu plastikowa ciuchcie z szynami na baterie,w komplecie zestaw zwierzatek,ktore moze dowolnie ,,usadzac,,w wagonikach,sa dostepne na allegro,koszt ok 50zl z przesylka

• Autor: alice Data: 2008-12-14 00:46:19

Zabawki z WADERA są fajne. Mają ciekawe zestawy - garaż, miasteczko, kolejka(dostanie ją mój synek od cioci). W Relalu i w Tesco są ciekawe promocje ostatnio. Fajną sprawą są też drewniane klocki, akurat na topie, widziałam w kilku sklepach. Jeszcze ostatnio są w ofercie dużych sieci małe laptopy. Cena od 30 do 150zł. Ja akurat kupiłam taki za 30 zł. Ma kilka gier i naukę literek i słówek. W zależności ile funduszy na to chcesz wydać. I jak bardzo lubisz rodziców dziecka. Jak bardzo, to moja rada nie kupuj nic do wydaje dźwięki. Ja myślałam już, że zastrzelę kilku grypsiarzy . Prezent też powinien być dostosowany do temperamentu dziecka. I to jemu ma sprawić radość, nie rodzicom . Na pewno uda Ci się trafić na coś fajnego.

Przejdź do pełnej wersji serwisu