Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Książka do .. . Pilnie potrzebna

• Autor: messua27 Data: 2008-12-13 22:01:02

Kochani czy ktoś z was ma ksiązke pani Katarzyny Czajkowskiej Matosiuk "Prawo gospodarcze i spółek" pilnie potrzebuje parę rzeczy z tej ksiązki, pozdrawiam messua

• Autor: irena57 Data: 2008-12-13 22:30:59

Książkę "Polskie publiczne prawo gospodarcze"Kosikowskiego z 2003 r ma syn w wersji elektronicznej,on twierdzi że to wsio jednakie ja się nie znam ,jak by Ci pasowało daj znać,to coś  się wykombinuje :)

• Autor: messua27 Data: 2008-12-13 23:15:02

jeśli mógłby mi ją przesłac to będę bardzo bardzo wdzięczna, ja przekopałam neta za taka wersją i nie znalazłam , jesli może mi ją przesłac to mój email messua27@poczta.fm

• Autor: irena57 Data: 2008-12-14 00:07:54

W tej chwili śpi ale z samego rana Ci prześle ,no chyba że to tak pilna sprawa to go obudzę

• Autor: messua27 Data: 2008-12-14 18:48:20

Mam napisac na koniec tygodnia odpowiedzi na kilkadziesiat pytań, ale wiem że wszystko znajdę właśnie w tej książce, a poniewaz są to pytania dość obszerne, to potrzebuję ksiązkę , przekopałam kilka bibliotek ale nie maja takiej ksiązki, a na nowa niestety mnie w tej chwili nie stac bo kosztuje koło 100 zł z przesyłka, więc jesli mozecie to mi prześlijcie:)

• Autor: marta.6 Data: 2008-12-14 11:55:14

Użytkownik messua27 napisał w wiadomości:
    > Kochani czy ktoś z was ma ksiązke pani Katarzyny Czajkowskiej Matosiuk
    > "Prawo gospodarcze i spółek" pilnie potrzebuje parę rzeczy z tej

> ksiązki, pozdrawiam messua

Witam,

Mam jeszcze parę książek oraz materiałów, skończyłam studia w tym roku. 

Prawo gospodarcze C. Kosikowskiego posiadam wydanie 2005, niestety ksero zbindowane. Mogę wysłać , mieszkam w Gdansku.

pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu