No cudnosci !!!!!!!! Ja mialam WZ na podgladzie jako 4te okno i tak latam po chalupie...zupelnie zapomnialam, ze mam WZ wlaczone. I nagle kliknelam ........ O jejciu normalnie w pierwszym momencie nie wiedzialam gdzie jestem. Super !!!! Tak swiatecznie sie zrobilo WOW!!!!
Jest super! Już powoli zaczyna czuć się przedświąteczny nastrój i wszelkie smaczne różności:) Już chyba ze stronki zalatuje świeżo upieczonym piernikiem:) Pozdrowienia:)
A ja mam niejakie trudności ze sprawdzeniem listy bior ących udział w rozmowach.Czarne literki zlewaja mi się z pięknym tłem :(. Może jest na to rada? Chyba,że jestem jedyną osobą w okularach, która musi mocno wpatrywać się w listę, albo otwierac po kolei wypowiedzi. Poza tym no cóż, świątecznie się zrobiło.
Swiatecznie, cieplo,,jak w domu:), kocham takie kolory! A moje tlo ma na cieply kogiel-mogiel i jeszcze cieplej mi sie czyta:))) Dzieki za piekna szate!!!!
Zauważyłam - szczególnie bliżej południa (lub krótko po) - gdy spokojne zielone tło zmieniło się na czerwone. Byłoby może i nie tak źle - bo czerwień doskonale się komponuje z pozostałymi cudownymi dekoracjami, tworząc świąteczne ciepło i nastrój. Tyle, że u mnie najpierw pojawia się czerwona plama na całą stronę i dopiero po kilku sekundach pojawia się cała strona główna. Już się nawet nauczyłam włączać przeglądarkę (WZ jest startowe) z zamkniętymi oczami.
Wkn - przepraszam za te słowa. Napracowaliście się ogromnie. Efekt cudowny. Mam tylko nadzieję, że jestem jedyną, która reaguje bólem oczu.
.... mamy super nową oprawę stronki WuŻetowej :)))))))
Mnie sie bardzo podoba ... a Wam ??????
Pozdrawiam też ... jeszcze przedświatecznie - Elek
a ja zauwazylam. Wlasnie weszlam i widze :)
Ja też widziałam:) piękna,czekam z niecierpliwością na artykuł Wkn o świętach i jakiś śliczny obrazek od Anay.
Będą będą - lada dzień :)
Jak zwykle szefostwo stanęło na wysokości zadania! Pięknie, a jak jeszcze Anay coś "zmaluje", to już pewnie będzie można świętować!
ślicznie, tak ciepło, i świątecznie sie zrobiło, duża buźka pozdrawiam:)
Mnie tez od razu wpadlo w oczy. Tak ladnie, czerwono, swiatecznie!
po prostu ślicznie :)
Czuc ten klimacik swiateczny, taki cieply i pachnacy piernikami :)
No cudnosci !!!!!!!! Ja mialam WZ na podgladzie jako 4te okno i tak latam po chalupie...zupelnie zapomnialam, ze mam WZ wlaczone. I nagle kliknelam ........ O jejciu normalnie w pierwszym momencie nie wiedzialam gdzie jestem. Super !!!! Tak swiatecznie sie zrobilo WOW!!!!
Jest prześlicznie, tak cieplutko i świątecznie.
Pięknie i wyjątkowo! Czerwień, jak na płaszczu Świętego Mikołaja! Aż chce się pichcić i wypiekać!
Właśnie otworzyłam i trudno było by nie zauważyć tego cudeńka. Poczułam się tak jakby to już były święta. Pozdrówka !
Tak pięknie i świątecznie... aż chce się Świąt ..... Super
Przecudna oprawa, czuć nastrój zbliżających się świąt:) Dziękuje:)
Podoba się i to bardzo :)
Już od jakiegoś czasu przestało być zgrzebnie i zawsze tak samo ;)
Teraz logowanie do Elegantki ;) to czysta przyjemność :)
A ja mam niejakie trudności ze sprawdzeniem listy bior ących udział w rozmowach.Czarne literki zlewaja mi się z pięknym tłem :(. Może jest na to rada? Chyba,że jestem jedyną osobą w okularach, która musi mocno wpatrywać się w listę, albo otwierac po kolei wypowiedzi. Poza tym no cóż, świątecznie się zrobiło.
No ja podobnie :)
Ale odchyliłam monitor lapa- i nawet widać :)
Piękne zdjęcie, piekny nastrój, piekna czerwień
noo..nice :)
Moim zdaniem za słabo wyeksponowany kielich .....
Bahus
"głodnemu zawsze chleb na mysli "
Czekaj czekaj... jak tylko szefostwo ogłosi święto wódki, poleje się krew.........
Moja dzisiejsza reakcja po otworzeniu stronki to --- ŁŁŁŁŁŁAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁ !!!
Piękna strona. Pozdrawiam - Aapis
Zaczarowało mnie i brak mi słów. Jest przepięknie... Dziękuję
Swiatecznie, cieplo,,jak w domu:), kocham takie kolory! A moje tlo ma na cieply kogiel-mogiel i jeszcze cieplej mi sie czyta:)))
Dzieki za piekna szate!!!!
Zauważyłam - szczególnie bliżej południa (lub krótko po) - gdy spokojne zielone tło zmieniło się na czerwone. Byłoby może i nie tak źle - bo czerwień doskonale się komponuje z pozostałymi cudownymi dekoracjami, tworząc świąteczne ciepło i nastrój. Tyle, że u mnie najpierw pojawia się czerwona plama na całą stronę i dopiero po kilku sekundach pojawia się cała strona główna. Już się nawet nauczyłam włączać przeglądarkę (WZ jest startowe) z zamkniętymi oczami.
Wkn - przepraszam za te słowa. Napracowaliście się ogromnie. Efekt cudowny. Mam tylko nadzieję, że jestem jedyną, która reaguje bólem oczu.
slicznie - niemal pachnie Swietami
Zauwazylam.Jest bardzo gustowna,utrzymana w kolorkach jaki preferuje.Pozdrawiam wszystkich
A ja dopiero teraz zauważyłam śnieg!!! Dziękuję bardzo!!!