Super piękny to on nie jest (niestety nie mam takiego talentu jak inne urzędujące tu dziewczyny) ale chciałam się Wam pochwalić torcikiem jaki zrobiłam dziś młodemu na 9 urodziny.
zawstydzasz mnie Myszorku . Powiedz mi kochana jak tam dieta męża. Dalej sie odchudza?? Ja sie nadal dietuje dlatego moge tylko pomarzyc o takim torcichu jakie Ty zrobiłaś
Mysiu ja mam 13 kg. mniej . Teraz przez święta troszkę odpuszczę ale wszystko z głową . Po świętach znowu zaczynam ścisłą diete bo mam jeszcze troche do zrzucenia .
Oj Myszorku mam z czego sie odchudzac po części jest to wina WŻtu .No bo tak, znalazlam jakis fajny przepis no to trzeba zrobić, ciacha fajnie wyglądają więc tez sie sprobuje i tak przez kilka miesięcy . Za kciuki ślicznie dziękuje, na pewno będa potrzebne . Buziaki
Super piękny to on nie jest (niestety nie mam takiego talentu jak inne urzędujące tu dziewczyny) ale chciałam się Wam pochwalić torcikiem jaki zrobiłam dziś młodemu na 9 urodziny.
Mysha nie bądź taka skromna,jest super! I nie chodź na boso po płytkach.Pozdrawiam.
Torcik piękny i na pewno smaczny
mniam,bardzo ładny)Pzdr;
jak zostanie przekrojony i zostanie choć kawałeczek to z chęcią zapisuje się na okruch zamiast koralika))))
Nonko została połowa, zapraszam rano do kawiarenki:)
Mysho:)tort super i bardzo smakowicie wygląda,mama na mnie krzyczy! bo ja też latam boso po płytkach.Wszystkiego Najlepszego dla syna:)
Dziękuję Ci bardzo:) W sumie to dobrze, że mama krzyczy ale jak fajnie się biega na bosaka, nie??:)
Aguś torcik mniamuśny a Ty też ładnie wyglądasz:).Wszystkiego dobrego dla syna.
Pozdrawiam.
Dziękuję i za życzenia i za komplement
torcik pierwsza klasa! no i mama też
Dziękuję
Piekny torcik i tak smakowicie wyglada:) moze podrzucisz kawalek do chorzowa?
Bardzo chętnie:)
Mysha- super!
Kiedyś się tak nauczę :)
Sto lat dla Młodego :)
Wygląda na czekoladowy?
Dziękujemy:) Tort jest przekładany masą czekoladową i bitą śmietaną. Zerknij_tutaj
MYSCHA! mniam mniam! cudo!
super torcik ,bardzo ładnie się prezentuje
Dziękuję Wam bardzo:)
pyszności ....i ta czekoladaaaaaa mmmmmmmm heheheheh śliczny torcik Myszko:-))
Mysiu, SUPER!!!!
Mysiu Ty ślicznoto! Smaka mi robisz takimi pysznościamy . Cudny torcik!
Pozdrawiam
Dziękuję bardzo Dorotko i Mariolu, komplementy od Was to największa nagroda.
zawstydzasz mnie Myszorku . Powiedz mi kochana jak tam dieta męża. Dalej sie odchudza?? Ja sie nadal dietuje dlatego moge tylko pomarzyc o takim torcichu jakie Ty zrobiłaś
Tak, dalej się odchudza ale widać już efekty i to bardzo.
Cieszy mnie to .A powiedz czy robi tą diete co ja? Diete Protal? czy sama mu układasz jadłospis?
Buziaki
Sam sobie poukładał jadłospis.
no prosze , super!buziaki
Brawo Mysha!!! Braaaaaawooooooooooooo Tort naprawdę okazały.
Dziękuję Smakosiu.
A jak Tobie idzie Dorotko??
Mysiu ja mam 13 kg. mniej . Teraz przez święta troszkę odpuszczę ale wszystko z głową . Po świętach znowu zaczynam ścisłą diete bo mam jeszcze troche do zrzucenia .
To gratuluję! W sumie nie wiem z czego się tam odchudzasz ale skoro masz taką potrzebę to trzymam mocno za Ciebie kciuki:)
Oj Myszorku mam z czego sie odchudzac po części jest to wina WŻtu .No bo tak, znalazlam jakis fajny przepis no to trzeba zrobić, ciacha fajnie wyglądają więc tez sie sprobuje i tak przez kilka miesięcy .
Za kciuki ślicznie dziękuje, na pewno będa potrzebne . Buziaki
Torcik niczego sobie, a najważniejsze, że zrobiony z sercem - bo dla synka! Pozdrawiam!
Dziękuję bardzo:)