Tydzień temu Bahus narzekał ,że na WZ zrobilo sie nudno..... nawet byla propozycja otwarcia Radia Maryja i mianowania Ojca Dyrektora... ale na propozycji sie skonczyło tak jak skończyła sie nuda. Teraz mamy wesoło.... zażarcie walczymy czy Risotto siostry to risotto..... czy przepis na choinke z szyszek nadaje sie na WZ, czy nalesniki sa eleganckie czy tylko Olciaa ? Czy Mama Rozyczki jest ekspertem kulinarnym albo psychologiem i czy wstawiajac negatywny komentarz autor robi to z zazdrosci?:) Moze czas zabrac sie do lepienia i liczenia pierogów..... moze coś slodkiego na poprawę humoru.... a moze jakies mile slowa....
Vikunia to sie zmieni bliżej Świąt tak gdzieś w Wigilię:)) Wszyscy wszystkim będą skladać życzenia i będzie miło i przyjemnie:)) bo w Wigilię nawet bydlęta przemawiają "ludzkim" głosem :)))
Jak mają być miłe słowa to ... kochanie, jak z poszukiwaną piosenką..(znów jakiś Połówek będzie chciał mi przyłożyć) ...ale kazano miłe słowa to nie moja wina. No nie?!
Tydzień temu Bahus narzekał ,że na WZ zrobilo sie nudno..... nawet byla propozycja otwarcia Radia Maryja i mianowania Ojca Dyrektora... ale na propozycji sie skonczyło tak jak skończyła sie nuda. Teraz mamy wesoło.... zażarcie walczymy czy Risotto siostry to risotto..... czy przepis na choinke z szyszek nadaje sie na WZ, czy nalesniki sa eleganckie czy tylko Olciaa ? Czy Mama Rozyczki jest ekspertem kulinarnym albo psychologiem i czy wstawiajac negatywny komentarz autor robi to z zazdrosci?:)
Moze czas zabrac sie do lepienia i liczenia pierogów..... moze coś slodkiego na poprawę humoru.... a moze jakies mile slowa....
Vikunia to sie zmieni bliżej Świąt tak gdzieś w Wigilię:)) Wszyscy wszystkim będą skladać życzenia i będzie miło i przyjemnie:))
bo w Wigilię nawet bydlęta przemawiają "ludzkim" głosem :)))
Jak mają być miłe słowa to ... kochanie, jak z poszukiwaną piosenką..(znów jakiś Połówek będzie chciał mi przyłożyć) ...ale kazano miłe słowa to nie moja wina. No nie?!
Szukamy dalej a slow nie pamietam:(
Nuda????